Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5196 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם,

יש לי אפשרות לקנות דרך מבצע בהסתדרות המורים בקרסו טרייד אין.

התקציב ירד מפעם קודמת וכרגע עומד על 40-50K. ראיתי רנו מגאן 5 דלתות רמת גימור PK (אין לי מושג כל כך מה זה כולל), 100 אלף ק"מ, יד 1 - פרטית, אוטומט, שנת 2006 ב 40K.

הרכב יגיע עם שנה אחריות + תיקונים עליהם לפני המכירה. בדיקה תיהיה זה בטוח.

מעוניין לשמוע חוות דעת על הרכב, איך הוא? צריכת דלק? אמין? נוחות נסיעה? למרות כל המגרעות שזה רנו וקרסו.

ועוד משהו..ראיתי שבחלק מן הדגמים כתוב "מפתח חכם", מה זה אומר? (החשש שזה ימשוך תקלות לא רצויות).

הנסועה היא לא רבה בשנה כ 6,000 ק"מ. רובה עירונית, ובין פעם לפעמיים בשבוע עליה לאוניברסיטת חיפה.

אם יש אופציות אחרות בתקציב הזה אני פתוח להצעות, אני מעוניין לפחות ברכב שנת 2005-6 + וחייב שיהיה אוטומט (לא רובוטי), עם עדיפות לרכב האצ'בק.

תודה וחג שמח..:-D

אופל אסקונה 2010-87, 1600 סמ"ק, אוטומט ז"ל :|

פורסם

ב-45 אלף ש"ח אתה יכול למצוא מגאן מודל 2008 עם קילומטראז' דומה. אני לא חושב שכדאי להתפשר על השנתון בשביל רמת האבזור PK. מה גם שבמגאן 2008 אתה מקבל שלוש שנים אחריות לעומת שלוש דקות אחריות במודל 2006. ובנוסף, דגמי 2006 ומטה של המגאן פחות מומלצים מבחינת אמינות.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

מסכים עם מה שכתב קודמי מלמעלה.

רכשתי מהם מגאן 2008, אני מרוצה מהרכב אבל לא מההתנהלות של קרסו חיפה.

מעבר לכך ומנסיון מר אצל קרסו בחיפה, שים לב למה הם מבטיחים ומה הם מקיימים, בדוק את הרכב במכון שלך ודרוש שיתקנו כל מה שהתגלה, ושלא יספרו לך שהמוסך שלהם בדק והכל בסדר,ואם בבדיקה יגידו שצריך להחליף צמיגים אז תדאג שיעשו זאת-אותי הם סידרו ונתנו וואוצ'ר להחלפת שני צמיגים למרות שבטופס הבדיקה (שלהם) היה כתוב להחליף 4 צמיגים, בקיצור אל תילחץ ואל תראה זאת, הם יקלטו אותך, תאמין לי שהם יותר לחוצים למכור ממה שאתה לקנות.

בהצלחה.

פורסם

יש עוד אופציות מליסינג שיהיו עדיפות. משמעותית בתקציב? מאזדה 3 מאותו שנתון? ומה לגבי מאזדה 2 יוצאת ליסינג? או שה3 שנים שמציעים מטות את הכף לכיוון המאגן 2008?

פורסם

תודה לכולם על התגובות. אשמח לעוד הצעות לרכבים יפנים / קוריאנים בתקציב 40-50K.

מאדזה 2 זוהי אפשרות טובה, רק שהדינמיק (הגירסה היחידה של ה2, שאני מחפש), מאוד נדיר למצוא אותה בליסינג (אולי חזרה כליסינג מימוני של מישהו). אבל המחיר שלה הוא מינימום 59K + .

מאזדה 3 זה מיותר, רכב גדול מידי למה שאני צריך.

פורסם

אפשר למצוא קיה ריו מודל 2010 בסביבות הסכום שהגדרת. גם אקסנט 2009 יכולה להיכנס לתקציב.

אופציה יפאנית אחרת היא מיצובישי לנסר.

פורסם

שלושת הרכבים הם לא כל כך מומלצים, ממה שאני יודע ומניסיון נהיגה בהם.

הריו היא היחידה מביניהם אשר יש לה מרכב 5 דלתות, אבל הבטיחות שם שואפת לכלום עם 2 כריות אוויר.

רציתי לדעת אם כדאי להשקיע את הסכום שיש (ונגיד שאני מצליח לגייס עוד כמה אלפים)? בטיוטה ראנקס או מאזדה 3 5 דלתות.

שניהם 1600 סמ"ק. שנתונים 2005-2007.

למרות שהטיוטה אם אני לא טועה משווקת עד שנת 2007, לפי ביקורות שונות באתרים שונים, כתוב שאיכות הנסיעה בה טובה יותר, ובכללי היא יותר מומלצת מהמאזדה (דגם קודם).

אשמח לתגובות מאנשים שהיה להם או שכרגע מחזיקים באחד מן המכוניות הנ"ל. איך הרכבים מבחינת כלל המרכיבים?

תודה רבה לעונים :-D

פורסם

שלושת הרכבים הללו אולי לא הכי מוצלחים שיש, אבל הם פחות או יותר היחידים שעונים לכל הדרישות שהצבת:

1. עד 50 אלף ש"ח.

2. יפני או קוריאני.

3. מודל 2008 ומעלה.

הראנקס היא מכונית טובה אבל אם אתה שואל אותי המחיר של מוגזם לחלוטין ואין שום סיבה לשלם כל כך הרבה כסף על רכב ישן כל כך.

• תוכן חדש...