Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5094 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין לא מבין את הראש של בני ישראל.

עד כמה שאני יודע, לקנות רוצים, לא חייבים, כנ"ל למכור.

מישהו רוצה למכור רכב ששווה 5 שקל ב2 מליון - זכותו.

מי שלא רוצה לקנות רכב של 5 שקל ב 2 מליון - זכותו.

אם אנשים יפסיקו את התרבות שחייביים אבל חייבים לקנות, פתאום יראו שאין בכלל סיבה להתעצבן.

ככה בכל קטגוריה של מוצרים, פרט לכאלה שהם בסיסיים ואין לך אופציות אחרות כמו דלק למשל.

שעם ישראל יתחיל לחשוב כצרכן נבון בכל תחום שהוא, הדברים יתחילו לזוז, אבל כל עוד רק מתלוננים וקונים עוד ועוד, יהיו כאלה שינסו לדפוק ולעשות קופה.

אז מה שאני מציע לכל מי שזה מפריע לו זה דבר פשוט:

לא לקנות! אז לבנאדם אחד זה מפריע, וגם לבא אחריו וגם לזה שאחריו, והמוכר בנתיים עם הרכב שהוא קנה על מנת להרוויח 18 אלף שח ובפעול הוא כרגע בהפסד של 70.

מתישהו הוא יתחיל להוריד ויהיה בסדר :)

2017 Citroen C3 Shine

• תגובות 55
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למרות שזה נראה מסריח, זה לא שונה מכל מיני סוחים שעובדים על קונה /מוכר תמים עם כל מיני פרטים כגון:

כתוב בעלים קודמים 01 והם מציגים את הרכב כיד ראשונה במקום יד שניה.

קונים ומבטיחים לעשות העברת בעלות אבל נעלמים ומשאירים למוכר לשלם דוחו"ת.

מוכרים רכב מעוקל/משועבד ומבטיח להסדיר העברת בעלות ונעלמים.

לוקחים מקדמה ועוד לפני שהרכב נמסר המגרש נסגר ונעלם.

פרייארים לא חסר. יהיו 100 טלפונים של נודניקים (מבחינת המוכר) שירצו לקנות בפחות מ-70,000 אבל הוא צריך את הטלפון ה-101 עם הפרייאר שיקנה ב-80,000. עד אז הוא נוסע על הרכב ונהנה ממנו.

אותך מרגיז שמישהו מבקש מחיר מוגזם - אותי מרגיז שסוחר קונה ונעלם בלי לבצע העברת בעלות ודופק למוכר נקודות וקנסות בלי חשבון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם
לפי דעתי מי שמוכר צודק, מה אמור לעניין אותך כמה הוא שילם בזמנו על הרכב? יש מחירון מעודכן וזהו זה, מתאים לך תקנה לא מתאים לך תקנה מהיבואן. זכותו לדרוש מחירון על הרכב, הסכום שהוא שילם בפועל אמור לעניין רק אותו.

ואגב מה תגיד לאחד שמוכר את הרכב מזכייה (הגרלות של מקדונלדס וכו' בזמנו)? שהוא אמור לתת לך אותו מתנה כי הוא הרי זכה בו ולא שילם עליו...?

אהבתי. תגובה עם הרבה הגיון.

פורסם

ואגב מה תגיד לאחד שמוכר את הרכב מזכייה (הגרלות של מקדונלדס וכו' בזמנו)? שהוא אמור לתת לך אותו מתנה כי הוא הרי זכה בו ולא שילם עליו...?

צודק במאה אחוז.

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

לא יודע מה איתך אבל כל בן אדם זכותו לדרוש כמה שנראה לו והמחיר הראלי של הרכב הוא כמה שתשלם עליו .. ככה שאלה שמבקשים 85 אלף יכולים לבקש 85 עד שנה הבאה או עד שהם יבינו שהרכב שלהם לא שווה את זה

פורסם

חשבתי על משהו מעניין. רכבים במבצע אפשר גם בטרייד אין? הם נותנים על הרכב מחירון יצחק לוי?

אם התשובה היא כן להלן משהו יצירתי:

ללכת לסוכנות ולהחליף ראש הראש רכב משומש בחדש. :lol:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

טרייד אין בד"כ נותנים פחות ממחירון.

אלה שנותנים מחירון, מתייחסים בד"כ לעיסקאות שקנית מהם רכב וכעבור X שנים אתה מוכר להם חזרה את אותו הרכב שקנית מהם בעבר.

גם מי שמתייחס למחירון, לוקח אותו כבסיס ומגלם במחיר גורמי הפחתה נוספים, הן אלה המופיעים במחירון והן כאלה המושפעים מתוצאות בדיקת רכב. אף אחד לא ישלם מחירון לרכב שגמע 150,000 ק"מ ב-3 שנים ואף אחד לא ישלם מחירון לרכב שעבר החלפת דלת.

מעבר לזה, אני כמעט בטוח שלדגמים הפרובלמטיים יש איזו כוכבית שמחריגה אותם מהמחירון.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

קצת פרספקטיבה מהצד המוכר, הייתה לי איביזה "ספורט קופה" 1.6 ידנית '09,

כשרציתי להחליף אותה בדקתי במחירון יד 2 והיה רשום 78 אלף ₪ ,שהגעתי לסוכנות של אאודי כי חשבתי על ה A1 הסוכן אמר לי שחבל לך לנסות אפילו כי נותנים לפחות 15 אלף ₪ פחות עוד לפני הבדיקה.

בסיאט נתנו מחירון - אבל של יצחק לוי ,כלומר 68 אלף ₪ .

רכב בן שנתיים וחצי באמת כמו חדש כל מי שמכיר את הרכב אומר לי למה מכרת הוא חדש אנשים בתחנת דלק שהייתי ממלא אויר היו אומרים רק הוצאת אותו מהחברה מה אתה ממלא אויר...

ברור שאפשר להאשים את היבואן שרוצח את המחיר ומר לוי שדואג לאינטרסים שלו ושל חבריו אבל בסופו של דבר המוכר רוצה להוציא את המקסימום וזה הזוי לגמרי המצב בשוק המשומשות היום.

* הדברים לא נאמרו בהקשר של אנשים שקנו ומוכרים לאחר שבוע לעשות קופה אלה אנשים הגיוניים ורגילים כמוני שאיבדו כמעט 50% מהמחירון על רכב שלטעמי רמה אחת מעל שאר הסופרמיני בשוק.

Sent from my HTC Sensation Z710e using Tapatalk 2 Beta-5

פורסם

כמו חדש זה עדיין לא חדש. כמובן שאי אפשר להאשים את המוכרים שהם רוצים לעשות רווח, אבל קשה לי להאמין שמי שמוציא כ"כ הרבה כסף לא בודק מה יש בשוק.

emotion of motion

פורסם
חשבתי על משהו מעניין. רכבים במבצע אפשר גם בטרייד אין? הם נותנים על הרכב מחירון יצחק לוי?

אם התשובה היא כן להלן משהו יצירתי:

ללכת לסוכנות ולהחליף ראש הראש רכב משומש בחדש. :lol:

אתה יכול לעשות משהו עוד יותר מעניין .

תקנה ב 70 תחנה את הרכב בפרדס ליד השוקת עם הפתחות בפנים

אחרי חודש דרוש מהביטוח את מחיר המחירון

פורסם

igalr, חזק מאוד!:king:

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אתה יכול לעשות משהו עוד יותר מעניין .

תקנה ב 70 תחנה את הרכב בפרדס ליד השוקת עם הפתחות בפנים

אחרי חודש דרוש מהביטוח את מחיר המחירון

נקודה מעניינת. מסתבר שהרכב גניב וגם באיביזה שעולה 70K חברות הביטוח דורשות איתוראן. אני מכיר מישהו שגנבו לו מהסינמה סיטי ביום שהוא קיבל אותה. קשה לי להאמין שהוא הרוויח מזה, אבל אני מוכן לברר.

emotion of motion

פורסם
נקודה מעניינת. מסתבר שהרכב גניב וגם באיביזה שעולה 70K חברות הביטוח דורשות איתוראן. אני מכיר מישהו שגנבו לו מהסינמה סיטי ביום שהוא קיבל אותה. קשה לי להאמין שהוא הרוויח מזה, אבל אני מוכן לברר.

זה באמת יהיה מעניין לדעת כמה הוא קיבל והאם יש סעיף בחוזה של חברת הביטוח שמדבר על התשלום בפועל עבור רכב חדש.

פורסם

הדרך הכי קלה להסביר את התופעה כי כדלקמן:

1. סיאט פרסמו מבצע - 70K - משמעות המילה מצבע מרמזת על משך זמן קצר שבו הרכב ימכר במחיר זול ומשתלם!

2. אנשים אומרים לעצמם, הנה הזדמנות לעשות קופה, והם צודקים.

3. הם קונים את הרכב, אבל לפתע, המחיר מבצע, נהיה קבוע! עדיין מוגדר כמבצע, אבל כל מי שרוצה מקבל אותו אם הוא יודע לבקש.

4. מי שקנה נדפק, והוא לא רוצה להדפק, אז הוא מנסה את מזלו ומשאיר את המחיר היקר, עד שהוא יתקל בטמבל שלא יודע להשוות מחירים.

אתן לך עוד דוגמא למצב הזה :

תעלות להעברה אסטתית של כבלים, מחיר בהום סנטר : 18 שקל למטר.

מחיר בחנות קטנה ליד עזריאלי, 1.8 למטר, כן כן שקל שמונים!!!!! פי 10 יותר זול.

אני לא יכול לבוא בטענות להום סנטר, אני כן יכול לא לקנות שם בחיים.

Peugeot 208 GTI 2016

• תוכן חדש...