Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה רכבים שהעלתי בשיטוטיי, כולם באזור המרכז, רובם אני חושב שייכים לאותו אדם.

ראשית פולקסווגן טרנספורטר דבל קבינה, לאחריו חיפושית (שניהם במצב נסיעה, למרות שהטרנספורטר לא זז זמן רב מאוד ורק לאחרונה זז קצת).

בהמשך פיאט רגאטה 85s שנראית לי נטושה, ולבסוף חיפושית עם בודי קיט שגם נראה לי שלא במצב נסיעה.

20120714_194804.jpg

20120714_194818.jpg

20120714_194831.jpg

20120714_195047.jpg

20120714_195101.jpg

20120714_195219.jpg

The higher you go, the harder the fall..

פורסם
מה מעניין בפיאט שנת 87'?...לא קרובה לאספנות!

כמה רכבים כאלה אתה מכיר בארץ??

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם

מכיוון שראיתי שבשרשור זה פורסמו זה מכבר רכבים מראשית שנות ה 90, שאינם מתקרבים לאספנות או לקלאסיקה, ומכיוון שהפיאט הזו נראית לי נטושה, פרסמתי גם אותה.

בטענות תבוא למנהלי השרשור הזה שהסכימו לעניין זה מראשיתו.

The higher you go, the harder the fall..

פורסם

נמרוד אל תתנצל, הפיאט בהחלט מתאימה לדעתי לשרשור. הרבה רכבים "עממיים" נעלמו מנוף ארצנו מאז התחילה הגריטה והבודדים שנשארו יהיו נדירים מאוד בעתיד. אז אם אולי מישהו יסתכל בשירשור ויחליט לנסות להציל נפש אחת אז שירתנו את מטרת השירשור. אפילו אם הרכב יהיה אספנות רק בעוד 5 שנים. מספיק להסתכל על הרכבים שנוסעים בכבישים ולראות כמה מעט רכבים נשארו משנות השמונים.

פורסם
מכיוון שראיתי שבשרשור זה פורסמו זה מכבר רכבים מראשית שנות ה 90, שאינם מתקרבים לאספנות או לקלאסיקה, ומכיוון שהפיאט הזו נראית לי נטושה, פרסמתי גם אותה.

בטענות תבוא למנהלי השרשור הזה שהסכימו לעניין זה מראשיתו.

נמרוד, אין לך מה להתנצל .

גם רכבים. בני 20-25 שנה הם די נדירים. ומעניינים .

חיפושית 1971,אאודי 75 ואריאנט 1972,:fadein:

אאודי 80 1974, אאודי 80 1982, אאודי 80 1986, אאודי 80 1988,אאודי 80 1990, אאודי 100 1974 , אאודי 100 1987.

כבר אמרתי שאני חולה אאודי ?

פורסם
כמה רכבים שהעלתי בשיטוטיי, כולם באזור המרכז, רובם אני חושב שייכים לאותו אדם.

ראשית פולקסווגן טרנספורטר דבל קבינה, לאחריו חיפושית (שניהם במצב נסיעה, למרות שהטרנספורטר לא זז זמן רב מאוד ורק לאחרונה זז קצת).

בהמשך פיאט רגאטה 85s שנראית לי נטושה, ולבסוף חיפושית עם בודי קיט שגם נראה לי שלא במצב נסיעה.

הרכבים אכן שייכים לאותו אדם שמוכר בתחום האספנות ורכבים נוספים שלו מפוזרים ברחבי העיר במצבי צבירה שונים .

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מה זה מעניין,שאותך זה לא מעניין?

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

אין קשר אמיתי בין הערך האספני של רכב מסויים לעובדת הגדרתו הטכנית במשרד הרישי כ״רכב אספנות״.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם
מי שצריך מיני לחלקים מצאתי מיני שעומדת להיגרט ימים הקרובים !

מי שרוצה עוד מידע שידבר איתי

כפי שראיתי עד עכשיו חסר לה רק גאנט אחד וחלונות

שמישהו יציל אותה !

0525542407 לברור מיקום, בבקשה לא להתקשר סתם!

הייתי במקום מבקש 3000 רכב ללא רשיונות מי שרוצה אפשר לקחת ממנו רק חלקים.מי שרוצה מספר פלאפון מוזמן ליצור קשר בפרטי

"אין לי שום קשר לרכב הייתי שם כי חשבתי שזה יוביל אותי לרכב שלי בנגנב."

מיני מיינור נגנבה כל היודע דבר ליצור קשר בבקשה

פורסם
לגמרי! אם אני זוכר נכון, קראו להם דמפסי ומייקפיס?

סדרה די מאפנה, הייתי יושב ורואה אותה ורק מחכה שעוד פעם יראו את האסקורט.:lol:

אתה צודק ! הרכב היה שייך לבחורה (מי אמר רכב של ספריות ושל שוטרות :) )

זכור מאותה סדרה המשפט "החיים קשים אך בסוף אתה מת" (את זה אמר הבחור).

פורסם
נמרוד אל תתנצל, הפיאט בהחלט מתאימה לדעתי לשרשור. הרבה רכבים "עממיים" נעלמו מנוף ארצנו מאז התחילה הגריטה והבודדים שנשארו יהיו נדירים מאוד בעתיד. אז אם אולי מישהו יסתכל בשירשור ויחליט לנסות להציל נפש אחת אז שירתנו את מטרת השירשור. אפילו אם הרכב יהיה אספנות רק בעוד 5 שנים. מספיק להסתכל על הרכבים שנוסעים בכבישים ולראות כמה מעט רכבים נשארו משנות השמונים.

כמה שזה נכון לצערנו ממש עושים הכחדה של מכוניות שלעולם ילדנו לא יראו ,

פורסם

הסיכוי למצוא בעתיד "רכבי אספנות" כמו שמצאו בעבר, הוא נמוך מאוד - מדי שנה, בקצב הולך וגובר, נגרטים רכבים בני 20+.

מכיוון שמעטים הם אלה שיצילו פיאט רגאטה, סביר להניח שאם יש לה טסט בתוקף היא תעוף לגריטה בינואר 2013.

ככה שיש ערך לרכב שכזה, בשרשור הנ"ל.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...