Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C5 1.8 2002 - מספר בעיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גאון!

תודה יקיר.

ניתקתי את הבקר הנ"ל וזה כשלעצמו הפסיק את המאווררים...

אני יודע שזה עדיין לא מבטיח שהבעיה שם...

אני מחר אפרק ואבדוק את הבקר,

הפעם אצלם את התהליך לשם שינוי.

נראה מה שוים לימודי האלקטרוניקה שלי :wink:

אלעד.

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברים עדכון:

המזגן עובד בצורה מלאה!

אז ככה,

הוצאת המודול הנ"ל פשוטה מאוד - 2 ברגים שפותחים עם בוקסה 6 מ"מ מהצד של הנוסע, מתחת לתא הכפפות, בתוך הגוף הפנימי של הקונסולה המרכזית (איפה שיושבת מערכת האוורור / מיזוג הפנימית)

צריך לפתוח את המעטפת הפלסטיק השחורה של המודול ואז מתגלה מעגל חשמלי כמו בתמונה המצ"ב.

הרכיב החשוד היה Mosfet שמשמש כאן כסוויץ',

פירקתי אותו (מאוד קשה להמיס ולשאוב את הבדיל גם בגלל המוליכים הרחבים וגם בגלל צלעות הקירור - לקחתי מלחם בריא ו- blower צר).

לאחר מכן נבדק הרכיב בין הגוף לרגל הימנית והחיצונית בשני הכיוונים במצב "דיודא" ב- DVM,

אכן הוא היה שרוף על מצב קצר קבוע...

ה- Mosfet המקורי כבר לא ניתן להשגה וכן תחליפו שמופיע באינטרנט לא זמין,

בכל זאת מצאתי משהוא מאוד זול וזמין מצ"ב תמונה.

הרכיב הנ"ל מתאים אך טיפה בולט - מה שלא מפריע לסגור את החיפוי פלסטיק,

מצ"ב עוד מספר תמונות כולל עם הרכיב הישן שיצא.

משהו מוזר, לאחר ההרכבה המזגן עדיין לא עבד בצורה תקינה אלא לאחר ניתוק וחיבור המצבר - עדיין לא מובן לי למה?...

החלפתי גם פילטר בתא הנוסעים - מתחבר בדיוק בצד השני מהמודול הנ"ל, לא ייאמן מצבו של הפילטר שהוצאתי, נראה שמעולם לא הוחלף... היה מלא בג'יפה.

אלעד.

IMG346_s.jpg

IMG345_s.jpg

IMG350_s.jpg

• תוכן חדש...