Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה wheathering שלך מעולה, למשל בבוגי של האברמס. מה הטכניקה ? דרייבראש?

אני בזמנו עבדתי קצת עם פשה, והייתי בעיקר עושה דיוראמות.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה על המחמאות, למרות שנראה לי שזה גונב ל-blavie את האשכול :p

אני אוסף את הדגמים הללו. כלומר, אין להם מטרה מוגדרת מלבד קישוט מדפים :)

elibaba: זה שילוב, בד"כ. דרייבראש, וואש, פיגמנטים, הצללות וכד'

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
  • אחראי פורום
פורסם

עבודות מעולות!

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

blavie

אתה לא חייב ישר לרוץ לקנות קומפרסור

בתור צעד ראשון כדי להתנסות אתה יכול לחפש מיכל ריק של גז מזגנים ולארגן לך ממנו מיכל לחץ אותו תוכל למלא בתחנת דלק

(עד לגבול הלחץ העליון שמכשיר הניפוח יאפשר לך, בערך 100psi)

חפש ברשת מדריכים לבניית Air Can from Empty Refrigerant Can

horsepower is an illusory mathematical equation; torque is real and the source of all good things in the universe

פורסם

לא מבין בתחום אבל 2 כוח סוס נשמע לי המון לאיירבראש במיוחד בלחצים שאתם מדברים פה (בסביבות אטמוספרה עד אטמוספרה וחצי).

אתה יכול לדעתי להסתפק בקומרסור הרבה יותר קטן עם מיכל של 20-30 ליטר. תן למיכל לקבל לחץ של כ 7 אטמוספרות לפני תחילת העבודה ועבוד דרך וסת. זה יתן לך ארבה זמן עבודה עד שהלחץ ירד ללחצים שאתם מדברים עליהם.

קומפרסור הגיבוי שלי בעבודה הוא 2.5 כוח סוס והוא מצליל לסחוב צביעה אבקתית, 4 מכונות cnc ועוד אקדחי אויר לניקוי. אצלי הוא מחובר למיכל של 2 קוב ולוקח לו כחצי שעה למלא אותו (הקומפרסור שעובד כל הזמן הוא בורגי 20 כוח סוס. הקטן משמש רק למקרי תקלה או טיפול בקומפרסור הגדול שמיועד להזין גם ניקוי חול לפעמים).

נסה אצל יבואני המדחסים למצוא משהו יד שנייה.

עריכה: בקשר לקרוהן,נסה דיקור ורפואה סינית. אני מכיר שני מקרים שזה עזר להם מאוד.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
אם אתה צובע משטחים גדולים אז כן, כנראה תצטרך אחד עם מכל. אירבראש לא מחייב צביעה של משטחים גדולים. יש אנשים שמתמשים בזה לקליגרפיה, ציורי דיוקן וצביעות של דגמים (אני). לפעמים מדובר על צביעות בעובי של מילמטרים ספורים (ואפילו פחות). כאן כבר נכנס למשחק מה בדיוק אתה רוצה לעשות עם המברשת - כי יש המון סוגים של מברשות בתצורות שונות, כאשר כל תצורה וכל מברשת מתאימות לשימוש שונה. אמנם יש חפיפה, אבל בשביל זה אתה צריך להגדיר בדיוק מה אתה רוצה להשיג.

אם לדוגמא אתה מרסס משטחים גדולים בצבע אחיד, יכול להיות שתתאים לך מברשת פשוטה יחסית, ובנוסף אליה תוכל לקנות מברשת נוספת, פשוטה, לציור פרטים קטנים. שים לב שאתה מבלבל אקדח ריסוס (מה שצובעים איתו רכבים) לבין מברשת, שהיא יותר קטנה, ומכילה פחות צבע.

אני אתן לך דוגמא. לי יש שתי מברשות. האחת, פשוטה יחסית, עובדת בתצורה שנקראת double action gravity feed, עם נחיר (קוטר ריסוס מינימלי) של 0.5 מ"מ. המברשת הזו מצויינת ומחברה מצויינת. אני משתמש בה לצביעות הכבדות שלי (ריסוס פריימר). עקרון הפעולה שלה הוא כזה: מכל הצבע מורכב מעל המברשת, כך שהצבע יורד אל הנחיר מכוח הכבידה. הdouble action מתייחס לכך שניתן לשלוט על כמות הצבע / אוויר ע"י שליטה בהדק הריסוס, בניגוד למברשות single action שמספקות כמות צבע / אוויר אחידה לאורך כל משיכת ההדק.

המברשת השניה שאני משתמש בה, עובדת על עקרון זהה, אך גודל הנחיר שלה הוא 0.3 מ"מ. בנוסף, הדרך שבה היא מערבבת צבע עם אוויר היא קצת שונה מהקודמת, ומאפשרת צביעת פרטים קטנים בצורה יותר נוחה (אני מניח שזה פחות רלוונטי אליך).

יש גם מברשות מטורפות ממש, שבהן אתה מכניס צבע בטיפות, ומרסס קווים דקים בצורה שלא תאמן.

רק כדי שתקבל מושג, זה מה שאני עושה (במציאות הדגם קטן יותר):

DSCF0515.JPG

נראה כמו תחביב כייפי לשעות הפנאי.

עבודה יפה.

איזה כייף לי :)

פורסם
לא מבין בתחום אבל 2 כוח סוס נשמע לי המון לאיירבראש במיוחד בלחצים שאתם מדברים פה (בסביבות אטמוספרה עד אטמוספרה וחצי).

אתה יכול לדעתי להסתפק בקומרסור הרבה יותר קטן עם מיכל של 20-30 ליטר. תן למיכל לקבל לחץ של כ 7 אטמוספרות לפני תחילת העבודה ועבוד דרך וסת. זה יתן לך ארבה זמן עבודה עד שהלחץ ירד ללחצים שאתם מדברים עליהם.

קומפרסור הגיבוי שלי בעבודה הוא 2.5 כוח סוס והוא מצליל לסחוב צביעה אבקתית, 4 מכונות cnc ועוד אקדחי אויר לניקוי. אצלי הוא מחובר למיכל של 2 קוב ולוקח לו כחצי שעה למלא אותו (הקומפרסור שעובד כל הזמן הוא בורגי 20 כוח סוס. הקטן משמש רק למקרי תקלה או טיפול בקומפרסור הגדול שמיועד להזין גם ניקוי חול לפעמים).

נסה אצל יבואני המדחסים למצוא משהו יד שנייה.

עריכה: בקשר לקרוהן,נסה דיקור ורפואה סינית. אני מכיר שני מקרים שזה עזר להם מאוד.

א. תודה רבה לכולם על התגובות.

ב. אחלה דגמים! לא גונב לי את האשכול ולא נעליים, אם כבר מעשיר אותו :wink::-)

ג. תודה רבה על ההמלצה night-driver, דיקור לא ניסיתי עדיין למרות ששמעתי על זה המלצות מעוד אנשים...

כרגע יש לי טיפול שעוזר לי מאוד, אז אני נמנע מלהיזרק ליותר מדי כיוונים טיפוליים כרגע - מתוך היותי במצב רגיש של אחרי התקף אני מעדיף "לשחק" עם הגוף כמה שפחות.

ד. יש למישהו המלצה לקומפרסור שכן ישמש אותי נאמנה ולא יעלה לי הרבה כסף? (מעבר למה שנדרש להוציא כדי לקבל תמורה טובה כמובן).

אין לי שמץ של מושג בזה, אם לא הייתי פותח כאן את האשכול רוב הסיכויים שבסופו של דבר הייתי מוצא את עצמי קונה קומפרסור כמו שיש לך בעסק.

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

• תוכן חדש...