Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5235 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המטרה: נסיעה נעימה. סאונד נקי, איכותי ולא פראייר.

התקציב: אין הגבלה בגדר הסביר לאדם הממוצע, אולם מדובר בהשקעה מתמשכת בשלבים.

הרכב (הנוכחי): פולקסווגן פולו דיזל, מנוע SDI (רעשני), שנתון 2001 (סלון פנימי משודרג).

סדר העדיפות:

- ביטול מוחלט של קירקושים (ללא מוזיקה)

- ביטול מוחלט של קירקושים (עם מוזיקה)

- שדרוג רמקולים קדמיים ו/או אחוריים

- התקנת מגבר מכובד ולא קורע אוזניים

- אולי התקנה של סאב-וופר לפי הצורך

- שדרוג המע' הקיימת (KENWOOD KDC-U346)

מקווה שהבנתם את הרעיון, כל הרעש החיצוני (מנוע, רוח, גלגלים...) שנשמע בסלון נא להתעלם ממנו.

התהליך הינו בשלבים ואם הרכב יוחלף - הרכיבים יועברו לרכב החדש ואצטרך לחזור על שלבי הקרקושים.

כמובן לשים לב שהמע' עצמה אולי תוחלף בסוף לפי הצורך, כך שרכיבים חדשים אמורים להתאים גם לחדשה.

שלב א' - קרקושים. אשמח לקבל המלצה לבעל מקצוע מומחה שיכול לבטל את כל הקרקושים מהפלסטיקה בסלון.

( כמו כן, אם תגידו לי שב-3000 ש"ח אפשר לסגור את כל הפרוייקט, עם דגש גדול על הקרקושים - זה רלוונטי )

8)

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

לא קיים בידוד מוחלט. אפשר להפחית באופן משמעותי, או אם תשקיע הרבה- כמעט לחלוטין. אבל אף אחד לא יכול להתחייב ל- 100%. גם פרויקטי בידוד שראיתי שנעשו במעל עשרת אלפים ש"ח לא השיגו 100%.

התכוונת 3000 ש"ח רק לבידוד או להכל?

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

סדר העדיפות:

- ביטול מוחלט של קירקושים (ללא מוזיקה)

- ביטול מוחלט של קירקושים (עם מוזיקה)

8)

זה רק מחיר של חומרים כדי לבצע את הטיפול אקוסטי ללא עבודה. זה לפרק את כל האוטו (כל הפנים,כדי להגיע לפח), כל הפלסטיקים וריפוד.

תחשוב שנית לפני שאתה נכנס לזה. חפש פרויקט איטום של בורה מלפני 4-5 שנים (אם זכרתי נכון)

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

אולי לא הבנתם, אבל אני לא מעוניין באיטום (או שבדיוק לזה התכוונתם).

משהו מקרקש מדלת הנהג, מכיוון לוח השעונים, המגש האחורי מקרקש וכיוב' (מדובר על נסיעה ללא מוזיקה).

הרעשים הסטנדרטיים של המנוע לדוגמא אינם מפריעים לי כלל.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

ספוג דבוק כמה DYNALINER על כל האזור שמקרקש (אחרי שאתה מאתר אותו)

הזרקה של קצף פוליארטן...

שששששששששש

אני במעקב!!!!!!!

פורסם

המשקל של חומר האיטום יהפוך את ההפרש הכספי בין קניה בארץ ומחו״ל ללא רלוונטי בגלל המשלוח, אם כי איתמר פרסם אז שרשור בקשר להזמנה במשלוח ימי.

אם יש לך סבלנות זה שווה בדיקה במיוחד עכשיו שדיברו על עליות מחירים של החומר.

פורסם

ואם הרכב יוחלף - הרכיבים יועברו לרכב החדש ואצטרך לחזור על שלבי הקרקושים.

)

8)

אם ואכן הרכב יוחלף בעתיד הקרוב מאד-ותר על העניין.

פורסם

לגבי חומרי איטום מחו''ל, זה מאוד רלוונטי.

אני כרגע מבצע פרוייקט באיטום מאזדה 323F. (בקרוב שרשור חדש עם תמונות)

החומרים נקנו דרך איביי ויצא יותר זול ויחסית בהרבה.

החומר הוא RATTLE TRAP, יש מספר מוכרים באיביי, החומר נמכר בעובי שונה ושטח שונה.

קניתי חומר בשטח יותר גדול ויותר עבה מאשר DYNAMAT EXTREME BULK ועדיין יצא לי יותר זול מהBULK הזה בישראל.

אתמול סיימתי את רוב האיטום והתוצאות ממש טובות.

הנה קישור לחנות שקניתי ממנו:

http://stores.ebay.com/Noise-Killers-Sound-Control

דימה.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

פורסם

בשרשור שאני אפתח אני אפרט קצת יותר.

לא מזמן עשיתי התקנה של דיינמט ועכשיו אני עושה עם החומר הזה, לא ראיתי הרבה הבדל, אהבתי אפילו יותר, הוא קצת יותר גמיש.

אולי אני כבר אצליח להגיע למפגש בצפון ואז אני הביא דוגמית של שני החומרים.

HU: Eclipse CD7200 MKii  Amp: Audison LRx4.1k Sub: Audison Voce AV-12 Comp: Audison Voce AV-K6 Power: Audison 2G kit with 1F Cap RCA: Monster 402 XTREME Sealing: FatMat - Rattle Trap Pack

• תוכן חדש...