Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה אתם אומרים על מכונית הסאלון החדשה של קיה?

ch2856
שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קיה KH או קיה K9 בקוריאה' היא מכונית הסאלון החדשה של קיה שתתחרה עקרונית ב-ב.מ.וו סדרה 7 ולקסוס LS.

מזראטי מלפנים וב.מ.וו סדרה 7 מאחור/צד? למרות שצריך להודות שגם לקסוס LS מציעה "ישבן" דומה. (עוד תמונות ווידאו)

Kia-K9-2.jpg

2010-Lexus-LS-600h-Rear-Side-View-588x389.jpg

2009-BMW-7-Series.jpg

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אכן מאוד מעניין במידה וטלקר ייבאו אותה לארץ מה יהיה תמחורה,אם כול כבוד מי שילם מאות אלפי שקלים על קאיה? ראו ערך סיטרואן C6 שלא צלחה פה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי בדמרקר שבטלקאר "חושבים על הבאת המכונית לישראל אם תהיה תקינה". משפט ייחצנות ריק מתוכן כי לא משנה כמה טובה תהיה ה-K9, היא תעלה כ-$60,000 בארה"ב (כמו יונדאי אקווס) ובתרגום ישראלי מעל ל-500,000 שקל ואני לא רואה כיום אנשים בישראל שיעמדו בתור לרכב שכזה. בארה"ב, יש לה סיכוי לא רע עם תמחור שהוא נמוך בכ-20$ אלף מ-ב.מ.וו מקבילה עם הספק ואבזור דומה.

סיטרואן C6 היא מכונית טובה עם עיצוב שאני אישית אוהב, אבל בסיטרואן לא הלכו באמת עד הסוף עם ה-C6. היה להם איזה פחד להשקיע באמת במכונית סאלון ראויה ויותר מידי רכיבים נלקחו מה-C5 שלא מתאימים למכונית עם תג מחיר שכזה. ב-DS5 דרך אגב, הם הלכו יותר רחוק בלי פשרות כמו במקרה של ה-C6.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זה לא בגלל הרכיבים אלא בגלל של סיטרואן אין תדמית של אודי,ב.מ.וו בטח לא באמינות,ולכן אין הפתעה שאנשים פחדו לשים כמה מאוד אלפים עליה.

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי זה לא בגלל הרכיבים אלא בגלל של סיטרואן אין תדמית של אודי,ב.מ.וו בטח לא באמינות,ולכן אין הפתעה שאנשים פחדו לשים כמה מאוד אלפים עליה.

גם לאודי וגם לב.מ.וו אין כלכך תדמית של אמינות, מה שכן יש להם זו תדמית של יוקרה. רכבים עם ''פוזה''.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הסיבה שרכבים כמו סיטרואן C6, פיג'ו 607, הונדה לג'נד ופולקסוואגן פייטון לא נמכרו פה היטב היא בגלל עניין הקיצוניות.

בין C5 ל-C6 אין דגם ביניים, ואתו דבר גם לגבי הלג'נד והאקורד, ה-607 וה-407 והפייטון והפאסאט.

אצל יונדאי לדוגמא בין האקווס (רכב הדגל של יונדאי) לבין הסונטה, יש את הג'נסיס וגרנדור.

כנ"ל לגבי קיה, שבין המג'נטיס ל-K9 יש את הקדנצה.

אני בטוח שאם אקורה היתה מיובאת לאירופה, והיו מוכרים פה את הלג'נד כמו בארה"ב תחת מותג אקורה, היא היתה נמכרת במספרים יותר גבוהים.

אי אפשר לקפוץ לסגמנט מאוד גבוה, בלי שיהיה דגם ביניים, עובדה שדוקא הטויוטה קאמרי והניסאן מקסימה מכרו פה בכמות לא רעה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קראתי בדמרקר שבטלקאר "חושבים על הבאת המכונית לישראל אם תהיה תקינה". משפט ייחצנות ריק מתוכן כי לא משנה כמה טובה תהיה ה-K9, היא תעלה כ-$60,000 בארה"ב (כמו יונדאי אקווס) ובתרגום ישראלי מעל ל-500,000 שקל ואני לא רואה כיום אנשים בישראל שיעמדו בתור לרכב שכזה. בארה"ב, יש לה סיכוי לא רע עם תמחור שהוא נמוך בכ-20$ אלף מ-ב.מ.וו מקבילה עם הספק ואבזור דומה.

סיטרואן C6 היא מכונית טובה עם עיצוב שאני אישית אוהב, אבל בסיטרואן לא הלכו באמת עד הסוף עם ה-C6. היה להם איזה פחד להשקיע באמת במכונית סאלון ראויה ויותר מידי רכיבים נלקחו מה-C5 שלא מתאימים למכונית עם תג מחיר שכזה. ב-DS5 דרך אגב, הם הלכו יותר רחוק בלי פשרות כמו במקרה של ה-C6.

יותר בכיוון של הג'נסיס הכי היא מבוססת עליה, מספיק להביט בנתונים כדי להבין עם מי היא חולקת פלטפורמה.

אז כנראה מדובר על 35K$ ומעלה.

כשיונדאי השיקו את הג'נסיס ואת האקווס הרבה אמרו שהם לא רואים לקוחות משקיעים סכומים נכבדים ביונדאי אבל המציאות שונה.

haters will hate

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4728 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...