Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5256 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. אני מנסה להוציא את המנוע צעדים מהמצערת אך הוא אינו מוכן לצאת. מכיוון שהגרמנים חכמולוגים ומורכבים אולי יש משהו שאני מפספס פה. ניתקתי את הקונקטור ואת 2 ברגי הכוכב. עכשיו מה שלא יוצא זה החלק עם הפין עצמו. האם צריך ממש לפרק את כל המצערת בשביל להוציא אותו?

• ספונסר פורום
פורסם

מה בדיוק אתה מנסה לפרק ,אולי תעלה תמונה וננסה לעזור לך ?

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

מנסה לפרק את החלק הנ"ל:

אני הוצאתי את 2 ברגי הכוכב ומה שמחזיק אותו עכשיו ולא משחרר זהו גומי שעוטף את החלק שניכנס לתוך בית המצערת ופשוט לא יוצא.

Throttle_Body_1_8T_(AEB)_(058_133_063_Q)_98_A4_MT(DJJ)__3.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

המחבר הזה נכנס לתוך בית המצערת וממנו יוצאים המוליכים לחלקים השונים .

אם אתה רוצה ללמוד איך פועלת מצערת ,זה נחמד פרק אותה לגורמים .

יש לך תקלה במצערת ואתה רוצה לתקן אותה ?

פורסם

במיקרה הנ"ל הרכב מידי פעם מעלה ומוריד טורים בסרק על מנוע הוא כבר חם. מנסיוני אני יודע שבדר"כ עדיף להתחיל בניקוי מנוע צעדים וזה מה שבדר"כ אני מבצע וזה דיי עוזר אבל מכיוון שאני עושה זאת בפעם הראשונה ברכב מסוג זה לא הייתי בטוח ולכן ברגע שפירקתי את 2 הברגים שמחזיקים את החלק הנ"ל ראיתי שלא יוצא סגרתי הכל. האם החלק הזה נחשב למנוע צעדים ברכב זה?

• ספונסר פורום
פורסם

מנוע צעדים זהו ברז אויר קטן במסלול עוקף מצערת שמזרים אויר

כדי לייצב את סיבובי המנוע בעומס משתנה .

במצערות האלו אין מנוע צעדים אלא מנוע חשמלי קטן שמובנה בתוך המצערת

ופותח וסוגר אותה לפי הצורך .

גם במצערות האלו מצטבר לכלוך שצריך לנקות אבל הליכלוך הוא חיצוני בפרפר המצערת עצמו

ואין צורך לפרק כלום .

פשוט לנקות את הפרפר עם סמרטוט ספוג בבנזין או בספרי קרבורטורים .

• תוכן חדש...