Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי מכיר טוב את האנדרואיד?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתחלתי להנות ממשחקים עם התקנות מערכת ההפעלה באנדרואיד, הגיע זמן הנזק.

אין לי מושג מה עשיתי אבל אחרי התקנה של ROOT וריקוברי פתוח, אני לא מצליח לגרום למכשיר להכיר את ה SD החיצוני.

אני נכנס לריקוברי ובוחר התקנת ZIP מ SDCARD

אבל זה מביא אותי להודעת שגיאה - CANT MOUNT /sdcard

הכרטיס עובד ותקין, הטבלט לעומת זאת מת. אין מערכת הפעלה. שום WIPE לא עזר ולא איפוס לברירת מחדל.

המסך תקוע על הלוגו האדום של מוטורולה.

ניסיתי גם פקודות של ADB אבל אני מקבל הודעה של CANT FIND DEVCIE

מישהו מכיר איך אפשר לגרום לטבלט (מוטורולה זום) להכיר ב SD המחורבן הזה?

תודות.

רצ"ב תמונה של הנפטר.

xoom.jpg

פורסם

טוב.

הסתדרתי...

אם זה מעניין מישהו, הפעלתי את הרקוברי, התקנתי ב ADB רקוברי ישן יותר ואז הצלחתי להתחבר ל SD ולהתקין מחדש את הרום.

פורסם

במקרה זה קרה לי היום בעבודה :D

תמיד אפשר לצרוב ריקאברי חדש עם fastboot

זה ממש שטויות

אגב, ממליץ לנסות ICS על המכשיר!

Kawasaki Versys !!!

פורסם

אני אישית מחכה לגרסא רשמית של ICS. כמה שאני אוהב להתעסק עם המכשיר, נראה לי מיותר כל כמה ימים להחליף ROM, בסופו של דבר במקום להנות מהמכשיר ולהשתמש בו לצרכי אני רק מחליף מערכות הפעלה :)

פורסם

זאת גירסה רשמית של הרום האמריקאי.

אם תחכה לרום אירופאי כנראה תאלץ לחכות הרבה זמן. אנחנו לא כל כך מענינים אותם כנראה.

מה שעשו ב xda זה פשוט התאמת דרייברים לumts.

• תוכן חדש...