Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו פעם שעברה שאלתי אותכם איזה רדיו דיסק לקחת ואיזה מגבר 4 ערוצים לקחת עכשיו שאלתי בין קלריוןcz201a או פיונר 6250 עכשיו גיליתי ששניהם לא מתאימים לי כי יש להם יציאה אחת למגבר ואני צריך שניים אז רציתי לדעת איזה מגבר ורדיו דיסק יש לקחת בתקציב של עד 1400 שקל גג פתוח להצעות למגבר יד 2 עם 70 rms לפחות לערוץ ורזיו דיסק עם 2 יציאות חשבתי על פיונר 5250sd

פורסם
קח קלריון CZ501 ומגבר של BOXX CX600

זה מספיק מעל ומעבר !

אחי רק הרדיו דיסק עולה 1200 והמגבר עוד 800 איך הגעת ל1400 שקל עם שניהם ודבר שני אני מעדיף פיונר כי קלריון קשה להשיג חשבתי על 5250SD/4250sd

פורסם

אחי אני לא יודע מאיפה אתה ...

אבל פה בצפון המחירים טיפה שונים...

הקלריון CZ501 = 800

BOSS CX600 =500

והכל עם אחריות.. בזאת אתה לא תמצע מחירים כאלה...

הדרך הגאונית להרוויח כסף באמצעות האינטרנט מפעילות של 3 דקות ביום.ללא צירוף חברים, ללא מצגות או חוגי בית, וללא מכירות!!

http://dimazeekrewards.weebly.com/

פורסם
אחי אני לא יודע מאיפה אתה ...

אבל פה בצפון המחירים טיפה שונים...

הקלריון CZ501 = 800

BOSS CX600 =500

והכל עם אחריות.. בזאת אתה לא תמצע מחירים כאלה...

כן שמעתי שהמחירים זולים בצפון בן דוד שלי אמר לי שאני יבוא איתו לטירה יש שם מחירי רצפה

פורסם
פתוח להצעות למגבר יד 2 עם 70 rms לפחות לערוץ ורזיו דיסק עם 2 יציאות חשבתי על פיונר 5250sd

אם פותח השרשור מוכן למגבר יד 2 אז איפה הבעיה עם JBL 1004 ב-800 ש"ח?

פורסם

ב 1400 תוכל להביא את ה CZ500/CZ501 + המגבר של JBL שדובר עליו או מגבר ברמה מקבילה רק מיד שניה

אם אתה לא פתוח ליד שניה עדיף לך לקחת רק HU בשלב הזה והתארגן על עוד קצת תקציב בשביל המגבר בהמשך

וSCOOB צודק :-) בכל מקרה לא הBOSS

"יש לי על השמשה הקדמית שריטות כנראה של חתול, שריטות קלות לא עמוקות.

יש מקום אולי שמשייפים שם זכוכית והם יכולים לשייף קצת כדי שזה יראה חדש?"

פורסם

כן עכשיו אני רוצה רק את הjbl 1004 או rockford p4004 אבל אני מחפש יד 2 ואני לא מוצא כול כך ולגבי hu כרגע אני לא משנה בסוף, יש לי בינתיים deh3850 של פיונר

• תוכן חדש...