Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

בזמן האחרון ראיתי כמה קומבינציוות די מוזרות ניסיוניות של דאבל סאב לא מאותו חברה, עם הספק שונה וכל מיני דברים לא הכי מציאותיים ובריאים.

מה שכן אני רציתי לשאול.

על אותה הגברה שנמצאת סביב ה500 RMS, מה ייעשה יותר רעש

P3 בתיבה פתוחה עם פורט מלבני

VS.

דאבל סאב של JBL בתיבה פורטד מקורית

http://www.youngbazaar.com/2009/08/jbl-gt5-2402br-subwoofers-dual-300mm.html

מה לדעתכם ייעשה יותר רעש? עד כמה שאפשר לקרוא לזה רעש

פורסם
אהלן,

בזמן האחרון ראיתי כמה קומבינציוות די מוזרות ניסיוניות של דאבל סאב לא מאותו חברה, עם הספק שונה וכל מיני דברים לא הכי מציאותיים ובריאים.

מה שכן אני רציתי לשאול.

על אותה הגברה שנמצאת סביב ה500 RMS, מה ייעשה יותר רעש

P3 בתיבה פתוחה עם פורט מלבני

VS.

דאבל סאב של JBL בתיבה פורטד מקורית

http://www.youngbazaar.com/2009/08/jbl-gt5-2402br-subwoofers-dual-300mm.html

מה לדעתכם ייעשה יותר רעש? עד כמה שאפשר לקרוא לזה רעש

השאלה היא איפה אנחנו נהיה כשאתה תפעיל את המערכת?

האם עץ שנופל על אי נטוש משמיע קול? :-P

ריבונו של עולם מה זה השטויות האלה? - תשקיע בסאב אחד טוב + תשתית ותפסיק לשחק ב@@ה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר הוא פתח את האשכול אפשר סיבה למה זה ישמע יותר רועש כאשר שניהם אותו RMS?

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם

זה הרבה יותר חשוב להבין מה המשמעות של רועש ומה המטרה של פותח השרשור.

רוצה יותר רועש? תעשה פורט בגודל המקסימלי לתיבה המקסימלית שסאב וופר אחד כזה יכול לקבל ואתה תבין מה זה רועש.

מצד שני אם אתה חושב שאתה תקבל שם כלשהיא תוצאה שאתה תוכל להנות ממנה במוזיקה יומיומית - תחשוב פעם שניה.

אם שני הסאבים הם 12 אינטש אני הייתי בונה על הדאבל סאב מהסיבות הבאות

הP3 דורש הרבה הספק עד כמה שזכור לי והוא לא נציל במיוחד (יכול להיות שאני טועה כאן)

הדאבל סאב האלה אמנם הם לא פאר היצירה של JBL אבל הם עדיין דאבל והם בתוך נפח משותף גדול עם פורט שנראה על גבול המגוחך.

אבל עקב העכילס כאן ישאר המגבר לבינתיים.

אז - אם תבנה לP3 תיבה בנפח מקסימלי עם פורט בנפח מקסימלי - מה שנקרא מאסה קריטית, יתכן ותקבל יותר עוצמה מאשר בJBL כפול אבל עד כמה תוכל להנות מזה ביומיום? לדעתי אתה ממש לא תהנה מזה.

דווקא הייתי הולך על הדאבל אם אלו היו האפשרויות שלי.

בחיים האמיתיים -> הייתי מביא איזה W7 במקום שניהם. אתה רוצה אופציה יותר טובה? סאב וופר 15 אינטש בתיבה פורטד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגלל זה אמרתי - הוא יהנה ממנו רק לבום, כל השאר, מוזיקה יומיומית, תשכח מזה.

Pioneer TS-X150

פורסם

השאלה שלי לא נובעת מרצון להשתמש ברכיבים האלה, אלא רק שאלה תיאורטית.

זה ברר לי ומובן מאליו בשבילי שאם רוצים להגיע לתוצאה מספקת של כוח, המוצרים האלה מה שצריך לכוון אליהם. הדברים שאמרת אדי הם נכונים.

אך זה לא הרצון שלי להשתמש בדברים האלה, כמוש אמרתי זורק שאלה תיאורטית שרציתי בשבילה תשובה של זה או זה, ללא כל הסברים מפורטים יותר מידי.

פורסם

הP3 הוא סאב לא רע בכלל ויש לו תוצאת SPL נאה, אבל בין זה לבין להיות סאב SPL נטו - הוא לא שם.

והצמד חמד האלה של JBL לא ממש טובים לא בSPL למוזיקת יום יום וגם לא לSQ.

הפורט הענק הזה שהוא בעצם double flared port יכול להיות שתורם רבות לכך שהתיבה והתדר יהיו שקטים ומדוייקים ככל האפשר אבל עדיין אתה מדבר על שני סאבוופרים שלא ממש מספקים את הסחורה - אז כבר עדיף להביא סאב אחד נורמלי במקום שניהם.

Pioneer TS-X150

פורסם

יכול להיות שבכיוון מסוים אפשר להביא את ה P3 להישמע יותר חזק מדאבל JBL, אבל כמו שנאמר, הנאה רבה- לא תפיק מזה, ולרוב השימושים- הדאבל יהיה חזק יותר.

מה שכן- גם ה P3 בתיבה מקורית לא פראייר בכלל.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...