Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בקשר להחלפת מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8033 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעו אנשים...

יש לי דייהטסו שרייד 93 ואני צריך לקנות לה מנוע חדש...

עכשיו חשבתי על רעיון אבל רציתי לדעת קודם אם הוא בר ביצוע :)

במקור היא מנוע 1000...

אז רציתי לדעת האם אפשר עם איזושהיא התאמה או משהו כזה להרכיב על הרכב מנוע 1600 (!!!!) של נגיד דייהטסו אפלאוז או משההו כזה...

או אפילו 1500....

אני מבין שזו תהיה השקעה אבל אני סתם מתעניין...

יש לי חשק להשקיע על האוטו הזה חחח...

וחוץ מהעובדה שאם זה יתאים או לא...

האם זה יהיה חוקי מבחינת משרד הרישוי כשאני אלך לשנות את זה ברשיון הרכב...?

תודה לעוזרים 8)

we talking race cars nigga',this aint no joke...

פורסם

אולי יש אפשרות להתקין בה את מנוע הטורבו GTTI שהוא 1000 סמ"ק

הינה לינק: http://www.carsforum.co.il/phpBB2/viewtopic.php?t=42940&highlight=gtti

תרשו לי להיתעלק...

יש עידכון קטן לגבי הנושא שבלינק. הבחור, שלו שייך הרכב, שלך מכתב ליפן, למפעל של דייהטסו ושאל אותם את אותה השאלה ששאלתי אתכם: הם ניתן להתקין בדייהטסו טורבו שנת 87 מנוע של הדייהטסו טורבו החדשה יותר GTTI?

התשובה שהוא קיבל, היא לא. :shock:

מה אתם אומרים, הם מנסים לכסות תחת כדי למנוע לעצמם בעיות או שהמנוע באמת לא מתאים?

פורסם

אחי, עזוב חרטאות של חוקי או לא, שרייד רכב חלש מאוד הוא לא יוכל להחזיק מנוע 1.6 וגם התא מנוע קטן לדברים האלו, אולי אולי אולי וגם זה קלוש ביותר אתה יכול להלביש מנוע 1.3 של שרייד.

בכל אופן, אחרי שאתה מחליף מנוע אחי, תעשה ניקוי רדיאטור, ורק מים ירוקים, הבלוק מנוע של השרייד מאוד מאוד רגיש למי ברז, וזו הסיבה שהמון המון שרייד עוברות שיפוצי מנוע, כי אנשים היום לא רוצים להבין שהמים האלו לא נועדו סתם, אלא הם מיוחדים לרדיאטור.

בכל מקרה, בהצלחה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

טוב תודה אנשים...

חחח חשבתי שאלו יהיו התגובות...

רק רציתי להיות בטוח....

טוב אז כנראה שזה יהיה מנוע 1000....

:(

לפחות זה יזיז אותי ממקום למקום בינתיים עד אחרי הצבא חחח...

תודה לעוזרים

we talking race cars nigga',this aint no joke...

פורסם

למטב ידיעתי - יש שינוי במרכב השרייד 1000 לעומת 1300 ולא ניתן להרכיב בכל מקרה מנוע 1.3 (או 1.6 שהוא בעצם אותו המנוע אבל מוגדל נפח).

תבדוק באם תוכל להשיג מנוע 1000 מיבוא - המנועים הללו קצרי אורך חיים (לאחר רתיחה אחת הן כבר "מעשנים").

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

תתקשר למשרד הרישוי בחולון שיבדקו עד איזה נפח מותר לך להגדיל .הריי לכלכ רכב יש אופצית הגדלה .

ונדמה לי שאפשר עד 1300 .

ואם כן להחליף מנוע ל 1300 ממש שטויות ..

פורסם
למטב ידיעתי - יש שינוי במרכב השרייד 1000 לעומת 1300 ולא ניתן להרכיב בכל מקרה מנוע 1.3 (או 1.6 שהוא בעצם אותו המנוע אבל מוגדל נפח).

תבדוק באם תוכל להשיג מנוע 1000 מיבוא - המנועים הללו קצרי אורך חיים (לאחר רתיחה אחת הן כבר "מעשנים").

יש מנועים של דייהטסו, שהם לא מיובאים? :shock:

פורסם

לעינב קרא הודעה קודמת של עמית (קומפי) שמשרד הרשוי

לא מאשר הגדלת נפח מנוע בדיהטסו שרייד!!

ולפיקסר הכוונה במנוע שהוא לא מיבוא שהוא מפירוק מקומי

למשל דיהטסו שנפגע חזק בשילדה בתאונת דרכים

אך המנוע לא נפגע הרכב נמכר לסוחרי חלפים משומשים

והם כבר מפרקים ממנו כל מה ששרד מהתאונה

וזה כולל מנוע תיבת הילוכים מתנע אלטרנטור ועוד..

החלפים האלה נמכרים בדרך כלל במחיר נמוך ב-50%

ממחיר מנועים מיבוא!

צביקה קרבורטורים נתניה

054-4861318

עבודה-09-8332213

פורסם

קניית מנוע מפירוק ובמיוחד מנועים של 1000 סמ"ק בארץ זה סיכון גבוה מידיי , עדיף לרכוש מנוע מייבוא (עם תעודות ייבוא כמובן) ההפרשים הם לא רציניים בשל המחירים הנמוכים יחסית של מנועים אלו.

בכל יום שהאוטו נוסע יורדת ההסתברות שהוא ייסע מחר

• תוכן חדש...