Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5285 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום אבא שלי חיכה באוטו למישהו כשעה וחצי, המנוע היה מכובה והוא בדיוק יצא מכביש בין עירוני ולכן האורות דלקו כל הזמן הזה בלי שהוא שם לב (על המצבר)

כשאבא שלי ניסה להתניע, תנחשו מה (לא) קרה.

אחרי ההקדמה הזו, עכשיו כשחזרתי הביתה באתי לסגור את החלונות, אם אני מרים את הסוויץ' טיפה יותר חזק ועוזב אז הם עולים לבד, וזה לא עבד. ניסיתי גם להוריד וגם להרים מספר פעמים (אוטומתית) אך ללא הצלחה.

מקווה שהסברתי את עצמי נכון.

יש דרך לסדר את זה לבד?

או שפשוט ללכת לחשמלאי רכב/מוסך קרוב ולתקן?

מה עלות של דבר כזה?

פורסם

המצבר חזר לחיים ?

אם כן זאת המלצתי ,

1. כבה את האוטו,הוציא את המפחות מהסוויץ' קח לך מפתח שבדי או פלייר קטן ונתק את כבל המינוס מהמצבר ושים אותו בצד כך שהוא מבודד ורק ה + מחובר .

2. כנס לאוטו ותלחץ על הברקס כמה שניות עד שאתה רואה שנורת הבלם כבר לא נדלקת יותר ,על מנת לפרק את מה שנשאר עדיין .

3. שים לך 10-15 דק' על השעון ולאחר מכן עשה כך ותקרא טוב טוב זה חשוב !!

- חבר חזרה את כבל המינוס ותסגור כמו שצריך.

- כנס לאוטו שים מפתח בסוויץ' וסובב פעמיים ( מצב אחד לפני הדלקה,כך שהמצבר נדלק ואתה רואה את הסימנים בלוח השעונים דולקים ) ולאחר כמה שניות תסובב חזרה את הסוויץ' לכיוון שלך - כיבוי .חכה כמה שניות ועשה זאת שוב פעמיים עם מרווח של כמה שניות בין פעם לפעם ,זה חשוב ! .

- לאחר שעשית את הפעולה הזאת 3 פעמים תדליק את האוטו ואל תגע בכלום תן לאוטו לדלוק ב - P ואל תתקרב לדוושת הגז במשך 10 דק' ! זאת על מנת לאפס את המערכת כדי שהמחשב ידע מה הוא מצב עמידה ולא יתחיל לשגע לך את הטורים .

מה שעשינו פה זה בעצם איפוס כללי ונכון למצבר .

אם זה עזר ( לי זה עזר ) , בשמחה :-)

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

מצויין ,תחזור בבקשה עם תשובה ונקווה שחיובית ! :-P

" לא ידעתי איך קוראים לך, אז החלטתי לקרוא לך הבחורה המהממת שלא יוצאת לי מהראש "

פורסם

אוקי סלחו לי על ההמתנה, אבא שלי קרא בכמה פורומים של הרכב בחו"ל שתיקון הבעיה נעשה באופן פשוט יותר וכך עשיתי היום והבעיה נפטרה:

להוריד את החלון עד הסוף למטה כשהרכב מותנע, לעלות את החלון עד הסוף למעלה ולהחזיק את הסוויץ' כלפי מעלה מספר שניות, לעזוב, והבעיה נפטרה.

• תוכן חדש...