Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתחתי עכשיו עסק ברוך השם, ואני מתלבט באיזה בנק לבחור.

לא אכפת לי לשלם בסה"כ החודשי עוד כמה עשרות שקלים ולהרוויח בנק שמתנהג ללקוחות בצורה הוגנת מבחינת שירות ואדיבות מקצועית.

כמובן שזה דבר שמתבטא בכל מיני רמות, מרמת גביית העמלות, לרמת סל השירותים ועד לרמת איכות השירות הפרונטלי בסניפים - וכתוצאה מכך, זה דבר המושפע מגורמים רבים, וייתכן שסניף זה יהיה נוח בהרבה ממקבילו בעיר אחרת למרות ששניהם שייכים לאותו בנק.

אבל עדיין, באופן כללי, מי יתנהג אלי כמו אל לקוח שאכפת לו ממנו ולא כמו אל פרה שהוא מנסה לחלוב כשהיא לא שמה לב.

בחשבונות פרטיים הדבר מושפע בעיקרו לדעתי מהסניף הספציפי שאתה נמצא בו, אחרי הכל שכיר שמנהל פעילות חשבון סטנדרטית יהיה "מבסוט" במחיר של יחס יפה מהעובדים בסניף, לא צריך הרבה יותר מזה (לא שעסק צריך הרבה יותר, אמנם בוודאי יש משתנים נוספים).

בחשבונות עסקיים לא אוכל להביע דיעה מכיוון שזו הפעם הראשונה שאני עובד כעצמאי ברמת העסק ולא ברמת הפרילאנס, אז אצטרך לשאול, מתוך מודעות שבסופו של דבר מה שיקבע הוא המחזור העסקי השוטף - ואת זה עדיין איני יודע כי העסק רק התחיל לרוץ, אך מדובר במוצרים המתחומרים בין 10,000-30/40/50 ויותר אם ירצה ה'...

אז היקף חודשי איני יכול לומר, אבל עסק קטנטן זה לא.

בקיצור, בעסקים בסדרי גודל כאלו, איזה בנק הכי הגון באינטראקציה כלפי הלקוח, ברמת המערכת? או שאני נאיבי מדי והקאפיטליזם חלחל כאן עד הסוף? :lol:

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

צריך לזכור שני דברים בקשר לבנקים

בנק נותן לך מטריה בקיץ ומבקש אותה בחורף

בנק נותן כסף למי שיכול להוכיח לו שאותו אחד לא זקוק לכסף של הבנק.

בגדול אל תסתמך רק על בנק אחד בפעילות שלך אלא תפצל אותה לפחות לשני בנקים.

נכון שיש יתרון לגודל אבל הגמישות והידיעה של הבנקאי שלך שיש לך אלטרנטיבה אחרת משפיעה על ההתנהלות היומיומית וגם בעלויות החזקת החשבון מריבית ועד עמלת שמירת ניירות ערך:-o

וכמה שישמע מוזר הרי למערכת היחסים האישית יש מרחב מחיה גם בחיי היום יום מול הבנק.

לכן תתחיל עם הגדולים בלל דיסקונט ( פועלים יותר קשה ) ותתקדם תוך כדי תנועה. הקטנים יותר בד"כ יותר יקרים.

בנק זה לא חתונה קתולית. לא טוב לך תחליף.

בהצלחה בעסק החדש.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

קודם כל תודה רבה על האיחול, דבר שני תודה רבה פעם שנייה, הפגת חשש שהיה לי -

אני מכיר בסניף המקומי כאן בדיסקונט כמה בנקאים ברמה האישית ממש טוב, לכן מבחינת שירות בסניף זה יהיה מבחינתי מקום אופטימלי.

מצד שני, לא הייתי בטוח אם כדאי לי ללכת על דיסקונט או לא.

מהטון בו נכתבו דבריך, אלך לפתוח שם חשבון היום אחרי הצהריים :-D ושוב, תודה.

DOESN'T WORK HARD

פורסם

קודם כל בחיר סניף שרגיל לעבוד עם עסקים. יש הבדל גדול בין סניפים שונים של אותו הבנק.

כמון כן מצטרף להמלצתו של ישה לפצל פעילות בשני בנקים (ולא לחתום שיעבוד שוטף לאף אחד אם זה לא הכרחי).

עוד דבר חשוב זה לקרוא את כל החוברת שמחתימים אותך בפתיחת החשבון ולא להתבייש לבקש למחוק סעיפים (כמו למשל שיעבוד של ממסרים עתידיים).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

עליך לעשות סיבוב בכל הסניפים הקרובים אליך ולברר את התנאים שכל אחד נותן לך (זה מה שאני עשיתי לפני שנה בדיוק).

לנפח הפעילות שלך כעסק עמצאי (לפחות מה שצפוי בשנה\שנתיים הראשונות) יש חשיבות גם כלפי השירותים שאתה עתיד להשתמש (או שלא) בסניף\בבנק, ולכן עליך לבדוק את הכל לפני שאתה מחליט על הבנק הנבחר. שים לב שההבדלים בשירות בין סניף לסניף הם קריטיים מאחר והם כפופי כח אדם שנמצא בסניף (איכות כח האדם וכמות כח האדם).

שים לב: התעריפים הקבועים והעמלות של הבנקים, כלפי עסקים, הם שונים לגמרי מלקוחות פרטיים.

כדוגמא: דיסקונט הגנבים לוקחים 150 שח לחודש רק "דמי ניהול חשבון" עבור עסק קטן עוד לפני שאמרת בוקר טוב לפקיד (5.9 ש"ח) או ביצעת פעולה בערוץ ישיר (2 שח !!!).

ישנם בנקים, אם אתה עסק קטן, יסכימו לקבל אותך כלקוח "פרטי" ותשלם עמלות מאוד נמוכות.

אצלי בקרבת הבית יש אוצר החייל, דיסקונט, הבין לאומי, פועלים ו"איגוד". ברובם, דמי הניהול מטורפים למדי עבור עסק קטן מתחיל. בסופו של דבר, ב"פועלים" קיבלו אותי על חשבון "פרטי" עם עמלות מצחיקות (13.5 שח דמי ניהול לחודש ו-1.35 שח לפעולה, כאשר גם צ'קים וגם מזומן אפשר להפקיד במכונות מחוץ לסניף). במידה ויש צורך לעבור לחשבון עיסקי קטן (תלוי בנפח הכסף שמתגלגל בחשבון), עלות דמי ניהול הינה 56 ש"ח בלבד ! (שים לב להבדלים בינם לבין דיסקונט למשל).

אצלנו מדובר בסניף שכונתי וותיק, עם אחלה אנשים ושירות מצויין. גם כאשר נזקקתי להלוואת השלמה לקניית רכב לעסק, הם תיקתקו את העניינים מהר מאוד ויצאתי מהבנק עם צ'ק בנקאי תוך כלום זמן - כל זה למרות שהגעתי לבנק עם כלום (!) והחשבון הפרטי שלי בכלל בבנק אחר.

בקיצור, כל מקרה (סניף) לגופו. כתת רגליך ושיהיה בהצלחה !

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק תודה רבה על התגובה המפורטת, ושביט -

א. הצחקת אותי :lol: :lol: :lol:

ב. אני מסכים איתך ב 100%, כנראה שבסופו של דבר כולם אותו גוש חום. :wink:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

זה הכל תלוי בבן אדם שמולו עובדים.

היתה לנו (עסק קטן למדי) פקידה שטיפלה בנו בפועלים כ"כ טוב שהעברנו את החשבון מסניף לסניף לפי הקידום שלה :-)

בסוף היא כבר לא עובדת בכלל עם קהל, אז פתחנו במזרחי כי מנהלת הסניף שידרה הגינות ובינתיים מוכיח את עצמו.

מה שאני בא להגיד הוא שיותר מעניין הכסף חשובה התקשורת הבין אישית, האמון ההדדי ואיכות השירות וזה תלוי כבר בסניף הספציפי ומול מי תעבוד בו.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

תודה רבה לכולכם, בסוף הלכתי על סניף של דיסקונט שנמצא 3 דקות נסיעה ממני ובו עובדות אשתו של בן דודי, ואשתו של אח של חבר ילדות שלי.

לפי המלצותיכם, אם שם לא אסתדר, אני צריך לחזור להתנהל עם מזומן בלבד :lol:

DOESN'T WORK HARD

פורסם

ואגב, לא ידעתי שהן עובדות שם! אילו ידעתי מי יודע אם הייתי פותח את הפוסט, והייתה חסרה פה פטרייה קטנה של ידע :wink:

בכל מקרה החלטתי לתת לדיסקונט צ'אנס ופתאום כשנכנסתי ראיתי שני פרצופים מוכרים לשמחתי :lol:

DOESN'T WORK HARD

• תוכן חדש...