Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5332 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

האם אתם מאפשרים למתדלק לבצע בדיקת שמנים / נוזל קרור בתדלוק ?  

186 הצבעות

1. 1. האם אתם מאפשרים למתדלק לבצע בדיקת שמנים / נוזל קרור בתדלוק ?

• לעולם לא. בודק בעצמי כשהמנוע קר בלבד.
    • כן, בכל תדלוק.
      0
    • כן, מידי פעם בלבד.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
דבר ראשון לא ומיד אפרט גם למה:

כמה דברים לחיוב ולשלילה על מה שנאמר כאן.

דבר ראשון בקשר לנושא של שמנים באיכות נמוכה בתחנות בתחנות הדלק זה שטויות במיץ,

ברשת דלק ניתן למצוא את שמני mobil 1 בין המובילות אבל רוב הציבור לא ישלם את המחיר על שמן זה וייקח את הזולים שיש שם, בפז יש את שמני פז שכבר דובר עליהם בפורום לא מזמן ועל איכותם הגבוהה וכמה הם נחשבים גם בחו״ל, לגבי השאר אני לא זוכר כלכך אבל אי אפשר להגיד שאין למצוא שמנים טובים.

שנית, אני מסכים לגמרי על הטעויות מנסיוני המצטבר כעבודה כמתדלק אני מסכים לגמרי, רוב המתדלקים (שוב רובם לא כולם יש אחד צדיק מפעם לפעם) חלקם מתמימום וחלקם לא, יגידו לכם שחסר שמן שהמצב ממש לא כך ורובם יעשו טעויות בסוג השמנים ומקומם.

בכלל ה״חינוך״ שמקבלים ברוב התחנות הוא לקוי, במספר לא קטן שהייתי פשוט שמעתי שוב ושוב את המנטרה של רכב משנת 00 ומטה מקבל 20/50 (שזה ממש לא נכון ומתאים לרכבים הרבה יותר ישנים, מה גם שברוב התחנות הזמן הזה ספציפית הוא באמת מדרג נמוך ולעיתים גם ממוחזר).

00-04מקבל 10w40 ומעל זה לפי החלטת המתדלק בין 0w40 ו5w30 למיניהם.

פשוט שטותיות שלא נגמרת.

בקיצור עשו לכם טובה תבדקו לבד כשהמנוע קר והמנעו משמן במיכל העיבוי (קרה למתדלקת אצלנו השבוע:? )

אין על mobile 1 ! השמן מספר 1 ללא שום ספק.

וחוץ מזה שמן זה לחלשים! מי צריך לבדוק שמן כשהרכב לא אוכל שמן!

עם הסאאב 900 מודל 96 אני מבסוט ביותר. אומנם דלק היא אוכלת אבל שמן ברוך ה' לא צריך

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם
אומנם אתה צודק אבל אני קשור מאוד לרכב הרכב עובר כל שבוע שטיפה ופליש ווקס כולל ניקוי פנימי,

אני ממש נותן מעצמי בשביל הרכב אם זה לעבוד כמו חמור 15 שעות בחופשים שיש לי בשביל לעשות פחחות

וצבע רק בשביל להיות מבסוט אז יבוא איזה בנאדם יתחיל לגעת לי אחרי שהוצאתי את הנשמה בשביל הרכב?

אולי לך יש רכב של ההורים שאתה נוהג בו בסופי שבוע ובשבילך הוא ערמת ברזל בשבילי הרכב הרבה יותר מזה

ככה זה בעל רכב שאוהב את הרכב שלו ומשקיע עליו.

הבנתי שאתה חולה נפש כבר מהתגובה הראשונה חח

אפילו שאני לא פחות חולה ממך אני לא מקדיש את כל החיים שלי לארבעה גלגלים ומשפשפף להם את האימאימא שלהם.

וה' ישמור פחחות לרכב? אתה אוהב מכוניות מתנגשות?

שלא תבין אותי לא נכון, אני אוהב את הרכב שלי ואוהב שהוא נקי ומצוחצח ובעיקר בפנים והעיקר שיהיה נעים לשהות בו. אבל מפה ועד להשקיע בוחטות של כסף בשביל הרכב? רבאק אתה אמור לתת לרכב לשרת אותך ולא לשרת אותו.

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

לא נותן לאף אחד חוץ מהמוסכניק שלי לגעת במנוע, זה כמו לתת לבן אדם רנדומלי ברחוב לעשות לחברה שלך בדיקה גניקולוגית.

ואפילו אם אני רואה מתדלק מנסה לדחוף לבחורה(לרוב אני רואה נשים שעושות את הטעות הזו) שמנים אני ישר ניגש אליה לוקח אותה לצד ומסביר לה את המצב, אם הבינה אז סבבה לא הבינה בעיה שלה.

אנשים לא מבינים את ההשלכות של עודף שמן במנוע.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

קרה לי לא פעם שנתתי למתדלק שהתעקש על בדיקה (באחד מרכבי ההדגמה של אאודי) כן לנסות לבדוק שמן (אין מדיד לרכב אלא צג דיגיטלי בפנים הרכב ) :lol: :lol: :lol: ....

דדי,

מאמן נהיגה ספורטיבית ובטוחה - לחיים

פורסם

חבר שלי עבד בתור מתדלק בזמנו, הוא סיפר לי שהרבה פעמים הוא סירב למלא לאנשים שמן ומים והמליץ להם ללכת למוסך ולא לקנות שמנים בתחנה, מהסיבה הפשוטה שהוא פשוט לא קיבל הדרכה מתאימה לזה, והוא לא מבין בזה במאת האחוזים.

לאנשים שביקשו לקנות שמן (למי שלא יודע, מתדלקים כביכול מקבלים אחוזים על מכירות שמנים), הוא המליץ ללכת למוסך, או לתחנת דלק אחרת, כי הוא פשוט העדיף לא למכור להם שמן שלא מתאים להם מאשר כן למכור, ולהסתכן בנזק לרכב.

פורסם

Yeah Right...

במנוע שלי וברכב שלי אף אחד לא נוגע. רק אני.

אפילו כשאני מסיע מישהו - אני אומר לו לא לגעת בשום דבר.

שאני נכנס לקניון - אני יוצא מהרכב ופותח למאבטח את התא מטען וסוגר אותו בעצמי.

מתקין / מחליף / מתקן - רק אני, או אחי (מכונאי רכב ובוחן תנועה ורכב מוסמך).

מתדלק - ME !!!

SE TU.

:twisted:
פורסם
Yeah Right...

במנוע שלי וברכב שלי אף אחד לא נוגע. רק אני.

אפילו כשאני מסיע מישהו - אני אומר לו לא לגעת בשום דבר.

שאני נכנס לקניון - אני יוצא מהרכב ופותח למאבטח את התא מטען וסוגר אותו בעצמי.

מתקין / מחליף / מתקן - רק אני, או אחי (מכונאי רכב ובוחן תנועה ורכב מוסמך).

מתדלק - ME !!!

SE TU.

איזה רכב יש לך?

פורסם

שאלה לכל מי שאומר "אף אחד לא נוגע לי באוטו חוץ ממני ועוד 2 אנשי משפחה ומוסכניק"

למה כשאתם נכנסים למסעדה אתם נותנים לטבח לבשל לכם אוכל , אבל למתדלק לא לבדוק לכם שמן?

אם היו קוראים לו מתדלק מוסכניק אז כן הייתם נותנים לו?

אני לא נותן כי א. אף פעם לא הציעו לי (האמת שעד עכשיו היה לי דלקן אבל לא חשוב) וב. כי אני ממלא שמן לבד מההרגל וחוץ מזה לא צריך לבדוק כל שבוע שמן לדעתי לפחות.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...