Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
קצת סדר,גומיה לציריה,גומיה להגה,גומיה לתפו סרן וגומיה לתפוח הגה כול גומיות אבק שתפקידן למנוע חדירת אבק פנימה ובריחת גריז\שמן החוצה ואין להן תפקיד במערכת ההיגוי\מתלה.

מה שאתה מתאר הוא זוויות מתלה לא נכונות,גם כאשר מערכת תגבור ההגה לא תקינה כלל,החזרת ההגה למרכז נגרמת ע"י זווית ההיגוי והמתלה(זוויות הפרונט),הכתובת שלך היא מכון פרונט שיבדוק את זוויות האופנים הקדמים.

לגבי התגבור,אם ההגה קשה לסיבוב גם בעמידה כאשר המנוע מונע,יש צורך לבדוק את המערכת ההידראולית לתקינות ואת המתלים כדי לשלול חלקים תפוסים במתלה כמו מייסב בולם או תפוח סרן.

אורן

יופי שבאת ,את מה שאיני יודע להביע הבעת אתה במקצועיות ,לזה התכוונתי ,זכור לי שברכבים מאוד ישנים הכרית גומי בקצה העליון של מגדל הבולם הגומייה היתה מתכוצ'צ'ת כמו קפיץ בזמן הסיבוב ואז עוזרת להגה לחזור יותר בקלות חזרה .

בשנת 72 היתה לי קורטינה מודל 67 וראיתי את זה שם .

אני טועה ?

אז למדתי ממך ,תפוח סרן ,זה התחתון שמחובר לסרן , ומסב בולם שגם אני הזכרתי (אגב ,כותבים מסב בלי האות יוד ) .

אם ככה צדקתי מעט רק לא התבטאתי נכון ,ממש לא קשה לבודד את הבעייה ,בעיקר כשהרכב באויר .

תודה לך יוני בן סימון .

• ספונסר פורום
פורסם

שלום קובי,שמי אורן בן סימון ולא יוני\אני שמח שהצלחת להבין את מה שכתבתי וגם למדת.

ודרך אגב,מיסב כותבים עם יוד.

אורן

• תוכן חדש...