Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לא מזמן רכשתי פיג'ו 205 שנת 98 יד שניה שעשתה 105 אלף קילומטר,בעל הרכב היה אדם מבוגר ניראה אמין לגבי השאסי והגיר הוא לא היה מוכן להתחייב אבל לגבי הקילומטר הוא היה מוכן לחתום "בעשר אצבעות" ואכן התחייב לי לקילומטר הנמוך כל כך.הרכב לא נלקח לבדיקה מקיפה,סתם מסיקרון אני רוצה לדעת האם באמת הקילומטרים אמינים או שזה סתם ורציתי לדעת עם יש מקום שבודק רק קילומטר או שאפשר לעשות בדיקה כזאת ולא מקיפה אשמח לתשובות.חשוב לי לציין שאני לא מעונין לנסות לתבוע את המוכר או לעשות על זה כסף סתם מעניין אותי לסיקרון!

פורסם

הדרך היחידה לוודא שאכן הק"מ שמופיע הוא אמיתי זה ספר טיפולים מפורט ועדכני מכל השנים.

העדר בלאי פנימי בתא הנוסעים יכול גם להעיד על נסיעה נמוכה.

האמת שזה ממש לא משנה הק"מ,תקלות ברכב ישן תמיד יהיו גם אם נסע מעט וגם אם נסע הרבה.

ואני אומר את זה מתוך ניסיון עם פג'ו 205 שקניתי לפני 4 שנים עם 33000 ק"מ מטופלת היטב במורשה פג'ו מיד ראשונה.

• תוכן חדש...