Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5309 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

החלטנו כמה חברים לעשות טיול במרכז הארץ אך אנחנו לא מכירים מסלולים ואין לנו ניסיון בנהיגת שטח מעבר להתגרזנות עם טרקטורונים וטיולי סופות צבא.

אנחנו שישה אנשים ברכב אחד, וחשוב לציין שהוא לא ממוגן.

אנחנו מחפשים מסלול קשה עד כמה שאפשר לרכב אחד בלבד שלא מצויד בשום חבילת שטח כלשהי ולניסיון המועט שלנו בשטח.

יש לציין שאזור ירושלים/ בית שמש לא בחשבון. בנוסף גם רוצים לשלב על האש אז חשוב שהיה אפשרי לעשות את זה בשטח ושהיה מותר.

שמעתי על נחל שילה, ראש העין ואזור השרון.

האם חייבים לרכוש מפות בתשלום או שאפשרי רק עם הסבר מפורט?

אשמח לשמוע על עוד מקומות יפים ומאתגרים עד כמה שאפשר למצב הנוכחי..

תודה רבה ושבוע טוב

תמיר.

פורסם

לא יוצאים לטיול שטח עם רכב אחד! בשום אופן.

מה יקרה אם תתקע?

לבד יוצאים לטיול שבילים בלבד. יש כאלה בשפע באיזור יער בן-שמן.

ראש העיין (מקורות הירקון) כל עוד יבש הם ברמת שביל, אבל אחרי הגשם זו מלכודת בוץ אמיתית.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

לצאת לבד, ללא ניסיון בנהיגת שטח, בלי מפות "רק עם הסברים", זה מרשם לאסון.

אתה לא חייב מיגון בשביל לעשות שטח, אפילו קשה, אבל אתה חייב לדעת לנהוג בשטח, אתה חייב להכיר את המסלול שלך היטב, ואתה צריך רכב נוסף.

אני מציע לך לחבור לאחד מאתרי הג'יפים www.jeepolog.co.il או www.jeeptrip.co.il ולחפש שם חברה לטיולים.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

לא הייתי מהמר שמקורות הירקון יבש, אבל אני אבדוק את זה בקרוב בעצמי:

בכל מקרה תוכל לעשות טיול פלמחים-אשדוד-ניצנים.

יש לשים לב לגבולות שמורת הטבע, יש אפשרות לבחור דרגות קושי לפי החשק, כי בגדול רוב התוואי המדובר הוא דיונה ויש אטרקציות בדרך, ניתן לבחור בשבילים כבושים ואו בשטח קשה יותר.

סעו בזהירות, וכמו שהמליצו לכם, בלי נסיון לא נוסעים עם רכב אחד בלבד (בעקרון בכלל לא אבל עם הזמן לפעמים חוטאים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

אור אם אתה מתכוון לבדוק את מקורות הירקון מקרובב תעדכן אותי אה..

המון זמן לא טיילתי!!

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

בכדי להתחיל לטייל הייתי ממליץ לך בראש וראשונה לרכוש תוכנת ניווט +מכשיר יעודי(עמוד ענן או טונאב)

לאחר מיכן תוכל לתכנן מסלולים כאהבת נפשך

ואם אתה רוצה המלצה למסלול מעניין אז נחל כפירה לפני ירושליים מסלול מדהים שעובר דרך עין נטף

גם קצת טכני וגם נוף מרהיב

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
שלום חברים,

החלטנו כמה חברים לעשות טיול במרכז הארץ אך אנחנו לא מכירים מסלולים ואין לנו ניסיון בנהיגת שטח מעבר להתגרזנות עם טרקטורונים וטיולי סופות צבא.

אנחנו שישה אנשים ברכב אחד, וחשוב לציין שהוא לא ממוגן.

אנחנו מחפשים מסלול קשה עד כמה שאפשר לרכב אחד בלבד שלא מצויד בשום חבילת שטח כלשהי ולניסיון המועט שלנו בשטח.

יש לציין שאזור ירושלים/ בית שמש לא בחשבון. בנוסף גם רוצים לשלב על האש אז חשוב שהיה אפשרי לעשות את זה בשטח ושהיה מותר.

שמעתי על נחל שילה, ראש העין ואזור השרון.

האם חייבים לרכוש מפות בתשלום או שאפשרי רק עם הסבר מפורט?

אשמח לשמוע על עוד מקומות יפים ומאתגרים עד כמה שאפשר למצב הנוכחי..

תודה רבה ושבוע טוב

יש את אזור מועצה אזורית גזר מקומות יפים מאוד לטיולים ולעל האש במיוחד ועם דרכים יפות לדיונות ולים תחפש בגוגל מפות זה ייתן לך מפה של האזור הנ"ל

• תוכן חדש...