Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
החלטתי לרדת עם הרכב לאילת מכרמיאל,

מהי הדרך הכי קצרה חסכונית ונוחה לנסיעה ?

אוטובוס חחח

סתם, לפי דעתי הדרך הכי מעניינת היא דרך מצפה רמון, ולא דרך הערבה..

מה שכן היום יש יותר ניידות בערבה מאשר במצפה..

פורסם
החלטתי לרדת עם הרכב לאילת מכרמיאל,

מהי הדרך הכי קצרה חסכונית ונוחה לנסיעה ?

כרמיאל ,צומת קדרים ימינה ,שמאלה למגדל ומשם ימינה עד אילת בתוך הסורי אפריקאי .

:-)

איזה כייף לך ...

פורסם
אוטובוס חחח

סתם, לפי דעתי הדרך הכי מעניינת היא דרך מצפה רמון, ולא דרך הערבה..

מה שכן היום יש יותר ניידות בערבה מאשר במצפה..

אי אפשר לנסוע דרך מצפה רמון , יש מחסום בכביש 12 ויגידו לו להסתובב ולחזור.

פורסם

עדיין יש מחסום? אני מקווה שיורידו אותו עוד חודש.רציתי לנסוע דרך מצפה רמון לאילת.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

הכי קצר לנסוע מכרמיאל לצומת אחיהוד -> יוקנעם -> כביש 6 עד היציאה הדרומית ביותר-> ב"ש -> מצפה רמון (עם השילוט לכיוון שיזפון). כשאתה מגיע לפניה ימינה לכביש 12 או ישר לכיוון הערבה תמשיך ישר (במידה ויש מחסום בכביש 12) , בכביש הערבה ימינה וישר עד אילת.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

מעניין שאף אחד לא ציין לנסוע דרך הבקעה.

כן ציינו...

כרמיאל ,צומת קדרים ימינה ,שמאלה למגדל ומשם ימינה עד אילת בתוך הסורי אפריקאי .

:-)

איזה כייף לך ...

פורסם
הכי קצר לנסוע מכרמיאל לצומת אחיהוד -> יוקנעם -> כביש 6 עד היציאה הדרומית ביותר-> ב"ש -> מצפה רמון (עם השילוט לכיוון שיזפון). כשאתה מגיע לפניה ימינה לכביש 12 או ישר לכיוון הערבה תמשיך ישר (במידה ויש מחסום בכביש 12) , בכביש הערבה ימינה וישר עד אילת.

+1 - ככה נסעתי מספר פעמים, הדרך הכי טובה.

פורסם

אם בא לגוון מעט ,תמשיך מקדרים לגולני ,שם שמאלה עד לפנייה ימינה לישוב פורייה ,משם לרדת בדרך נוף לקבר מאיר בעל הנס .ומשם הלאה כמו התכנית המקורית .

פורסם

למיטב ידיעתי הכביש (12) עדיין סגור, והחלמאים (הנבלות) לא טרחו לציין זאת בשום צורה בצומת שיזפון (30 ק"מ כוון משיזפון, הכביש חסום רק אחרי עובדה)

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4135694,00.html

וכך מצויין גם בויקיפדיה.

לגבי הדרך הקצרה/מהירה: הייתי ממליץ על אתרים כמו גוגל מפות בעברית או המפה של אתר מפה או וויז (בבית. בדרך אין קליטה לכל האורך, בטח לא דור3). לגבי הדרך היפה, הייתי ממליץ לבצע חיפוש בפורום (אני זוכר שרשמתי פעם תשובה מאוד מפורטת על שאלה דומה) או על אתר שמופיע בשרשור מקביל.

תהנה!

פורסם

מומלץ מאוד לנסוע דרך הבקעה, אתה מגלה פתאום ש-ים המלח גדול יותר משחשבת

והנסיעה משם קצרה יותר, עם כביש בלי רמזורים, רק 2 מחסומים.

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

בינגו!

זה מה שעשיתי בפעמיים הלפני אחרונות (באחרונה יצאתי מפתח תקווה) וזה היה פשוט וקל מאוד.

פורסם

אוקיי אז יש שני דרכים שאני צריך להתלבט ביניהן אחת כביש 6 ואז הערבה או באמת דרך הבקעה שזה ים המלח והערבה ?

בוא נעשה חישוב ניראה איפה יותר משתלם, כמה עולה בימינו כביש 6 לכל הכביש כל כיוון ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5363 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...