Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5370 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רכשתי רכב פיג'ו 405 שנת 96 , יש צורך בתיקונים , כגון נזילת שמן קלה במנוע , ובולמי זעזועים, בלמים ועוד דברים קטנים. אני מחפש מוסך שיוכל לטפל באוטו בצורה איכותית ויעילה ,ושיהיה גם הוגן מבחינה כספית.

הרכב טופל תמיד במוסך המרכזי, האם שווה להמשיך ולטפל שם ,כדי ליישר קו בנושא התיקונים?

תודה רבה!

פורסם

מוסכי ש.ר ברחוב חלוצת הפרדסנות 25 פתח תקוה. (מוסך כללי)

הטלפון שלו זה 039316494 ותבקש את שוקי.

יצא צדיק בתוכניתו של חיים הכט.!

פורד אסקורט 1995 1600 סמ"ק

מאזדה לאנטיס 2002 1840 סמ"ק

סובארו אימפרזה טורבו 1999 2000 סמ"ק

מאזדה 3 ספיריט 2008 2000 סמ"ק

פורסם

מוסך גבע בתל אביב, זול אמין עם שירות מעולה.

כל השרוטים מפורום PSI מטפלים אצלו (גילוי נאות, אין לי נסיון אצלו).

קרא את השרשור הבא: http://www.psi.co.il/Forum/viewtopic.php?f=5&t=1224

מוסך טוב אחר לא רחוק ממנו,"אם הדרך", עשיתי לפני כמה שנים טיפול קטן לרכב, למרות שיש חדר המתנה, לא הייתה בעיה לעמוד ליד ויטאלי שעשה את הטיפול, לשאול שאלות ולקבל הסברים.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם
מצטרף להמלצה על מוסך "גבע"..

היו לי כמה פיג'ו וסיטרואן ומאז שהגעתי אליו מצאתי מנוחה...

מבחינתך , היית ממליץ לוותר על טיפול במוסך המרכזי? האם יש צורך לקבוע תור אצלם? יש לי את תוצאות הבדיקה ממכון הבדיקה שלפני הקנייה. האמת זו הפיג'ו הראשונה שללי, ואני מרגיש שאני הולך נגד דעת הרוב בקניית הרכב הזה, אבל הוא מרגיש "רכב" ולא קופסא על גלגלים. האם אתה ממליץ לתת להם במוסך את טופס הבדיקה ושיתקנו לפי מה שהופיע שם, או פשוט שיעשו בדיקה משלהם?

פורסם

לדעתי הגיע זמן להפסיק לטפל ברכב הזה במורשה יבואן.

יש באיזור המרכז כמה מוסכים שמתמחים ברכבי פיג'ו, חלקם הוזכרו כאן, אני אוסיף עוד אחד

זה המוסך שיצא צדיק אצלי, הודעה אחרונה כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=400283

בהחלט מומלץ להראות לבעלי מקצוע את הבדיקה, הם יעלו את הרכב על הליפט ויבדקו,

מה צריך לתקן , מה דחוף יותר ובמה לא צריך לגעת בכלל.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אין לדעתי שום סיבה ללכת למוסך מורשה יבואן ברכב בגיל הזה.

אני מטפל בצרפתיה שלי ב"שאפט" בדרך בגין 62 בתל אביב ומרוצה מאד מהמקצועיות, היחס ומחיר.

טלפן אליהם קודם ל 03-5379999.

קח בחשבון שיכול להיות אצלם עומס עד שאחד מהבעלים יצליח להמלט מלוב*.

*זו בדיחה. פשוט תרים טלפון ותתייעץ איתם לפני שאתה מגיע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

• תוכן חדש...