Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חייל שמשתחרר בקרוב ומאוד מעוניין לקנות רכב בחודשים הקרובים ...(עדיף לחכות לינואר? שירדו המחירים? )

מחפש חסכונית בדלק כמה שאפשר (אוטומטי בלבד)

תקציב 20-25 אלף

התלבטות בין שברולט אבאו קטנה / יונדאי גטס / פיאט פונטו

המחירונים מאוד דומים,

אני בעיקרון מחפש שנתונים 2005-2006 עד 120 אלף ק"מ ועד יד שלישית

ובאתר YAD 2 יש את 2 סוגי המכוניות האלו בקריטרונים שחיפשתי במחירון שציינתי למעלה (שתיהן נראות יחסית טוב , מתאימות לצעירים וחסכוניות)

אז באמת , מה עדיף??

פורסם

ממליץ לך בחום על הפונטו הידנית, צריכת דלק פשוט מצויינת, אמינות טובה, ביטוחים וטיפולים זולים יחסית!

לאבאו יש קצת בעיות אמינות\חשמל אליהם שמעתי, מלבד זאת עלות הטיפולים לאבאו מעט יקרים יותר מהפונטו.

פורסם

אתה לא חייב להנעל מראש על דגם. אתה יכול לחפש את שניהם, ואז תשווה בין הרכבים הכי טובים שתמצא (שמורים, ק"מ נמוך וכו'), בלי קשר לאיזה דגם הם.

פורסם

הספייס נחשבת לחסכונית יותר,הגטס האוטומטית נחשבת ביו הפחות חסכוניות בין המיני,אך מציגה אמינות לא רעה ואחזקה זולה יחסית.

אם אתה לוקח פונטו נסה למצוא את הדגמים המפוארים ELX/DYNAMIC כיוון שיש להם גיר רציף הוא נחשב לעדיף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוקיי אני אבדוק את 2 הדגמים האלה בעיקר

תודה לכם

אם יש למישהו עוד מכונית או דגם להמליץ בקריטריונים האלה אז בכיף

• תוכן חדש...