Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5378 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אתמול בלילה עשיתי תאונה קלה עשיתי רוורס ונכנסתי בקטנה בטמבון של רכב הונדה(נלחצתי ואפילו אני לא יודע איזה דגם ההונדה) לרכב שלי לא קרה כלום, מה שאני יודע זה שהיא בערך משנת 98 או ישנה יותר. מה שקרה לטמבון ירד קצת צבע (אבל ממש קצת הנזק מאוד קטן) וניהיה כזה מין סימן של שבר בטמבון של 5 ס"מ(אבל הטמבון נשאר באותה צורה לא נראה שקרה לו נזק משמעותי... השאלה שלי מה עושים במקרה כזה מחליפים את כל הטמבון או מתקנים את זה.. וכמה אמור לעלות תיקון שכזה? כי אני לא עומד להפעיל את הביטוח..

zzm1xnimmw5y.jpg

תודה לעוזרים

• ספונסר פורום
פורסם
שלום, אתמול בלילה עשיתי תאונה קלה עשיתי רוורס ונכנסתי בקטנה בטמבון של רכב הונדה(נלחצתי ואפילו אני לא יודע איזה דגם ההונדה) לרכב שלי לא קרה כלום, מה שאני יודע זה שהיא בערך משנת 98 או ישנה יותר. מה שקרה לטמבון ירד קצת צבע (אבל ממש קצת הנזק מאוד קטן) וניהיה כזה מין סימן של שבר בטמבון של 5 ס"מ(אבל הטמבון נשאר באותה צורה לא נראה שקרה לו נזק משמעותי... השאלה שלי מה עושים במקרה כזה מחליפים את כל הטמבון או מתקנים את זה.. וכמה אמור לעלות תיקון שכזה? כי אני לא עומד להפעיל את הביטוח..

zzm1xnimmw5y.jpg

תודה לעוזרים

לפי התמונה המצורפת נראה שרק צביעה תספיק סדר גודל של בערך 450 שח ,אני מוכן לעזור דבר איתי מחר

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

אבל יש שבר כזה בטמבון לא ירדה חתיכה מהטבון והוא לא נכנס בפנים פשוט ניהיה שבר של 5 ס"מ בערך... אפשר לתקן את זה?

פורסם
אבל יש שבר כזה בטמבון לא ירדה חתיכה מהטבון והוא לא נכנס בפנים פשוט ניהיה שבר של 5 ס"מ בערך... אפשר לתקן את זה?

עלות התיקון כולל צביעת הפגוש 300-400 ש"ח. (במידה ואין נזקים סמויים)

ארז רונן

• תוכן חדש...