Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5367 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מאחר ואחרי חיפושים ארוכים בפורום לצערי לא מצאתי תשובה מספקת לגבי ההתלבטות שלי ולכן החלטתי לפתוח בעצמי נושא כדי לקבל אולי תשובות טובות יותר.

ההתלבטות היא כזאת : אני מחפש לקנות רכב בין 40-45 אלף, גיר ידני כמובן כי אני רוצה חיסכון בדלק רוב הנסיעות שלי הן רק בעיר. שנית אני מחפש רכב בעל ביצועים סבירים, אני לא הולך להתחרות עם הרכב אבל חשוב שיהיה סביר ומהנה.

ההתלבטות שלי עד כה הייתה בין הפיאט פונטו גרנדה 1.4 ידני ליונדאי גטס 1.4 ועדיין לא השתכנעתי מה יותר טוב.

בבקשה מי שמבין ומכיר שיתן את דעתו, או אפילו רכב אחר שעומד בקריטריונים שהצגתי זה גם יעזור מאוד

תודה.

פורסם

הגרנדה חסכונית יותר ומרגישה איכותית יותר אם אני לא טועה גם בעלת תא מטען גדול יותר,אך יונדאי צריכה להיות חזקה יותר יש לה 97 כ"ס מול 75 לגרנדה. קח בחשבון שגטסים ידנים שהם חדשים יחסית לא קל למצוא הרוב אוטומט,פיאט יש יותר מבחר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

יהיה לך קשה למצוא גטס ידנית.

כמו כן הגטס שותה יותר דלק מהפונטו, באופן יחסי.

הפונטו נחשבת אמינה יותר, הפלסטיקה שלה איכותית יותר ולדעתי גם העיצוב.

המנוע מעט חלש יותר וזה מורגש. הייתי מציע לך לעשות סיבוב על פונטו כזאת ואז לרכוש אותה. בכל אופן לי יש אחת כזאת והיא מאוד חסכונית. (עניין הכוח לא מפריע לי מכיוון שישנה גם פולו GTI החנייה).

קח בחשבון שהפונטו קצת צפופה מאחור, 4 מבוגרים ישבו ברכב בנוחות סבירה..

פורסם

לדעתי דווקא פונטו 1.4 ידנית יהיה קשה יותר למצוא מגטס ידנית. רוב הפונטו הידניות נמכרו לחברות ליסינג והשכרה עם המנוע הקטן (1.2). גטס 1.4 ידניות אפשר למצוא די בקלות בחברות הליסינג וההשכרה ולכן גם היצע הרכבים יהיה גדול יותר.

לשני הרכבים ביצועים סבירים וצריכת דלק סבירה, למרות שהפונטו קצת יותר חסכונית למיטב זכרוני. אם אתה נוסע בעיקר בתוך העיר אז תוכל להסתפק גם בגרסת ה-1.2 ליטר של הפונטו, היא אמנם לא חזקה במיוחד אבל עושה את העבודה בתוך העיר.

פורסם

השאלה שלי עכשיו היא כזאת, לגבי הביצועים של הרכב לא מפריע לי כי אני נוסע בנסיעות רק בעיר אז לא כל כך מפריע לי

מה שכן מפריע לי זה האיבזור של הפונטו גרנדה קראתי בהרבה מקומות שהאיבזור נורא ואיום!

בדים של מושבים לא איכותיים חומרים זולים עד כדי כך שיש סך הכל 2 חלונות חשמל? מה כאילו מאחורה יש חלונות ידניים? זה מגוחך! עדיין לא יצא לי לראות מקרוב את הרכב הזה מישהו שראה יכול לענות לי על השאלות האלה?

פורסם

כן יש 2 חלונות,אבל זה גם יתרון,קודם כול פחות דברים להתקלקל,דבר שני,כמה פעמים אתה נוסע עם רכב מלא? ואם כן בקיץ אתה מדליק מזגן,בחורף אין טעם. וגם צריך טיפה לאוורר פותחים טיפה ידנית וכלום לא קורה-שטויות.

מבחינת איבזור היא בסיסית מזגן,הגה כוח,מה אתה צריך יותר? זה לא שתוכל במחיר כזה לקנות רכב מפואר ידני.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה לך, האמת יש משהו צודק במה שאתה אומר, נראה לי שהרכב הזה יתאים לי, רוב הנסיעות שלי הן רק בעיר והעיר היא קטנה בדרום ללא עליות מסובכות או משהו.

תודה לכולם.

• תוכן חדש...