Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5381 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתה לי פעם לפני הגיוס רנו טווינגו 96 ידנית ואגדית, אחריה החזקתי מאזדה 323 סדן 95 אוטומטית ומשעממת בזמן השירות הצבאי.

היום בבעלותי פולקסווגן בורה 2.0 01 אוטומטית שב-95% משמשת את אמי, ואני נוסע בפולקסווגן פולו 1.9 דיזל 01 ידנית וחסכונית בטירוף.

הפולו משמשת אותי בעיקר לנסיעה לעבודה (עפולה-נצרת, כ-35 ק"מ ביום).

בגדול אני די מרוצה, מלבד עצם העובדה שהיא מאיצה מ-0 ל-100 ממש לאט.

ב-100 קמ"ש אני לא מרגיש שהרכב בנוי ל-140 קמ"ש וזה מבאס (משהו פסיכולוגי).

ובגדול אני הרכב הכי איטי בכביש ביציאה מרמזורים והאצה, בעליות הדיזל אינו מאכזב.

יש תקציב, הוא עומד על כ-30K שקלים. האם יש רכבים מעניינים אותם כדאי לי לחפש?

חשוב לציין שאני לא מעוניין להוציא יותר מ-20 ש"ח עבור הדלק, במילים אחרות לא פחות מ-1:13.

יש זמן, אני לא ממהר ואבדוק אך ורק מציאות (יד ראשונה וכיוב').

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם

אתה מחפ סופר מיני? משפחתית? ידני\אוטומט?

אתה מחפש דיזל או שגם בנזין אפשרי?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אם אתה אוהב את הפולו דיזל והתחושה שלה אבל לא הביצועים שלה, הייתי מציע לך לחפש איביזה כלשהי מהשנתונים 99-02, זה יתן לך את כל ההנאה שיש לך בפולו רק עם יותר כוח, בנוסף זה גם לא רכב כל-כך בזבזני (בגרסא הידנית) ולא יקר מאוד. אם אתה מסתדר עם גיר ידני אז יהיה לך אפילו קל יותר (כי יש יותר אקזמפלרים, אוטומטיות יש הרבה פחות). תחפש את דגם הסיגנו המאובזר יותר, בעל ה100 כ"ס עם מנוע 1.6 ל'.

הרכב מרגיש מאוד זריז וחזק יחסית לגודל שלו ובשילוב עם תיבה ידנית הוא גם לא הכי בזבזני והכי יקר לתחזוקה, בטח שהוא יותר זול לתחזוקה מפולו דיזל מאותם השנתונים.

אם אתה לא אוהב האצ'בק (או צריך תא מטען גדול) אז יש את הקורדובה מאותם השנתונים שזה איביזה סדאן בעצם, ויש אותה בדיוק עם אותם האבזורים ואותם הדגמים רק עם תא מטען (ואפילו כמדומני יש גרסאות קופה), ואפילו הקורדובות מתומחרות נמוך יותר במחירון מהאיביזות - עקב שוק קטן יותר.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

שכחתי לציין, חשובה לי ירידת ערך כמה שיותר נמוכה.

תקנו אותי אם אני טועה - האיביזות אינן עומדות בקריטריון.

Just daily

פורסם

אתה יכול למצוא היום קורדובה או איביזה שמורות בשנתונים האלה מתחת ל25 אלף ש"ח (קורדובות אפילו יותר נמוך מזה באזור ה20 אלף), ככה שלא תהיה פה יותר מידי ירידת ערך ככה או ככה.

SEAT Ibiza 2001 Stella, Automatic. :cry: נמכרה בצער רב :cry:

Toyota Yaris Hybrid 2014 Active, Automatic. :-Dהבייבי החדשה :-D

אני לא גזען, אני שונא את כולם במידה שווה.

פורסם

מסיבה לא ברורה אני לא אוהב את האיביזות (ולא מבין למה צעירים מתלהבים), לכן הן יורדות מהפרק.

נתקלתי באופציה מעניינת - הונדה סיוויק 02 אוטומטית, הצ'בק.. ?

Just daily

פורסם

סה"כ מבחינת הקילומטראג' שלך, ההבדל בין צריכת דלק של 1 ל-11 לעומת 1 ל-13 יעמוד על סביבות ה-100 שקל לחודש.

מבחינת הרכבים שמאבדים ערך בצורה די נמוכה- הונדה סיויק, טויוטה קורולה, מאזדה לאנטיס.

ולהפתעתי גם פולקסווגן פולו(כניראה הסמל בחזית עושה את שלו) שהיא גם כניראה תהיה האופציה החסכונית יותר

פורסם

לא הבנתי אותך כל כך, היום אני משלם כ-13 ש"ח עבור הנסיעה לעבודה.

כתבתי שאני מוכן לשלם כ-45% יותר (20 ש"ח), אבל לקבל את התמורה.

Just daily

פורסם

איזה ירידת ערך כבר תהייה מ-30K?

גם אם יש ירידת ערך של 20% בשנה (גבוהה) - זה מקסימום 6K...המינימום ירידה זה 3K, שזה 10%! כל ההפרש בין רכב מתרסק לבין רכב ששומר על ערכו, הוא 3K בשנה. בגלל זה לפסול רכב (כל רכב)?

פורסם

ירידת הערך של האיביזה זו סיבה 1, עצם העובדה שבלי אפשרי למצוא אחת שמורה שלא הייתה אצל צעיר ויד נמוכה (ראשונה או שניה) זו סיבה 2.

Just daily

• תוכן חדש...