Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר אם אתם לא מכירים אותי ברנו מגאן קופה 96 ידני, אבל מנוע 2.0 עם וו גרירה ומערכת.

בכל מקרה גם הסאנרוף לא עובד (כמו ברבים אחרים), וגם הוחלפה דלת (לטענת הבעלים היא לא מקורית כי בזמן חניה אוטו נתקע וסחף את הדלת הפתוחה [אוווווווץ']).

בכל מקרה הוא מתחייב שאין שאסי, אבל הדבר המפחיד באמת הוא 150 אלף ק"מ ויד חמישית!

שווה לבדוק בכלל? מה תוחלת החיים הממוצעת של מנועים אלו? האם אוכל להפטר ממנו בעתיד כשארצה למכור?

חשוב לציין שהמחיר בהתאם - 6 מתחת למחירון ומתגמש עוד יותר ביחס לבדיקה...

אבל האם בכלל שווה לבדוק?

פורסם

גם אני מחפש מגאן קופה , אתה יכול למצוא רכבים עם נתונים יותר טובים

וגם תיקון סאן-רוף יעלה לך הרבה כסף

פורסם

דרך אגב אלי, ראיתי את האוטו היום שהתחרטת מלסגור עליו עם הבחורה ברמת אביב.

צר לי לידע אותך אבל פספסת עיסקה של החיים, הרכב שמור רצח יד 1 90 אלף איך לא קנית??? יש ספר טיפולים מלא, הכל עובד והמנוע נראה שמור.

אני הייתי קונה אם הייתי נזכר קודם לכן שהטופס בדיקה בעצם פה בפורום.

ראיתי את האוטו ואחרי חצי שעה היא מתקשרת אלי ואומרת לי שכבר סגרו איתה (בלי בדיקה האוטו נמכר), חחח הייתי שם עם עוד שני מתעניינים אחרים, והייתי אמור מחר להפגש לבדיקה ולקנות תאוטו. כמה חבל :(

פורסם

בואו לא נגיב לקטע הקודם ונסטה מנושא השרשור!

בכל מקרה מה אתם אומרים?

בקשר לסאנרוף, כל עוד הוא אטום זה לא מעניין אותי כי אני לא מתכוון לתקן אותו.

פורסם

היי אוהד ,

כמה דברים :

לגבי קופה מרמת אביב - פרסמתי פה ובעוד פורומים את הבדיקה -

קבלתי כ 50 תגובות מחברי פורומים הרוב המליצו לי לרדת מהרכב מרמת אביב -

למעשה כך עשיתי וקיבלתי גם מקדמה וגם עלות בדיקה .

אני לא יודע עם פספסתי או לא , ויכול להיות שכן ! , אבל הרבה מאוד גולשים המליצו לרדת מהרכב , חוץ מזה המוכרת רוצה למסור את הרכב רק ב 20 לחודש יולי . לגבי ספר טיפולים אכן היא טיפלה במורשה אבל עד סוף 2002 . מאז רכב לא היה במוסך - זה כ 20000 ק''מ

כמו כן המוכרת לא הסכימה לרדת מ 40000 ש''ח שזה 1000 מעל המחירון

לגבי קופה שלך : תגיד הרכב מנתניה ? צבע ירוק ?

אישית אני ממליץ לך לא לקחת את הרכב הנ''ל מסיבה אחד :

כן אפשר למצוא רכב במצב יותר טוב עם קילומטרז יותר נמוך וגם יד שנייה או שלישית

ואולי קופה שלך נראה ממש אבל ממש טוב ( כמו במקרה שלי עם רכב מרמת אביב )

אבל הבנתי דבר אחד שאת מראה החיצוני ממש לא בעיה לשפר - הרבה יותר חשוב מה קורה מבפנים , האם רכב קיבל טיפול לפי הספר או לא . במקרה שלך חד משמעי כן ניתן למצוא רכב במצב יותר טוב שאולי נראה פחות נוצץ אבל מטופל כמו שצריך .

אני יודע שדי קשה למצוא מגאן קופה שמור וזה כאב ראש גדול , חיפוש גוזל הרבה זמן ועצבים ,

בגלל זה אני כבר מתחיל לחשוב על רכבים אחרים כמו לדוגמא סקסו

שעולה גרושים וגם חיסכוני מאוד ,

אם קונים רכב מסוג כזה ( סקסו ) אתה גם לא לחוץ בזמן החיפוש ,

אין לך פחד מהקונים אחרים

( שיחטפו לך את רכב מתחת לאף , אני מאוד פחדתי מהקטע הזה במקרה של רכב מרמת אביב ) ,

וגם יש מבחר הרבה יותר גדול וכך ניתן למצוא בלי לחץ רכב הכי טוב נניח מאיזה בן אדם מבוגר שבטוח לא קרע אותו שטיפל ברכב כמו שצריך .

מצד שני אני ממש לא רוצה לנהוג ברכב סתמי , אני רוצה רכב יפה וחשוב שיהיה sunroof :)

קיצר אחי אנחנו בבעיה קשה עם המגאן קופה

מה תקציב שלך ? עד איזה שנה אתה מחפש ? יש לי קופה שנת 2000 בשבלך

פורסם

"הייתם קונים רכב יד 5 150000 ק"מ למודל 97?"

אני לא יודע מה בקשר אליך אבל אני כמעט קניתי 141 אלף ק"מ למודל 96' יד רביעית אחרי השכרה....(פיאט אונו אבל עדיין אותו עיקרון).

אני חושב שאם הרכב שאתה רוצה במצב מכני טוב, ומצב שלדה טוב, ללא שאסי אז כדאי ללכת עליו אם אתה רוצה את הרכב הזה או פשוט לחכות בסבלנות לרכב אחר.

I should win a fucking AWARD for being me

פורסם

אחי , אני רואה שאתה משכנע את עצמך .

אני יכול ל הגיד לך חד משמעי אתה יכול למצוא קופה עם נתונים יותר טובים !

בחודש יוני עברתי כ 5 רכבים כאלה - ממליץ לך בחוב - רד מהרכב

אם יש לך זמן ואתה לא ממש לחוץ על רכב , אז חפש עוד

אני יודע איך אתה מרגיש - הייתי במצב שלך - אתה מרגיש שאם אני לא קונה -

אז פספסתי פה הזדמנות

אבל :

רכב לא במצב הכי טוב , זה יד 5 ( אתה תיהיה 6 !!! ) עם 150000 וזה הרבה !!!

הפסדת 400 על בדיקה אבל חסכת הרבה יותר - ישור קו ברכב הזה יעלה לך הרבה כסף

פורסם

אז אתם לא רוצים כנראה לשמוע איזה יד אני על הרכב שלי ובכמה קילומטר קניתי אותו ... ועדיין הוא משמעותית יותר טוב מרוב הרכבים מסוגו על הכביש.

השאלה לכמה זמן אתם קונים את הרכב , ואם הוא יקנה מתחת למחירון כי מי ישמע מה לעשות מגאן זה עדיין מגאן בסוף היום , ונשאר לכם סכום נחמד בצד בגלל היד והקילומטראז והאוטו שמור זה שווה.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...