Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, אז כידוע כמו כולנו, המטרה להשיג את הפוליסה ה"משובחת" ביותר בכמה שפחות :twisted:

מבקש את עצתכם/הצעתכם לגבי חברת ביטוח ידועה בעלת מחירים "נורמלים"

בכל זאת מדובר שוב באלפא רומיאו 156 שנת 2004 מנוע 2000 שידוע שהחברות אוהבות מאוד

להפריז במחירים של המקיף בעיקר.

אז מחכה לתגובות שלכם עם עדיפות כמובן לבעלי ניסיון :wink:

תודה מראש וגמר חתימה טובה!

תמיר

• אחראי פורום
פורסם

אריק מומלץ והרבה חברי מועדון ובעלי אלפות מבטחים אצלו (אני במקרה מצאתי מחיר יותר טוב באחד הישירים).

מה הבעיה עם ביטוח ל-156? כמה דורשים על פוליסה עבורה?

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

קודם כל תודה.. ביקרתי באתר מועדון אלפא באמת ואפילו כבר דיברתי עם הסוכנות של אריק. לא אמרתי שיש איזשהי בעיה עם ביטוח

ל-156 פרט למחיר כמובן :wink: הבעיה מן הסתם היא לא בביטוח חובה ש"יחסית" זניח לעומת המקיף ששם הדברים הולכים ומתייקרים.... קיבלתי כבר הצעות על מקיפים בגובה 7000 וגם כאלה שנשקו לחמש ספרות :?

יודע שהנתונים שלי בתור נהג צעיר ( מתחת לגיל 24 - בן 23 ) מייקרים את העניינים והעובדה שאין לי עבר ביטוחי זה דבר בעייתי.. למרות שעם זה עוד איכשהו אפשר להסתדר ממה שהבנתי.. אני בסופו של דבר מסיים סקר שוק עם הצעות שלטעמי ולדעת אנשים אחרים שהתייעצתי איתם חורגים מאוד מסכומים "נורמלים" כמובן בהתחשב שוב בנתונים שלי ובדגם הרכב הנ"ל.

לסיכומו של עניין, אשמח לקבל בפרטי אפילו אם בפורום הזה זאת בעיה, שמות ומספרים של חברות/סוכנים שאתם באמת יודעים שההצעות שלהם הגיוניות ובגבול הטעם הטוב. ההעדפה שוב לבעלי אלפא או רכבים מאותו סגנון ש"סובלים" מחבילת ביטוח שמנמנה 8)

תודה שוב ומחכה למידע.

פורסם

גם אם ההצעה של אריק יקרה ב-100-200 ש"ח יותר מהצעה מתחרה, אני מבטיח לך שחו"ח ברגע האמת, אתה תודה לאלוהים על הרגע שהחלטת לעשות אצלו את הביטוח.

כשאריק מטפל בך, הוא עושה את זה מכל הלב. השירות שלו מצוין וללא פשרות.

מילה שלו זה מילה, ואם יש סיכום כלשהו בינכם, אתה יכול להיות 100% בטוח שהוא יעמוד בו - בלי שטיקים, בלי עוואנטות ובלי לשחק איתך ב"נדמה לי".

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...