Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוגע לשנתון זה באמת רק סמל סטטוס כי המחירון ושווי המשומשות מתייחס לחודש העליה על הכביש ולא לשנה. דצמבר 2011 וינואר 2012 הם היינו הך והבדל של חודש בלבד למרות שמדובר בשנתונים שונים' date=' לעומת למשל ינואר -דצמבר 2012 שאז יש הפרש של שנה כמעט ביניהם שמתבטא במחיר למרות שהם מאותו שנתון.[/quote']

סליחה על ההתעלקות. הזמנתי סוזוקי סוויפט שאמורה להגיע במהלך דצמבר. האם מה שאתה אומר וודאי? אין צורך להתעקש על רישום לשנת 2012? לצורך העניין, במהלך המכירה, איפה בדיוק בודקים איך להחשיב את ערך הרכב לפי החודשים? במחירון הרי כתובות השנים, לא?

תודה!

חובב מכוניות מושבע. עזבו חובב, שרוף!

פורסם
מהם מועדי האספקה ליטי 1.2 אוטומטית?

האם הסוכנות ברחובות מומלצת?

כמה חודשים טובים - למיטב זכרוני.

הסוכנות ברחובות עברה מהפך במובן הטוב, ומנהל אולם התצוגה - חמי - בהחלט אדם חביב ששמח ומשתדל לעזור כמיטב יכולתו.

שיהיה בהצלחה :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
כמה חודשים טובים - למיטב זכרוני.

הסוכנות ברחובות עברה מהפך במובן הטוב, ומנהל אולם התצוגה - חמי - בהחלט אדם חביב ששמח ומשתדל לעזור כמיטב יכולתו.

שיהיה בהצלחה :wink:

היו פה לא מעט תלונות על הסוכנות ברחובות.

השאלה אם הם נחמדים גם אחרי שנעשית ההזמנה?

נהג ותיק

פורסם
היו פה לא מעט תלונות על הסוכנות ברחובות.

השאלה אם הם נחמדים גם אחרי שנעשית ההזמנה?

אין לי מושג. לא הזמנתי משם וגם לא אזמין משם.

בתור מוסך - קרני אור - הם דרעק. זה מניסיוני (לצערי).

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אין לי מושג. לא הזמנתי משם וגם לא אזמין משם.

בתור מוסך - קרני אור - הם דרעק. זה מניסיוני (לצערי).

השאלה אם הזמנה בסוכנות המרכזית עדיפה על הזמנה מסוכנות מורשית.

או שהכל אותו "דרעק" ?

נהג ותיק

פורסם
השאלה אם הזמנה בסוכנות המרכזית עדיפה על הזמנה מסוכנות מורשית.

או שהכל אותו "דרעק" ?

אני אישית מעדיף לרכוש במרכזי מהסיבה ששם רכשנו את כל השקודות שלנו עד כה והם מכירים אותנו היטב - והיחס בהתאם כמובן.

מנהל האולם ב"קרני אור" לא רצה לתת לי שום צ'ופר שהוא, ובטח שלא הנחה כספית. למרות שאני לקוח וותיק - עשור עם רכבי המותג...

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
אני אישית מעדיף לרכוש במרכזי מהסיבה ששם רכשנו את כל השקודות שלנו עד כה והם מכירים אותנו היטב - והיחס בהתאם כמובן.

מנהל האולם ב"קרני אור" לא רצה לתת לי שום צ'ופר שהוא, ובטח שלא הנחה כספית. למרות שאני לקוח וותיק - עשור עם רכבי המותג...

את הטיפולים אתה גם מבצע במוסך המרכזי ? מרוצה מהם ?

נהג ותיק

פורסם
את הטיפולים אתה גם מבצע במוסך המרכזי ? מרוצה מהם ?

בעבר - כן. כשהיה שירות בהתאם, וגם רמת המקצועיות הייתה בגדר הטובה.

היום - לא. מתרחק משם כמו מאש בוערת. שירות מזלזל, מחפיר ודוחה. מקצועיות אין שם בשיט, וגם לא תיהיה.

עברתי למוסך "אוטובדק" (בהמלצת נהגי מוניות שאני מכיר) - היחס, השירות והמקצועיות הם ברמה אחרת לחלוטין. מוסך פרטי, וכך זה נראה ומרגיש...

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...