Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן עד 18k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5408 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברצוני לרכוש רכב משלי (רכב ראשון) , ברצוני שיהיה חסכוני בדלק, אמין, חלקי חילוף לא יקרים ורצוי ידני.

הרכב ישמש אותי בעיקר לנסיעות עירוניות ובינעירוניות קצרות. ההעדפה שלי היא רכבים קטנים (כדוגמת הפונטו סיריון וכד)

מודה מראש לכל המגיבים והעוזרים

פורסם

אם היית מריץ חיפוש היית מגלה שיש לך אפשריות כמו:

ספייס,שרייד,206,גטס אם כי פחות חסכונית אל זריזה,סריון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
מה עם אופל קורסה ידנית שנת 2003?

אוטו סבבה גם ידני אז הוא חסכוני אני לא יודע לגבי העלויות שלו אבל אני אישית הייתי ממליץ לך על פיאט (פונטו,ספייס,וכו..) חלקים זולים רכב אמין (בהתחשב בעובדה שהוא יהיה יחסית ישן) וב18 או טיפה יותר אתה יכול להביא משהו באמת סבבה.

מחפש אנשים עם הפולו החדשה למפגשים (:

פורסם

הייתי דוקא בכיוון של פיאט אבל התייעצות עם אנשים קצת הניאה אותי מלכוש פיאט

רציתי פנדה או פונטו/פונטו ספייס

יש לך נסיון טוב עם הרכב?

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385247

פה תוכל לקרוא על הפנדה. ותחליט היא מתאימה לך.

פונטו ישנה אין טעם יש לך תקציב שמאפשר ספייס,דובר המון המון על הרכב,לכן תריץ חיפוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...