Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5368 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התחדשתי במיצובישי לנסר 2007 אקזקיוטיב 1.6 אוט' (דור 9 המכונה "קלאסיק").

עכשיו יש לי כמה תקלות קטנות ומציקות, ושאלות.

א) דלת מכסה טנק דלק. כשאני בא לפתוח אותו מהידית שבתוך הרכב, המכסה לא נפתח (צריך לדחוף מפתח בשביל לפתוח אותו). עכשיו שמתי לב שהצ'ופצ'יק שמחזיק את הדלת נעולה כן זז, כך שזה לא בעיה בכבל או הידית, נראה כאילו חזר שם איזה קפיץ. כמה עולה כזה, ומאיפה משיגים?

ב) אימובילייזר קודנית. לא יודע כמה זה קשור לאוטו עצמו (הוא לא מקורי). העניין הוא שהוא פעם פותח את האוטו, פעם לא (אפילו שאני מקיש נכון את הקוד). כמה יכול לעלות תיקון שלו? מספיק להחליף את השלט?

ג) כריות אוויר. ברשיון רשום שיש 6. מצאתי את המיקום של ארבע מהן (הגה, דשבורד, והמשקוף של השמשה הקדמית). איפה יושבות עוד שתיים? אני שואל את זה בהקשר של אם אפשר לשים כיסויים על המושבים.

ד) אפשר קישור לPDF של ספר נהג של הדגם?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

תהיה בריא שאלו יהיו התקלות היחידות שלך :D

יש לי את אותה הבעיה עם אותו סוג רכב עם מכסה הדלק. אני לא מתעסק בזה. אתה פשוט צריך ללחוץ עם האצבע בצד השני של מכסה הדלק בזמן שהידית שבתוך הרכב משוכה - אני עושה זאת או ע"י בן אדם נוסף או שאני מקבע את ידית המשיכה עם משהו שיש לי ברכב, יוצא מהרכב ולוחץ על זה - לא ראיתי סיבה להשקיע בפרט כל כך שולי... אז לשיקולך.

למה אתה מתכוון פותח או לא פותח? אתה מתכוון שזה לא מניע ??? המפתח מקורי ?? אחרי הגשת הקוד הוא אמור לתת לך צליל אישור, ומיד אתה מניע עם המפתח. האם יש צליל אישור בכל פעם? האם מניע ומתכבה או לא מניע בכלל ?

לגבי כריות אוויר יש עוד שתיים מאחורה לדעתי בצדדים... לא התעמקתי בזה ...

ספר תנסה אולי להשיג במוסך או משהו..

לחץ אוויר אם זה מעניין אותך, 30 בכל הגלגלים, ושוב תשים לב - על קר ולא אחרי נסיעה. אם אתה ממלא אחרי נסיעה תמלא 32-33... אבל אם אתה רוצה לדייק תמלא 30-31 כשהגלגלים קרים ובתחנת דלק קרובה מאוד לביתך.

אה - וזה אחלה של אוטו !! תתחדש!

פורסם
למה אתה מתכוון פותח או לא פותח? אתה מתכוון שזה לא מניע ??? המפתח מקורי ?? אחרי הגשת הקוד הוא אמור לתת לך צליל אישור, ומיד אתה מניע עם המפתח. האם יש צליל אישור בכל פעם? האם מניע ומתכבה או לא מניע בכלל ?

הסיפור הוא שלפעמים הוא משמיע לי צלילים כאילו הכנסתי קוד לא נכון, למרות שאני לא טועה בהקשה של הקוד.

אם הקוד לא נכון, הוא לא נותן לי להניע את האוטו (אין סטרטר). ז"א, כשהוא משמיע ציפצופים של קוד לא נכון, הוא לא נותן לי להניע.

המפתח מקורי.

נ.ב. תודה על המידע והברכות :-D

יש משהו נוסף מיוחד שאני צריך לדעת? הרכב דורש משהו מיוחד באחזקה שלו (הרכבים הקודמים שלי היו סיטרואנים, אז אני רגיל שיש הפתעות)?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
הסיפור הוא שלפעמים הוא משמיע לי צלילים כאילו הכנסתי קוד לא נכון, למרות שאני לא טועה בהקשה של הקוד.

אם הקוד לא נכון, הוא לא נותן לי להניע את האוטו (אין סטרטר). ז"א, כשהוא משמיע ציפצופים של קוד לא נכון, הוא לא נותן לי להניע.

המפתח מקורי.

נ.ב. תודה על המידע והברכות :-D

יש משהו נוסף מיוחד שאני צריך לדעת? הרכב דורש משהו מיוחד באחזקה שלו (הרכבים הקודמים שלי היו סיטרואנים, אז אני רגיל שיש הפתעות)?

תיגש לאיזשהו מקום שמטפל בדברים האלה שיבדקו. יש לוח מקשים שנקרא "קוברה" אם אני לא טועה. קשה לי להעריך מה הסיבה. ברגע שמקישים קוד וכוכבית הוא אמור לתת צליל אישור ומיד להניע...

אין משהו מיוחד... רק לעשות טיפולים בזמן... הרכב מאוד מוצלח... אני מרוצה מהמזגן שלו, הוא די נוח, מתנהג יפה מאוד... אם תסע בלי ללחוץ אותו יותר מדי תגיע לצריכת דלק של 11-12 בבינעירוני...

בעקרון בהנחה שהכל ברכב תקין, לא אמורות להיות הפתעות.

• תוכן חדש...