Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5400 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום,

ברשותי פולו TSI צבע לבן אשר שמורה בקנאות (משטיפה שבועית ועד ווקסים תקופתיים).

אתמול הבחנתי בשפריצים מוזרים על הצבע,לאחר נסיעה של הרכב,ורציתי הכוונה בנוגע לזה.

ה"שפריצים"/התזות הינם בצבע שחור ומכסים את כל 4 הדלתות בחצי התחתון ואת הפגוש האחורי משני צדיו.

ניסיתי להוציאם עם מים חמים,קצת פיירי,ובעזרת הציפורן (בדגש על כמה שפחות התעסקות),ועדיין הם סוג של נמרחים והופכים לבצע חום-שחור וכמעט בלתי אפשרי לעבור על כל הרכב בשפשופים מרובים של מטלית הג'ילדה עד שזה סוג של ייצא.

רציתי הכוונה לחנות דיטיילינג/בחור שמתעסק בדיטיילינג ע"מ לבצע ווקס+קיטור חם ודיטיילינג ע"מ להוציא את ההתזות הללו.

-מכירים מישהו מומלץ ומקצועי באזור המרכז?

-ממליצים קיטור בשטיפה כלשהי (דגש שלא יהיו מסרקים סינטטים אלא ג'ילדות ע"מ לא לפגום בצבע) באזור המרכז?

תודה לעונים במהרה.

פורסם

הייתי מנסה לבדוק מה קורה עם קצת אלכוהול לשתיה (כוהל לשתיה, ספוג בקצת צמר גפן).

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

עד מדבר על הדפנות העבות שמתחת לדלתות?, יעני הקורה הארוכה שמחברת את השלדה?

אם כן, אז זה ידוע, תשמש בספריי סקאי ושפשף, אמור לרדת בקלות.

volkswagen

כי חיים רק פעם אחת.

פורסם

כן אני מדביר גם על הדפנות העבות וגם על חצי הדלתות התחתונה,

ספריי סקאי?אני ייתן ניסוי כבר מחר בבוקר.

יש רעיונות נוספים?שטיפה מומלצת?

• תוכן חדש...