Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מיונים - חוות דעת.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5353 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מלא התרגשות ואנדרנלין לתת בגז הגעתי ב8:10 למתחם וינגייט כי אמרו התאספות עד 8:30.

הגעתי בין הראשונים לקחתי טפסים חתמתי על ויתורים, אבל מה, עמדות הנפקת התגים משום מה לא עבדו לכן נאלצנו להמתין. בעודנו ממתינים נחיל האנשים ממשיך להגיע ולא פוסק אבל עמדות אין.

בשעה 9 בשעה טובה נפתחו העמדות ו200 איש נעמדו בתור להנפקת התגים.

אחרי המתנה מייגעת בתור ובאותו הזמן ממשיכים לזרום אנשים למקום, נכנסנו לאולם ושם הקרינו לנו סרטון פרומו זרקו לנו כמה מילים על התנהגות ושמירה על הכללים מבלי כמובן לתת לנו לשכוח שהכל אפשרי וכל אחד יכול להיות אלוף פרומולה הישראלי הבא.

בשעה 10:10~ יצאנו קבוצה מספר 8 המונה 25 איש בערך לתחנה הראשונה. לא נותן לחבלי הלידה לקלקל לי את ההנאה הקרבה ובאה.

תחנה ראשונה: קרטיינג-

אני אומר בלב יאללה תחנה ראשונה נותנים בראש ניראה להם מה אנחנו יודעים. אבל מה, אין מסלול, אין זמנים, אין דגלים.

בתוך מגרש חניה די צר סידרו כמה קונוסים והמדריך הדגים (ונכשל ד.א) במעבר בין הקונוסים בצורת סללום ולאחר מכן הקפת פרסה נוספת סביב קונוס וחזרה לחניה (30 שניות בהגזמה כל העניין).

אין לי מושג איך מדרגים איך ממיינים ועל סמך מה בוחנים את האנשים. מכל חברי לקבוצה היה רק בחור אחד שהצליח לעבור את המסלול מבלי להוריד איזה קונוס. הרוב דרסו מעכו גירדו מספר לא מעט של קונוסים. לקונוסים שלום.

תחנה שנייה: רכב מתהפך-

תחנה האמורה לבחון זריזות יציאה מרכב הפוך. רק הבעיה שלא אמרו שמדובר בדהייטסו שרייד מתקופת המנדט הבריטי. ואני על כל 188 הס"מ יהיה לי קצת יותר קשה מהאדם הממוצע לזחול החוצה מקופסת הפח המחלידה הזו (והיו גבוהים וגדולים ממני בהרבה). בתחנה הזו היו 2 מדריכים שעמדו עם סטופרים והראו קצת יותר רצינות מהבדיחה שהייתה התחנה הראשונה, אבל גם כאן לא מדדו זמנים אלה רק רצו לראות אם אתה יורד מזמן מסויים שהמפעילים חשבו שזה זריז למתקן.

תחנה שלישית: ג'ימיקאנה-

טוב הנה הגענו לרכב אמיתי מבחן אשר אמור באמת להבדיל בין הילדים לגברים, אבל מה, הובטח ידני קיבלנו אוטומט, הובטח ללא מדריך יש מדריך איתך ברכב, חשבנו (לפחות חשבתי) מסלול מאתגר שיקח קצת את יכולת הנהיגה לקצה קיבלנו שוב פעם, סללום פרסה סללום ועצירה. טוב אם כל אלה לא קויימו לפחות הזמנים שימדדו לנו יראו כמה מהר וחלק אנחנו עושים את המסלול. שששייייייטטט אין זמנים.

טוב הלכתי הביתה :(

כמובן שהיו עוד מספר תחנות שלא עשיתי כגון: הליכה על חבל, דיווש על אופניים ב360 מעלות (דווקא ניראה כייף), ראיון אישי, סימולטור נהיגה, משחק וידיאו של הורדות ידיים שאמור לבדוק חוזק ידיים.

אז אחרי שעברתי בציעירותי את מפגשי קניון איליון וקניון הזהב, ומשם לאיזה כביש שיהיה מספיק מבודד שנוכל ללחוץ על הדוושה למשך כמה שניות בכדי להראות למי יש יותר גדול (טורבו כמובן). ואחרי שלקחתי לקצה את הM3 של אחי בימי מסלול בארה"ב, שם למדתי את בסיסה של נהיגת מסלול. חשבתי, קיוותי, ציפיתי, למשהו אחר, משהו שיאתגר אותי למשהו שיבליט את הכישרון והרצון שלי להיות מאחורי ההגה. זה לא קרה.

לדעתי אנשים עם קצת ידע כישורים וניסיון בתחום לא מצאו את הפלטפורמה שהם חיפשו בשביל להבליט את כישוריהם ולהתעלות מעל שאר העדר. וכמובן שאני בתוכם. אני מאמין באמת ובתמים שאם היו שם כישרונות נהיגה לא היה ולא ניתן לאתר אותם בעזרת המבחנים והאתגרים שבניתם.

אני חושב שחברת ההפקה והאנשים שמאוחרי האירגון עושים רק טוב לספורט המוטורי ומקדמים אותו קדימה. והרעיון לקחת אנשים מן היישוב ולהפוך אותם לנהגי פורמולה היה מעולה. אבל הביצוע לוקה בחסר בצורה אקוטית.

שיהיה המון בהצלחה למתמודדים שכן עברו ויגיעו בסופו של דבר למרוץ באילת.

• תגובות 114
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן נשמע מאכזב, היה די ברור לי שלא אפשרי להעביר כל כך הרבה אנשים ב-8 תחנות ב-3 שעות, זה לא ריאלי, וגם התרענו על זה פה בפורום לא פעם, מהנסיון שיש לנו מג'ימקנות וארועים דומים.

חבר שלי שנרשם לצהריים הגיע ב-12:00 בערך, ראה שאלה שהתחילו בבוקר עוד לא סיימו חצי מהתחנות, ופשוט הלך הביתה.

בכל מקרה לא נוותר על העניין, ולו בשביל הסיכוי הקלוש להגיע לנבחרת למרות הכל..

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

מקווה שכתבת את מה שכתבת בציניות... כי אם לא, אז אני ממש מבין את הראש של הממיינים.

תחנה ראשונה: קרטיינג-

אני אומר בלב יאללה תחנה ראשונה נותנים בראש ניראה להם מה אנחנו יודעים. אבל מה, אין מסלול, אין זמנים, אין דגלים.

בתוך מגרש חניה די צר סידרו כמה קונוסים והמדריך הדגים (ונכשל ד.א) במעבר בין הקונוסים בצורת סללום ולאחר מכן הקפת פרסה נוספת סביב קונוס וחזרה לחניה (30 שניות בהגזמה כל העניין).

אין לי מושג איך מדרגים איך ממיינים ועל סמך מה בוחנים את האנשים. מכל חברי לקבוצה היה רק בחור אחד שהצליח לעבור את המסלול מבלי להוריד איזה קונוס. הרוב דרסו מעכו גירדו מספר לא מעט של קונוסים. לקונוסים שלום.

יופי, היה אחד שעבר - הוא זה שהתקבל. לא צריך זמנים בשביל למיין.

תחנה שנייה: רכב מתהפך-

תחנה האמורה לבחון זריזות יציאה מרכב הפוך. רק הבעיה שלא אמרו שמדובר בדהייטסו שרייד מתקופת המנדט הבריטי. ואני על כל 188 הס"מ יהיה לי קצת יותר קשה מהאדם הממוצע לזחול החוצה מקופסת הפח המחלידה הזו (והיו גבוהים וגדולים ממני בהרבה). בתחנה הזו היו 2 מדריכים שעמדו עם סטופרים והראו קצת יותר רצינות מהבדיחה שהייתה התחנה הראשונה, אבל גם כאן לא מדדו זמנים אלה רק רצו לראות אם אתה יורד מזמן מסויים שהמפעילים חשבו שזה זריז למתקן.

מה רצית? שיתנו לך לצאת מאוטובוס? זה בדיוק הקטע - לצאת מרכב שקשה לצאת ממנו. בשביל זה המיונים.

תחנה שלישית: ג'ימיקאנה-

טוב הנה הגענו לרכב אמיתי מבחן אשר אמור באמת להבדיל בין הילדים לגברים, אבל מה, הובטח ידני קיבלנו אוטומט, הובטח ללא מדריך יש מדריך איתך ברכב, חשבנו (לפחות חשבתי) מסלול מאתגר שיקח קצת את יכולת הנהיגה לקצה קיבלנו שוב פעם, סללום פרסה סללום ועצירה. טוב אם כל אלה לא קויימו לפחות הזמנים שימדדו לנו יראו כמה מהר וחלק אנחנו עושים את המסלול. שששייייייטטט אין זמנים.

אין שום צורך לבזבז זמן ודלק על כל אחד שחושב שהוא יודע לנהוג. לפי איך שאתה מתמקם ליד ההגה רואים אם בן אדם רציני או סתם ילד שבא ללחוץ על הגז. גם המסלול הקצר מיותר.

טוב הלכתי הביתה :(

וכנראה טוב שכך.

אנשים, נהיגה נכונה זה עבודה קשה ולא כל בוגר מפגשי קניון אילון וקניון הזהב יודע לעבוד קשה. בשביל זה יש מיונים.

בהצלחה.

חכמת פורד אסקורט: עדיף 60 סוסים שעובדים בשבילך מאשר 120 שאתה עובד בשבילהם.

חכמת מרצדס W116: אין דבר כזה "شيخ לשעבר".

פורסם
מלא התרגשות ואנדרנלין לתת בגז הגעתי ב8:10 למתחם וינגייט כי אמרו התאספות עד 8:30.

הגעתי בין הראשונים לקחתי טפסים חתמתי על ויתורים, אבל מה, עמדות הנפקת התגים משום מה לא עבדו לכן נאלצנו להמתין. בעודנו ממתינים נחיל האנשים ממשיך להגיע ולא פוסק אבל עמדות אין.

בשעה 9 בשעה טובה נפתחו העמדות ו200 איש נעמדו בתור להנפקת התגים...

...אני חושב שחברת ההפקה והאנשים שמאוחרי האירגון עושים רק טוב לספורט המוטורי ומקדמים אותו קדימה. והרעיון לקחת אנשים מן היישוב ולהפוך אותם לנהגי פורמולה היה מעולה. אבל הביצוע לוקה בחסר בצורה אקוטית.

שיהיה המון בהצלחה למתמודדים שכן עברו ויגיעו בסופו של דבר למרוץ באילת.

אהלן mk2turbo,

ראשית אני רוצה להתנצל על העיכוב שהיה בתחילה, אנחנו מפיקים לקחים ומנסים לצמצם את הזמנים לבאים בתור.

באופן כללי אני רוצה לציין שהמדריכים הם מדריכים מקצועים שעברו הדרכות ומלמדים בתי ספר לנהיגה.

חבל שלא נשארת עד הסוף ועשית את כל המתקנים יכול להיות שהחוויה היתה מלאה יותר, בנוסף אני רוצה להדגיש כי זה שלב א' של המיונים ובשלב ב' יהיו תחנות ומתקנים נוספים שהיו מאתגרים אותך יותר.

בכל מקרה תודה על הפרגון והמידע ללל האנשים כאן.

פורסם
מקווה שכתבת את מה שכתבת בציניות... כי אם לא, אז אני ממש מבין את הראש של הממיינים.

מה רצית? שיתנו לך לצאת מאוטובוס? זה בדיוק הקטע - לצאת מרכב שקשה לצאת ממנו. בשביל זה המיונים.

אין שום צורך לבזבז זמן ודלק על כל אחד שחושב שהוא יודע לנהוג. לפי איך שאתה מתמקם ליד ההגה רואים אם בן אדם רציני או סתם ילד שבא ללחוץ על הגז. גם המסלול הקצר מיותר.

וכנראה טוב שכך.

אנשים, נהיגה נכונה זה עבודה קשה ולא כל בוגר מפגשי קניון אילון וקניון הזהב יודע לעבוד קשה. בשביל זה יש מיונים.

בהצלחה.

וכל זה עדיין לא סותר את העובדה שלא לשם כך נירשמו האנשים. מי שנירשם גם אם לא בשביל להיות נהג מקצועי נרשם לשם החוויה. כשאתה מדמה את החוויה בכותרות כל כך יפות אתה נותן לאנשים לצפות לקבל חוויה בלתי רגילה.

שוב, גם אם הספיק לך לראות איך הוא ניכנס לרכב ואיך הוא מתיישב. (שזה האמירה הכי דבילית ששמעתי אי פעם).

אז כן נהג או לא נהג, אנשים מצפים לקבל תמורה מלאה לכספם. אני מקווה לשמוע דברים משמחים יותר מאחרים. חבל יהיה לי להתאכזב שוב מעוד נסיון כושל. מחזיק אצבעות.

הייתי מאוד רוצה לשמוע מאחרים נוספים שהשתפפו בימי המיונים..

פורסם

כצת מאכזב העניין עם ההמתנה

וכמו שכתבתי בשרשור אחר: התחלתי ב8:20 וסיימתי ב 16:00 (!!)

אבל חוץ מזה היה סבבה

אגב, מתי יודעים תוצאות?

"גם בעיטה בתחת נגמרת בצעד קדימה"
פורסם

וכנראה טוב שכך.

בהצלחה.

טוב אז בקארטיניג ציפיתי לעשות כמה סיבובים ושימדדו אותי מבחינת זמנים. הרי יש היום מערכת מדידית זמנים בכל מסלול קארטינג מצ'וקמק. והנהגים המהירים ביותר והעיקבים ביותר יקבלו את הניקוד הגבוה ביותר. הרי אי אפשר למדוד כישורי נהיגה בכך שנותנים לבן אדם להעביר קארט בין קונוסים. וזה שמסדר את הקונוסים גם מסדר את התור רודף אחרי אנשים ובסוף עוד צריך לתת לך את ציון מבלי שהסתכל עלייך רוב הזמן.

ציפיות מוגזמות?! לא חושב.

בג'ימיקאנה ציפיתי לאותו הדבר. מסלול קצת יותר מאתגר ומערכת מדידת זמנים. לא כזה קשה. לא רוצה שבן אדם עם ראייה סובייקטיבית ייבחן אותי על פי ראות עיניו אולי אני סתם לא בא לו טוב בעין ובא לו להכשיל אותי. רוצה מערכת מדידה בלתי תלויה.

לגביי שאר המתקנים אין לי ספק שהיו לשם שעשוע בלבד, ולא היוו מדד לשום דבר שנזקק מנהג פורמולה. הרי נחלצתי מהרכב ללא שום בעיה ובזמן מהיר.

לכן מקס אין לי מושג אם אתה חלק מהמארגנים או סתם בן אדם מעצבן שרצה לכתוב תגובה מתחכמת, יכלו להרים פה ארוע הרבה הרבה יותר מיקצועי והרבה הרבה יותר מהנה לקהל שבא היום אם רק היו משקעים קצת יותר מחשבה.

הרי קארטינג בצורה הרבה יותר רצינית אני יכול לעשות בכל קניון מעופש, וג'ימיקאנה בכל חניון ריק.

פורסם
טוב אז בקארטיניג ציפיתי לעשות כמה סיבובים ושימדדו אותי מבחינת זמנים. הרי יש היום מערכת מדידית זמנים בכל מסלול קארטינג מצ'וקמק. והנהגים המהירים ביותר והעיקבים ביותר יקבלו את הניקוד הגבוה ביותר. הרי אי אפשר למדוד כישורי נהיגה בכך שנותנים לבן אדם להעביר קארט בין קונוסים. וזה שמסדר את הקונוסים גם מסדר את התור רודף אחרי אנשים ובסוף עוד צריך לתת לך את ציון מבלי שהסתכל עלייך רוב הזמן.

בג'ימיקאנה ציפיתי לאותו הדבר. מסלול קצת יותר מאתגר ומערכת מדידת זמנים. לא כזה קשה. לא רוצה שבן אדם עם ראייה סובייקטיבית ייבחן אותי על פי ראות עיניו אולי אני סתם לא בא לו טוב בעין ובא לו להכשיל אותי. רוצה מערכת מדידה בלתי תלויה.

לגביי שאר המתקנים אין לי ספק שהיו לשם שעשוע בלבד, ולא היוו מדד לשום דבר שנזקק מנהג פורמולה. הרי נחלצתי מהרכב ללא שום בעיה ובזמן מהיר.

לכן מקס אין לי מושג אם אתה חלק מהמארגנים או סתם בן אדם מעצבן שרצה לכתוב תגובה מתחכמת, יכלו להרים פה ארוע הרבה הרבה יותר מיקצועי והרבה הרבה יותר מהנה לקהל שבא היום אם רק היו משקעים קצת יותר מחשבה.

הרי קארטינג בצורה הרבה יותר רצינית אני יכול לעשות בכל קניון מעופש, וג'ימיקאנה בכל חניון ריק.

חברים אני מבקש לא לרדת לפסים אישיים כאן בשרשור.

MK אני ומארגני האירוע חושבים דווקא הפוך ממך, לשים מסלול ולמדוד זמנים זה הכי קל אבל הכי לא מקצועי ומפלה בגלל שוני בין משקל הגוף בין מועמד למועמד.

כל המתקנים כאן הם מתקנים שהייתה חשיבה עליהם על מנת לבדוק יכולות שונות שלהם וכל זאת תוך כדי האופציה לתת לכל אדם להשתתף באירוע.

בנוסף אתם שופטים חלק מהאירוע בלי להסתכל על המכלול, מדובר ביום מיונים ראשוני וחוויתי שנועד לסנן ולמצוא אנשים כשרונים שאכן יכולים לעלות לנבחרת, אלו יעלו לשלב המיונים השני שיהיה מקצועי יותר וקשה יותר.

בכל מקרה מאחל בהצלחה לכולכם.

פורסם

מצטרף ובגדול.

היום היה מאכזב מאוד... מאוד!

הקארטינג היה פשוט עלוב קונוסים כל פעם מסודרים אחרת ולא נמצאים באותו המקום מה שמקשה על לבצע את התימרונים הגם ככה מעורר רחמים מכיוון שאין מקום ולא בודקים שום דבר ביכולת שלך... באמצע הביצוע נכבה הקארט וכבר לפני זה בפניות לא היה לי כוח מהמנוע עד שבסוף הוא נכבה. איזה תגובה אני מקבל?! "לא נורא אולי זה לא היום שלך" באמת?!@# שימתי 330 שקל! בשביל לשמוע תגובה כזאת כשיש להם פאשלה?!

ג'ימיקנה, חה! באמת... אני מבין שכל הכוונה פה טובה ואני מעריך את המארגנים מאוד, הם הרימו פה כפפה רצינית אבל הביצוע כמו שהוא נראה כרגע מאוד כושל.

איך נהיגה בניסן מייקרה, רכב ללא שום החזרת פידבקים לנהג שבו כל ילד שנוהג בטויוטה קורולה עם הגה חשמלי מת מרגיש בבית איך זה רכב שנבחר?! ומעבר לזה סליחה?! על סמך 25 שניות של נהיגה בערך אתם מודדים את היכולת שלי להיות נהג פורמולה?! במסלול שהמהירות המירבית בו היא בערך 30 קמש?! שבו אין משמעות בכלל ליכולת שליטה שלי על הרכב? אין התמודדות עם פניות ישורות סללומים במהירויות משהו שבאמת יותר קרוב לעולם הפורמולה!

סימולטור נהיגה, אין בכלל על מה לדבר משחק ארקיידי לחלוטין הגהים שהוציאו ממתנה בארוחת ילדים של מקדונלדס. אתם רציניים שאתם בודקים יכולת נהיגה שלי במשחק ארקיידי?! כשהמחשב בולם לי לפני הסיבובים ויש לי קו שמראה לי את קו הפנייה הנכון? כשההגה לא מגיב וכדי שיהיה לי "גז" אני צריך ללחוץ על כפתור בהגה כי הפדלים לא עובדים?!@#?!#$@

הדבר היחיד שבאמת הרגשתי שאולי יש לו עוד קשר למה שדרוש מנהג בפורמולה היה המבחן עם הצורות והמספרים שבדק זריזות ריכוז ומהירות הבחנה...

מיותר לציין שלא נשארתי עד הסוף...( הייתי אמור להגיע מ13:00-16:00 הגעתי מ12:30 עד 18:00) הרגשתי שעושים ממני בדיחה ושבזבזתי כסף ויום עבודה בשביל התעלול הזה.

שוב אני אגיד למארגנים.

הרמתם פה כפפה גדולה ואני הכי בעד שיש, אבל אני חייב לציין שהרושם שקיבלתי היום הוא שלא באמת נתתם לאנשים להראות את יכולת הנהיגה האמיתית שלהם. ובסופו של יום תישארו כנראה אם נהגים שהם לאו דווקא הנהגים הטובים בישראל...

אמיר וייסברוט

נ.ב.

במסלול קארטיג יותר רציני יכולתם באמת למדוד את שליטת הנהג על הקארט גם אם לא רציתם למדוד זמנים. מה שיצא פה היה פחות רציני.

כנ"ל לגבי הג'ימיקנה. אני בעיקר מתייחס לשני שלבים אלה ספציפית מכיוון ששלבים האלה לפי דעתי מאחדים את כל היכולות של הנהג ובודקים אותו כמכלול.

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
מצטרף ובגדול.

היום היה מאכזב מאוד... מאוד!

הקארטינג היה פשוט עלוב קונוסים כל פעם מסודרים אחרת ולא נמצאים באותו המקום מה שמקשה על לבצע את התימרונים הגם ככה מעורר רחמים מכיוון שאין מקום ולא בודקים שום דבר ביכולת שלך... באמצע הביצוע נכבה הקארט וכבר לפני זה בפניות לא היה לי כוח מהמנוע עד שבסוף הוא נכבה. איזה תגובה אני מקבל?! "לא נורא אולי זה לא היום שלך" באמת?!@# שימתי 330 שקל! בשביל לשמוע תגובה כזאת כשיש להם פאשלה?!

ג'ימיקנה, חה! באמת... אני מבין שכל הכוונה פה טובה ואני מעריך את המארגנים מאוד, הם הרימו פה כפפה רצינית אבל הביצוע כמו שהוא נראה כרגע מאוד כושל.

איך נהיגה בניסן מייקרה, רכב ללא שום החזרת פידבקים לנהג שבו כל ילד שנוהג בטויוטה קורולה עם הגה חשמלי מת מרגיש בבית איך זה רכב שנבחר?! ומעבר לזה סליחה?! על סמך 25 שניות של נהיגה בערך אתם מודדים את היכולת שלי להיות נהג פורמולה?! במסלול שהמהירות המירבית בו היא בערך 30 קמש?! שבו אין משמעות בכלל ליכולת שליטה שלי על הרכב? אין התמודדות עם פניות ישורות סללומים במהירויות משהו שבאמת יותר קרוב לעולם הפורמולה!

סימולטור נהיגה, אין בכלל על מה לדבר משחק ארקיידי לחלוטין הגהים שהוציאו ממתנה בארוחת ילדים של מקדונלדס. אתם רציניים שאתם בודקים יכולת נהיגה שלי במשחק ארקיידי?! כשהמחשב בולם לי לפני הסיבובים ויש לי קו שמראה לי את קו הפנייה הנכון? כשההגה לא מגיב וכדי שיהיה לי "גז" אני צריך ללחוץ על כפתור בהגה כי הפדלים לא עובדים?!@#?!#$@

הדבר היחיד שבאמת הרגשתי שאולי יש לו עוד קשר למה שדרוש מנהג בפורמולה היה המבחן עם הצורות והמספרים שבדק זריזות ריכוז ומהירות הבחנה...

מיותר לציין שלא נשארתי עד הסוף...( הייתי אמור להגיע מ13:00-16:00 הגעתי מ12:30 עד 18:00) הרגשתי שעושים ממני בדיחה ושבזבזתי כסף ויום עבודה בשביל התעלול הזה.

שוב אני אגיד למארגנים.

הרמתם פה כפפה גדולה ואני הכי בעד שיש, אבל אני חייב לציין שהרושם שקיבלתי היום הוא שלא באמת נתתם לאנשים להראות את יכולת הנהיגה האמיתית שלהם. ובסופו של יום תישארו כנראה אם נהגים שהם לאו דווקא הנהגים הטובים בישראל...

אמיר וייסברוט

נ.ב.

במסלול קארטיג יותר רציני יכולתם באמת למדוד את שליטת הנהג על הקארט גם אם לא רציתם למדוד זמנים. מה שיצא פה היה פחות רציני.

כנ"ל לגבי הג'ימיקנה. אני בעיקר מתייחס לשני שלבים אלה ספציפית מכיוון ששלבים האלה לפי דעתי מאחדים את כל היכולות של הנהג ובודקים אותו כמכלול.

אהלן אמיר לא ארחיב כאן, אני שוב אתנצל על ההמתנה הממושכת ואגיד כי אתם מהירתם לשפוט את האירוע, ישנו שלב ב' של המיונים שם יבדקו הדברים לעומק ואפילו זהים לחלוטין לדברים שאמרת כאן, אנחנו לא יכולים להעביר את כל אלפי המועמדים במבחנים כאלו ולכן ישנו סינון ראשוני ולאחר מכן ביום המיונים השני יבדקו דברים בצורה אחרת והרבה יותר קשה ומקצועית.

בכל מקרה מודה לך על הכנות ועל הפרגון למרות שלא נהנת כפי שחשבת.

מאחל לך בהצלחה.

פורסם

פותח השירשור, אתה צודק בכל דבר שאמרת פה. ואת האמת, אני ממש היתעצבנתי, למה? קודם כל אני בן 16.8. אני התחלתי בבוקר בערך בשעה 10 קבוצה מספר 9. אוקיי, תחנה ראשונה רכב מתהפך, נראה מעניין, המדריכים הראו רצינות, עד כאן הכל בסדר. הגענו לשלב של הג'מיקאנות. ממש בתחנה הזאתי הרגשתי מושפל, למה? לא רשמתם באתר פה שרק לאנשים שיש להם רישיון לעשות את זה[אני יודע לחשוב בהיגיון, אבל לפחות לירשום את זה] אחרי שכולם עשו, קראו בשמי ואמרתי למדריך שאין לי רישיון, ואני היתביישתי, באמת שכך, לא ציפיתי לזה. אבל למה שלא ציפיתי בכלל, זה הרכב לג'מיקאנות. אוקיי אז לא נהגתי, אבל לפחות תתנו רכב ידני נורמאלי, ולא ניסאן מיקרה:shock:. אוקיי הגענו לתחנה של הסילמולטור, שאני נכנסתי לתוך החדר, ממש לא ציפיתי להגה כזה קטן, וממש לא איכותי, שהוא אגב ממש קל לסיבוב, שאתה פונה אתה ממש צריך להפנות את ההגה לצד ואז נהרס לך הזמן בסילמולטור[הייתם יכולים קצת יותר להתאמץ, ולהביא הגה אחר יותר איכותי] אוקיי אחרי הסילמולטור שיצאנו וחיכנו שהאחרים יצאו, היו כמה שדיברו ואמרו שלא היה נוח להם בהגה הזה. גם לי אישית, שאני רגיל להגה יותר איכותי, אבל הרבה יותר איכותי למחשב, לא נהנתי בכלל. אוקיי הגענו לשלב של האופניים שדווקא היה כיפי ביותר. שהמדריך סידר את האנשים בתור, הוא קרא בשמי, ואז הוא אמר את שמי והתגיש בפרוש ''זה שאין לו רישיון'' וזה ממש פגע בי, למרות שאיך נגיד את זה ''זרמתי'' עם זה, אבל שוב הרגשתי סוג של בושה כזאתי כמו שהיה בבוקר. וככה נגיד בכללי, אני הרגשתי כאילו הכל מסחרה כזה בגלל, שלא מדדו זמנים בקארטינג, זה היה נראה כאילו רק ''תיסע סיבוב ותלך הביתה'' שאגב זה היה התחנה האחרונה שלי, אחרי שעשיתי סיבוב הם אמרו ללכת הביתה, לא עשו לי ראיון אישי. נמשיך, והרגשתי כאילו סתם הזמנתם אנשים בני 16 ומעלה, כי זה נראה כאילו אני מהבני 16 שסתם משלמים כסף. אני עכשיו אישית, סובל מאנשים שיש להם רישיון, שהם מזלזלים בערך שלי, אותו אחד שמזלזל בי אגב הוא כותב פה בפורום הזה, אני לא מבין למה הוא כותב פה אחרי מה שהוא אמר עליכם. בקיצור, יצאתי מאוכזב, בתור אחד שבא בשעה 9 עד שעה 4 בצהריים ציפיתי ליותר. אני לא אופתע אם אני יעבור את השלב הראשון, כי בוא נגיד לך, זה לא נראה הגיוני שבן 16 יעשה מיונים נגד אנשים שיש להם יכולת נהיגה טובה יותר ממני משום שהם נוהגים במשך היום, ואני? יש לי ניסיון בקראטינג ואולי אני נוסע פעם בכמה זמן. באמת התאכזבתי, ציפיתי ליותר. אני חושב שסתם ביזבזתי 333 שקל. באמת שכך.

יש לי 306 סיבות לחייך בכל סיבוב :lol:

פורסם

תסלחו לי אבל האירוע הזה היה פשוט בדיחה מהלכת וביזבוז של 330 שקל !

תחנה ראשונה - מכונות מהלונה פארק שנזרקו לפני 50 שנה , אני הייתי בשוק - זה התחכום ? ככה אתם בודקים כוח גוף עליון ? מכונת הורדת ידיים שבגיל של ההורים שלי ? , או איזה מכונה עם שור תגידו אתם עושים מאיתנו צחוק ? מזה קרקס ?

אתם כתבתם שהאירוע עד 12 , לא רק שאני הפסדתי לחינם 330 שקל על דמי הרשמה לבדיחה הזאת גם הפסדתי יום עבודה בגללכם האירוע נמשך עד 4 ויותר אני פשוט חתכתי מוקדם כי סבלתי מהחום ! , מהחוסר אנושיות ועל זה אני יסביר

כתבתם שעות מסויימות משכתם את האנשים עד 4 בצהריים , פיצוי של סנדוויצים, מים משהו ? כלום ! פשוט כלום ! אפילו מחזיק מפתחות של FIL לא קיבלנו , פשוט ביזיון

זה מה שקורה שישראלים מרימים הפקות לוקחים כמה שיותר ונותנים כמה שפחות, קרטינג של 10 שניות על השעון , גימקנה של ניסן אלמרה אוטומטית שסבתא שלי לא הייתה נוהגת עליה , וגם זאת ל10 שניות

אני רוצה להגיד שפשוט סבלתי הלכתי מבלי לסיים את התחנות כי האירוע הזה צר לי היה פשוט בדיחה ! באתם לעשות מיונים ? תעשו מיונים קשורים וכמו שצריך תבדקו איך אני מסביב למסלול מסודר תקבעו לי זמנים ככה תנפו ואל תכניסו אותי לקופסאת גפרורים שמסתובבת על הגג ופשוט חסרת טעם ולא דומה בשום אופן למרכב רכבי הפורמולה

פשוט התאכזבתי

פורסם

לגבי משקל בקארט - למשקל גבוה יותר יש יתרון באחיזה בסיבובים. למשקל נמוך יש יתרון ביציאה מהם.

חצי שעה של קארטינג ובוחנים מקצועיים היו יכולים לראות למי יש פוטצניאל. וזה כולל גם בדיקת כוח בידיים,כי לנהוג חצי שעה בקארט זה מעייף.

כוח גוף עליון גבוה לא אומר הרבה. מישהו יכול לדחוף 200 קילו ל 10 שניות בגלל שרירים שבנויים לכוח מתפרץ ומישהו אחר יכול לדחוף 50 ק"ג למשך 10 דקות. מיותר לציין שעל נהג מירוצים להיות מהסוג השני. לכן הרודות ידיים לא ממש רלוונטיות לפה.

ברור שהמיונים ההתחלתיים צריכים לסנן את מי שבכלל לא מתאים. אבל למה להבטיח ג'ימקאנה וקארטינג שבעצם אין מסלולים ממש ומערכות מדידה? תגידו שבשלב בשני יהיו הנ"ל. אבל לכתוב בפרסומת חצאי אמת במקרה הטוב זה לא משהו שאני רואה בעין יפה.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

• תוכן חדש...