Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

אני לא מתמצה במכניקה אז בבקשה תתקנו אותי אם אני טועה !

יום רביע שבוע שעבר הבאתי את האותו שלי : Dawoo Lanos 1999 גיר אוטומת למוסך לטיפול בברקסים וטיפול חצי שנתי !

הוחלפו הרבה דברים לפי החשבון למעלה מ 2000 ש''ח !!!

קיבלתי את האותו ונסעתי - הרגשתי שהאותו לא מגיבה כמו שהיא רגילה להגיב הכוונה אני לוחץ על הגז ולוקח הרבה זמן עד שמתקדמים

אני חשבתי שזה מצב נורמלי כי המוסך אמר לי שהיא עברה נסיעת בדיקה. לאחר כמה ימים לקחתי חבר לנסיע בעיר והוא אמר לי שהאותו רועד יותר מדי בהתחלה פתחנו את מכסה המנוע ולהפתעתי היה plug אחד לא מחובר !!!

חיברנו ואז הרגשנו כבר יש יותר כוח לאותו ! למרות שזה ממשיך לרעוד קצת בהתחלה, פחות בהרבה אבל ממשיך לרעוד !

שאלה ראשונה : האם המנוע יכול להידפק עם נוסעים כמה ימים עם 3 בוכנות ???

שאלה שניה : אני מרגיש חום גבואה מדי איפו יש את הידית של ההילוכים ומסביב ! יכול להיות מצב כזה שלנסוע עם שלוש בוכנות זה דופק את הגיר ? או שחסרים חומר קירור לגיר ? ( יש כזה דבר ? )

תודה רבה

פורסם

שאתה אומר פלאג משוחרר אני מניח שאתה מיתכוון לחוט הצתה שלא היה מחובר לפלאג. אם החזרת אותו והרכב עובד כשורה לא צריכה להיות סיבה לדאגה. בכל מיקרה ממליץל חזור למוסכניק ולספר לו על הביזיון וחוסר המיקצועיות שבה הוא עובד ובטח שלא להיתקרב אליו ולומר גם לנו במי מדובר כדי שנדע גם כן לא להיתקרב אליו!

:)
פורסם

שלום רב !

אם תואיל לציין איזה סוג תיבת הלוכים יש ברכבך, הדבר יעזור מאד.

בכל מקרה, נסיעה ברכב כאשר צעלנדר אחד לא מגיב בגלל חוט הצתה, חוץ ממאמץ למנוע, שריפת דלק גבוהה, והתאמצות המנוע לא נגרם כל נזק.

בכל מקרה היית אמור לחזור מיד למוסך, ולהעיר את תשומת לבו, של מנהל המוסך לבעעיית חוסר הסחיבה, שהיא בעייה קרדינלית, שמורגשת מאד ולכל בר דעת, גם אם הבנתו ברכב , ובמכנאות בפרט לקוייה, אמורה לגרום להבנה שזה לא אמור להיות כך לאחר טיפול.

אין לי בעייה לחוסר הידע שלך ברכב, אך להבא, נצל את זכותך, לקבל שרות מקמועיף הכולל יעוץ ללא תשלום, ממוסך שהשרקת בו 200 שקל או 2000 שקל.

מומלץ שפרט על מה שילמת 2000 שקל, ומה בוצע ברכב בסכום כזה, שהוא בוודאי ישור קו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

החום הגבוה באיזור הידית הילוכים הוא כנראה בגלל התלהטות הממיר קטליטי עקב שריפת דלק בתוכו (מצת לא עבד) ויתכן כי הוא כבר הותך ונפגע.

מה עוד שאם נוסעים עם צילינדר אחד ללא פעולת עבודה תקינה עקב חוסר ניצוץ, המצת יוצף בדלק וגם בשמן וזה אולי מסביר מדוע המנוע עדיין עובד לא תקין לאחר חיבור החוט הצתה שנותק.

כמו כן, שמן המנוע כנראה דולל עם דלק ולכן אני ממליץ לאחר תיקון התקלה (החלפת מצת וחוטי הצתה ואלי גם ממיר קטליטי) להחליף שמן מנוע ומסנן.

פורסם
שלום רב !

אם תואיל לציין איזה סוג תיבת הלוכים יש ברכבך, הדבר יעזור מאד.

בכל מקרה, נסיעה ברכב כאשר צילנדר אחד אינו מגיב בגלל חוט הצתה, חוץ ממאמץ למנוע, שריפת דלק גבוהה, והתאמצות המנוע נגרם נזק לממיר הקטליטי,בכל מקרה היית אמור לחזור מיד למוסך, ולהעיר את תשומת לבו, של מנהל המוסך לבעיית חוסר הסחיבה, שהיא בעייה קרדינלית, שמורגשת מאד, ולכל בר דעת, גם אם הבנתו ברכב , ובמכונאות בפרט לקוייה, אמורה לגרום להבנה ,שזה לא אמור להיות כך לאחר טיפול.

אין לי בעייה , עם חוסר הידע שלך ברכב, אך להבא, נצל את זכותך, לקבל שרות מקצועי, הכולל יעוץ ללא תשלום, ממוסך שהשקעת בו , את מיטב כספך,200 שקל, או 2000 שקל.

מומלץ שתפרט על מה שילמת 2000 שקל, ומה בוצע ברכב בסכום כזה, שהוא בוודאי ישור קו.

בברכה

צביקה

עריכת התגובה עקב שגיאות כתיב רבות, ומידע חלקי, ולא מדוייק,ועקב תגובתו הנכונה של דניאל, שהסב את תשומת לבך לכך, שבנסיעה ללא תגובת אחד הצילנדרים, עקב חוסר שריפת דלק של אותו צילנדר, עלול להפגע הממיר, והשמן מזדהם בדלק, פעל לפי עצתו של דניאל.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

קודם כל תודה לכל התגובות !

1

זה מה שהיה בחוץ !

IMG_dawoo.jpg

2

בגלל שלא יכולתי לחקות יותר מדי הלכתי למוסך אחר הוא החליף לי את ה Ignition Coil

והבעיה נפתרה והכול תקין עכשיו !

דווקה הוא אמר לי שזה מצב נורמלי שהדבר הזה נשרף כי זה היה ישן מאוד ואין מה להאשים את המוסך הראשון !

IMG_dawoo1.jpg

העיקר שלא קרה כלום למנוע !

• תוכן חדש...