Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה הרכב שלי הוא פיאט מריאה 2002 ELX

רכשתי לרכב שלי באמצעות EBAY רדיו שולט ציינגר מקורי של הרכב.

תכננתי לחכות שזה יגיע , ואז לרכוש פה בארץ רק ציינגר ולחבר.

הגיע הרדיו השבוע, שמח וטוב לב ניגשתי למקום המתמחה במערכות סטריאו וכ"ו על מנת להתקין את הרדיו ולרכוש ציינגר.

ואז הסבירו לי שלא ניתן לחבר לרדיו שום ציינגר אלא רק את הציינגר המקורי שמגיע עם הרדיו במקור .

הסבירו לי שצריך מתאם מקורי מיוחד של הציינגר המקורי (שאמור להיות של GENUINE) שמתחבר לרדיו ולכן לא ניתן לחבר שום ציינגר אחר .

ובקיצור אני תקוע עם רדיו שרכשתי אבל בלי שום אפשרות לחבר לו ציינגר אחר.

אני מצרף צילומים של הרדיו וכמובן צילום של החיבור מאחורה שאליו היה אמור להתחבר מתאם של הציינגר

ממש אבל ממש אשמח לסיוע מקצועי של מי שמבין בזה .

אשמח להכוונה לחנות\איש מקצוע שיוכל לעזור.

האם לא ניתן לעשות שום דבר בנידון?

ממש ממש אשמח לעזרה כלשהי

פיאטרדיו 004.jpg

פיאטרדיו 001.jpg

פיאטרדיו 002.jpg

פיאטרדיו 003.jpg

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מכיוון שבכל הקשור לתחום מערכות סטריאו וכיו"ב אני בור ועם הארץ אשמח לסיוע כזה ממישהו שמבין

אם מישהו יכול לעזור גם בזה אני ממש ממש אשמח

אני כל כך לא מבין בזה שכל סיוע יתקבל באמת בברכה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

תתחיל מפה, ותזרום עם איביי :-D

http://www.ebay.com/itm/Fiat-Marea-Brava-Bravo-Car-iPod-Adaptor-CTAFAIPOD007-/280726457996?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item415c99ce8c#ht_2588wt_1306

בעקרון זה לא מיועד לצ'יינג'ר, מה שלדעתי גם כה מיותר (כמעט כל DOK יהיה בעל נפח גדול יותר מצ'יינג'ר מלא).

מתחדשת*

פורסם

אם הזמנת רדיו מקורי, למה לא להזמין גם צ'יינג'ר מקורי?

הייתי מציע לך את הפתרון של ROMEK רק שבמקום מתאם לאייפוד הייתי רוכש מתאם כזה שמאפשר חיבור דיסק און קי, כרטיס SD וכניסת AUX. מתאם כזה עולה כמה מאות שקלים אך הוא בעל אמינות ואיכות שמע מצויינת.

אני לא מכיר אופצייה לחבר צ'יינג'ר של חברה אחרת לרדיו מקורי. יכול להיות שקיימת, אני לא מכיר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אם אני מזהה נכון, מדובר בחיבורים סטנדרטיים של בלאופונקט.

תנסה להשיג צ׳יינג׳ר של בלאופונקט ולראות אם זה מתאים.

בכל מקרה, אני מצטרף להמלצה של איתמר, הרבה יותר פרקטי מצ׳יינג׳ר.

פורסם

או.קיי לאחר בירור מעמיק יותר גיליתי שטעיתי בשם החברה.

הרדיו הוא תוצרת GRUNDIG ויוצר בפורטוגל.

האם יש מישהו בארץ שמוכר ציינגרים של החברה הזאת?

האם במידה ויש ציינגר של החברה הזאת בארץ המתאם שיש עליו יתאים לרדיו שלי או שאין קשר בין הדברים?

מישהו יכול להכווין אותי לחנות מערכות סטיראו במרכז הארץ שתוכל לעזור לי ומוכרת ע"י חברי הפורום כמקום אמין ?

ושוב אני שואל האם יש בכלל אפשרות לרכוש בארץ (או שמא בחו"ל באתר כלשהו) ציינגר עם חוט ומתאם (כך הבנתי קוראים לזה אני ממש לא מבין כלום בחשמל וכ"ו..) המתאים לרדיו הנ"ל?

עזרה? מישהו?

תודה מראש ומקרב לב

צביקה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

בוקר טוב צביקוש

בגדול זה היה רעיון לא חכם לרכוש מכשיר כזה ואפילו אם זה היה מתלבש על צ"נג"ר עדיין זה רעיון לא מוצלח

אם תחבר את עלות המכשיר ואת עלות הצ"נג"ר (אם ניתן בכלל להשיג) בטח תגיע לעלות גדולה יותר מאשר להרכיב פלסטיקה מתאמת ומכשיר מותגי שמכיל את כל הפיצ"רים העכשוויים

חוץ מזה מי רוצה לעבוד עם מחליף ?

בכל אופן זו דעתי ואני מקווה שבסוף יצליח לך כי הרכישה כבר נעשתה

לגבי היציאות האחוריות שלך אז גם לי זה נראה כמו בלאופונקט או לפחות אותו רעיון

במצב הזה אני חושב שהדבר הנכון לעשות יהיה להפוך את יציאות המכשיר מאחור לכניסת אוקס

לדעתי והערכתי מדובר בפלג (כמו הפלג של הבלאופונקט) שנכנס מאחור ויוצא בזוג RCA שאליו אתה מוזמן לחבר מה שתרצה (נגן MP או אייפון \ פוד או DVD) בקיצור אני מניח שהרעיון ברור

במידה ולא תשיג את הפלג תסתכל על השרטוט האחורי של המכשיר שם צריך להיות רשום היכן נמצא כניסת האוקס

כל שתצטרך זה זוג RCA שתצטרך לחתוך קצה אחד שלהם ולחברם לפינים הנכונים בעזרת נעלי כבל קטנות

את הפינים הנכונים אתה אמור לזהות בשרטוט שקיבלת עם המכשיר

שוב אני ממליץ להשיג את הפלג (במידה ולא תשיגו צור איתי קשר ואנסה לעזור לך)

בהצלחה ושבוע טוב

דרור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הגיע כבל שהזמנתי מאתר מסוים לאחר שככה הבנתי.

את הפלסטיק הצהוב שהיה מחובר מאחורה הוצאתי ולי זה נראה כמו חלק שבור של חוט כלשהו (מישהו יכול לומר לי מה אמור להתחבר איפה שהפלסטיק הצהוב היה?)

צילמתי את הכבל שקניתי לאחר שחיברתי אותו וגם את הקצה של הכבל.

מישהו יכול בבקשה לעזור ולהגיד לי איזה כבל חסר לחיבור לציינגר? האם הכבל שאותו רכשתי וחיברתי זה הכבל של ציינגר?

אני מבולבל לגמרי.

מצורפים צילומים.

עזרה בבקשה ממישהו שבקיא בתחום?

ממש ממש זקוק לסיוע.

איפה בעצם אמור להתחבר הציינגר? למה משמש הכבל אותו רכשתי? או איפה אמור להתחבר הכבל של הציינגר ואיזה בדיוק אני צריך?

ובקשה חשובה : מישהו מכיר חנות או עסק למערכות סטריאו וכ"ו באזור המרכז שמוכר ציינגרים (מחילף דיסקים) של GRUNDIG ? אודה מקרב ליבי להמלצה כזאת.

עזרה?

פיאטרדיו 011.jpg

פיאטרדיו 010.jpg

פיאטרדיו 007.jpg

פיאטרדיו 008.jpg

פיאטרדיו 009.jpg

פיאטרדיו 005.jpg

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

חברי פורום אודיו היקרים

אני ממש ממש זקוק לסיוע.

אני מחפש בדחיפות ציינגר של חברת גרונדיג בלבד !! (ואולי אולי יכול להיול שציינגר ל פנסוניק גם יתאים)

הרדיו שיש לי הוא מקורי של גרונדיג והחיבור העגול שבקצה הכבל מתאים רק לגרונדיג ואולי גם לפנסוניק.

בקצה יש 8 פינים. כש 7 פינים בצורה מעגלית ואחד בערך באמצע..

אני ישמח לקבל ציינגר כזה או מידע על חנות שיש בה ציינגר כזה.

מי שיעזור אני יעריך את זה מאד.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

צביקה ידידי..

אתה קצת לחוץ מידי על הצינג'ר הזה.

עולם המינגרים הלך וחלף לו,בארץ לדעתי לא תמצא אחד מתאים, ואם כן זה רק אחרי שתסתובב הרבה ותמצא איזושהי

חנות שנשאר לה במקרה מפעם!!

נכון לעכשיו האופציות שלך הם מאוד ברורות

*להחיל לטייל במדינה ולאות אם יש למישהו

*לחפש באיביי

*או העצה האהובה עליי מתאם פלסטיקה ורדיו אפטר מרקט מעולה.

אל תשכח שאם תמצא צינגר מקורי הוא יוכל לנגן לך רק דיסקים מקוריים

בהצלחה עופר

HU-Alpine 9887R FRONT-rainbow profi line265cs SUB-critical mass ss122 AMP1-zapco refernce 360.4

AMP2-MONO-zapco reference 500.1

פורסם

או מתאם AUX וכניסת USB, על הHU המקורי.

עד עכשיו שפכת המון כסף סתם גם אם תמצא כזה צ'יינג'ר הוא בספק יקרא MP3, מציע לעצור ולבחון את האלטרנטיבות.

• תוכן חדש...