Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני רוצה לקנות רכב קטן לאישתי - משהו בסגנון היונדאי אטוס שיש לה היום.

נראה לי שיש עדיפות ליונדאי כי אני יכול לעשות טרייד אין (תקנו אותי אם אני טועה).

אשמח להמלצות על אוטו קטן, בטיחותי וחסכוני בדלק.

תודה מראש

פורסם

היי

אתה מתעניין ברכב חדש או ישן?

אם בחדש, אתה בהחלט יכול לרכוש את ה i10, למרות שהיא לא בסגנון של האטוס בכלל.או ה i20 שעולה יותר

אם בישן(משומש), איני חושב שתוכל למצוא יונדאי קטנה שתתאים

דוד

פורסם

תקציב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

היי,

אני מתעניין ברכב חדש. לפי מה שראיתי לאטוס יש שוק טוב לכן עדיף למכור אותה לבד ולא לעשות טרייד-אין, מה שאומר שאין מבחינתי עדיפות ליונדאי (מהשיקול הכספי). איך ה i10? אומרים שיונדאי השתפרה. זה נכון?

אין לי תקציב מסוים, כמובן שאני לא רוצה להוציא יותר מדי כסף אבל חשוב לי שהאוטו יהיה אמין ובטיחותי. לא הייתי רוצה להגיע לקטגוריה של ה 100,000 ש"ח (לדוגמה הונדה ג'אז או טויוטה יאריס).

יש עוד הצעות חוץ מ i10?

תודה

פורסם

יש לך ב 70K את הסקודה פאביה ורנו קילאו 2 אופציות מאוד טובות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפי מה שאני רואה הסקודה עולה 90K (מחיר כביש). אני מניח שזה אוטו טוב, אם כי קצת יקר. לא בא לי על הרנו קליאו, נראה לי שהיא נמצאת במוסך יותר מאשר על הכביש והירידת ערך שלה מאוד גדולה.

פורסם

פורסם

רנו קליאו, סקודה פאביה ופיג'ו 206 במחירים החדשים הם מחליפות טובות מאוד ונראה לי שיתאימו למה שאתה מבקש. כל זאת, כמובן, אם האישה מעוניינת ברכב ידני ולא אוטומטי.

אם אנחנו מדברים על אוטומט, אז קיה פיקנטו היא אופציה טובה אם יש לך (הרבה) סבלנות לזמני האספקה הארוכים. אם לא, אז יונדאי i10 טובה גם היא. אני בטוח שאתה תרגיש שיפור מאוד משמעותי בהשוואה לאטוס שיש לכם עכשיו.

פורסם
לדעתי הסקודה נראת הכי טוב בטווח המחירים הזה, נראה לי שאני אלך עליה.

תודה רבה לכל העוזרים.

יש גם את הדגם ספורט :twisted: נראה טוב

• תוכן חדש...