Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה לבוני האתרים ושאר המבינים בנושא.

כאשר לוחצים על תמונה מוקטנת שמוצגת בפורום, התמונה בגירסתה הגדולה "צפה" בחלון נוסף (מעין popup) על גבי המסך, כאשר ברקע נשאר המסך הקודם אך הוא מקבל רקע אפור/שחור לא פעיל.

ברור לי שזה מבוצע בשילוב של JavaScript ו-css.

השאלה שלי היא עד כמה מסובך ליצור ו/או להשתמש בקוד זה, והאם מדובר בקוד זמין וחינמי?

אני בעל נסיון בבניית אתרים אך אין לי מושג איך נקראת הטכנולוגיה שבשימוש לצורך חיפוש במרחבי ה-www.

תודה.

עריכה: כמה דקות אחרי משלוח ההודעה שמתי לב שבראש המסך שנוצר מופיע הכיתוב "Powered by highslide JS". כל שנותר לי כעת הוא לגלוש לשם וללמוד את הנושא.

יש כאן בעלי נסיון בנושא שיכולים לשפוך אור על השימוש וטיפים?

שוב תודה.

פורסם

ענית לעצמך על השאלה. JAVASCRIPT ו CSS, שזה בעצם AJAX :)

הנה אתר שמתקין בדיוק את אותו הסקריפט (בתשלום):

http://www.magictoolbox.com/magicthumb/.

הוראות התקנה:

http://www.magictoolbox.com/magicthumb/integration/

האמת, אחלה של דבר, אולי אני אקנה לאתר של האופל שלי :)

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

AJAX, בקצרה, זה שילוב טכנולוגיות לכתיבת אתרים כדי ליצור דפים דינמיים (עדכון ללא רענון הדף). ואם זה לא, אולי תוכל להסביר לנו מה זה, במקום רק להגיד "זה לא".

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

לא צריך להתקשקש יותר מדי,

אתה צריך להוסיף LightBox.

ואז להוסיף לכל IMG SRC:

rel="lightbox"

זה אמור להיראות כך:

את הקבצים ניתן להשיג כאן

אבי

----

• תוכן חדש...