Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממליץ לך להחליף את כל הארבעה.

האחוריים - משנת 2007, בטח כבר יבשים. גומי מתייבש עם הזמן, גם אם לא נסעו עליהם הרבה ועדיין יש עליהם "בשר".

הקדמיים - לא מכיר את החברה, אבל אם זה סיני, זה זבל עופות. ממליץ להחליף אותם גם כן.

ההמלצות לצמיגים:

1. FALKEN 912

2. A.DRIVE או C.DRIVE YOKOHAMA

3. GOODYEAR EXCELLANCE, או DURAGRIP או EFFICIENTGRIP.

4. KLEBER DYNAXER

המחיר? סביבות 350-400 ש"ח לצמיג ( בהנחה שהמידה היא 195.65.R15 )

הצמיגיה? ממליץ על צמיגי אנטון ביפו, או צמיג ישיר בפ"ת. ( ולבקש את אחד הדגמים הנ"ל - כמובן לבדוק שתאריך הייצור לא עולה על חצי שנה בעת הרכישה של הצמיגים )

בהצלחה

פורסם

תודה רבה.

חבל שלא שאלתי כאן קודם. זה לא מחיר בשמיים עבור בטיחות. חשבתי שמדובר במחיר ארבע ספרתי לצמיג... הייתי מבקשת להוסיף תשלום ולקבל אתץ הצמיגים האלו לפני שמסרו לי את הרכב. אני מניחה שאחרי החלפת צמיגים צריך לעשות כיוון פרונט מחדש? כמה זה עולה?

יש למישהו המלצות לפנצ'ריה באיזור השרון/נתניה/חדרה ככה?

תודה

פורסם

לא צריך לבצע כיוון פרונט מחדש - כיוונו פרונט לפני מסירת הרכב.

לידע כללי, כיוון פרונט עולה 250-350 ש"ח + מע"מ.

בקשר לצמיגים אני לא יודע, מה להגיד לך.

מצד אחד הרכיבו לך צמיגים הכי זולים שרק מצאו = באיכות ירודה.

מצד שני אלה צמיגים חדשים לגמרי.

אם חבל לך לזרוק אותם, תקני זוג צמיגים איכותיים במקום המקוריים, כי אחרי 3 שנים צמיגים מתייבשים והופכים ל "פלסטיקיים".

אבל מבחינה בטיחותית באמת עדיף להחליף את כל 4 הצמיגים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כיוון פרונט בטבריה עולה 150 ש"ח+- כולל מע"מ

פורסם

האם גם העבודה של ההחלפה עולה כסף או זה מגולם במחיר הצמיג כבר?

וגם, אשמח להמלצה על פנצ'ריה בנתניה-חדרה

תודות

פורסם

אפי שדמן ("צמיגי שדמן") בתחנת הדלק בכביש החוף לכוון דרום בין נתניה צפון לנתיה דרום.

אמנם החלפתי אצלו רק צמיג אחד, בחיפושית, לפני כ18 שנה, אבל הבן שלו שירת איתי (אז, כשהחלפתי) בחיל הים ואני חותם ערבות על שניהם. אנשים ישרים שמתפרנסים שנים בכבוד ובלי שטיקים.

המחירים שהוצגו לך כוללים עבודה איזון גלגלים דינמי ומע"מ.

את יכולה לעשות השוואת מחירים פה-זה די מייצג את השוק:

http://tires4u.co.il/

נתקו

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

תודה חברים.

מצאתי גם פנצ'ריות בנתניה שמפרסמות באתר. האם האתר אמין? (מה שטוב זה שאפשר לעשות הזמנה ברשת וכך נחסך העניין של אישה שמגיעה לשם ומסדרים אותה...)

מה שכן, זה תמיד יותר יקר בנתניה. אז או שצריך להתרחק קצת כדי להתקין בזול (אבל אז הדלק עולה...) או לשלם יותר. בעסה.

פורסם

א. אין סיבה לקבל החלטה תחת לחץ - הצמיגים ברכב שלך עברו מבחן רישוי שנתי והם ככל הנראה תקינים. את לא נוסעת על "פצצה מתקתקת" ולכן רכשי את הצמיגים בזמנך החופשי.

ב. לשאלה האם לקנות בזול במקום מרוחק יש תשובה פשוטה. עלות הנסיעה ניתנת לחישוב. גם זמן שווה כסף כאשר יש לך שני תינוקות.

ג. אל תניחי מראש שעובדים עלייך בגלל שאת אשה. עובדים על כל מי שאפשר ללא הבדל מגדר :wink:. הזמנה באינטרנט אפשרית (ולא בהכרח הזולה ביותר). בכל מקרה רצוי לבדוק טלפונית לפני שאת מגיעה לצמיגאי כי הצמיג שבחרת נמצא במלאי והוא לא מתאריך ייצור ישן (לפחות שנת 2011).

פורסם
א. אין סיבה לקבל החלטה תחת לחץ - הצמיגים ברכב שלך עברו מבחן רישוי שנתי והם ככל הנראה תקינים. את לא נוסעת על "פצצה מתקתקת" ולכן רכשי את הצמיגים בזמנך החופשי.

ב. לשאלה האם לקנות בזול במקום מרוחק יש תשובה פשוטה. עלות הנסיעה ניתנת לחישוב. גם זמן שווה כסף כאשר יש לך שני תינוקות.

ג. אל תניחי מראש שעובדים עלייך בגלל שאת אשה. עובדים על כל מי שאפשר ללא הבדל מגדר :wink:. הזמנה באינטרנט אפשרית (ולא בהכרח הזולה ביותר). בכל מקרה רצוי לבדוק טלפונית לפני שאת מגיעה לצמיגאי כי הצמיג שבחרת נמצא במלאי והוא לא מתאריך ייצור ישן (לפחות שנת 2011).

הצחקת אותי...:-D

תודה על הטיפ, וגם על ההכנסה לפרופורציה בעניין הדחיפות.

אני מניחה שאעשה זאת טרם לחורף, רק שלגשמים הראשונים בישראל יש נטייה להופיע כשמתחשק להם איפה שבהוא בין ספטמבר למרץ...

• תוכן חדש...