Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אמא שלי קנתה אוטו חדש אז אני קיבלתי את הישן(ובישן אני מתכוון ישן,יונדאי אקסנט 95) בכל מקרה,אני רוצה לקנות לה רדיו דיסק ורמקולים,בעקרון אני אודיופיל אבל על האוטו אני לא רוצה לבזבז יותר מידי כרגע,אני לא מבין גדול מידי במערכות לאוטו,אז יש לי כמה שאלות.

בעקרון מה אתם אומרים? זה מספיק בתור רדיו דיסק?

http://dealike.co.il/deals/super-sonic-mp3-usb-sd-275-550_65.html

והאם זה טוב בטור קומפוננט?

http://www.pompa.co.il/pl_product~GTO507P~61~408.htm

בעקרון אני רוצה את הכל (רדיו דיסק+רמקולים+סאב) עד 1000 שקל אם אפשר,אם לא אז אפשר כרגע להוריד את המגבר,יש איזשהן הצעות?

איזה סוג רמקולים צריך? למה צריך מגבר?האם זאת התקנה פשוטה או שאני צריך שמישהו יבצע לי אותה?

פורסם

ב1000 ש"ח אתה לא תוכל לקנות HU,מגבר, וקמפוננטים שיעשו עבודה טובה, במיוחד שאתה אומר שאתה אדיופיל, האכזבה שלך תיהיה גדולה בהרבה.

אם קיבלת את הרכב והוא עומד להיות שלך ואתה מתכוון להישאר איתו לא מעט זמן, אני ממליץ ללכת צעד צעד. תשקיע כל פעם וככה תגיע לתצואה הרבה יותר טובה ומספקת.

התחלה טובה היא HU - יחידת ראש, רדיו דיסק - איכותי וטוב.

בטווח ה700 ש"ח הייתי מציע פיוניר 5250 / קלריון CZ500 שהוא ספינת הדגל של הפורום באיזור המחיר הזה.

אם תוכל להגדיל קצת את סכום התקציב אתה יכול להוסיף סט קומפוננט של מורל טמפו, שהוא גם סוג של מוצר שהוא הכי איכותי תמורת המחיר שלו, שעולה בסביבות ה500 ש"ח.

לאחר מכן שיתאפשר ושתבין יותר באודיו לרכב, תוכל להוסיף מגבר וסאב. ומשם, השמיים הם הגבול. התקנות ושידרוגים תוכל לבצע תמיד.

נ.ב

אם אתה פתוח ליד שניה, יש ברשותי סט מורל טמפו למכירה.

פורסם

ב 1000 שקל אתה רוצה קומפוננט סאב רדיו דיסק ומגבר ???

למה לא להכניס בתקציב גם פרוססור ויריעות בידוד וחיווט ומתקין נייד שיבוא אליך הביתה להתקנה ??

נו באמת

ח"ברה תתעוררו מה זה פה עזה

מישהוא צריך לומר לבחור שהוא צריך להבין שהוא לא בכלל בכיוון והוא נמצא בסרט בדיוני טוטאלי

אין איפה להתחיל להסביר לך במה להתחיל אתה פשוט לא חי במציאות

דרור

פורסם

ואו מצטער באמת מר דרור,אני פה וציינתי גם בלי ידע,ועל מנת שיעזרו לי,לא ידעתי מה עלות הרכיבים אבל תודה,ממך אני כבר לא מעוניין בעזרה.

פורסם

אפשרי אם כל הציוד יהיה מיד שנייה , סה"כ רכיבים בסיסיים שיתנו תמורה לכסף

רדיו דיסק פיוניר מסידרה 2000 - 300 ש"ח

מורל טמפו \ פולס - 200 ש"ח

מגבר שקר כלשהו 4 ערוצים - 300 ש"ח

סאב - 200 ש"ח

לא כולל התקנה כמובן שתעלה בסביבות 400-500 ש"ח

זאת פחות או יותר המערכות שמותקנות ברוב הרכבים בארץ כולל אצל כמה חברים והם מבסוטים עליה , סה"כ בתור חובבן זה צריך לספק אותך בהתחלה.

אם תגדיל את התקציב לסביבות 1500 ש"ח תוכל להביא רכיבים טובים יותר בלי להתפשר יותר מידי כי מה שהצעתי לך זה הבסיס של הבסיס.

דרור מה התגובה הזאת שלך אמורה להביע? סה"כ בא בחור שרוצה להשקיע מינימום שקל בלי לשמוע קצת מוזיקה.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

המגבר זה רק על מנת להגביר את הסאונד נכון? ואם אפשר תגידו לי גם מה דעתכם על החלקים שאני פרסמתי,בעיקר הרדיו דיסק הראשון,תודה :)

פורסם

הרדיו דיסק נראה סביר. במחיר הזה זה נראה שווה..

מגבר תפקידו להגביר. אתה מחבר את הרדיו דיסק למגבר ואז את הרמקולים למגבר. אתה חייב מגבר רק בגלל הסאב, אפשר להפעיל את הקומפוננט הקדמי מהרדיו דיסק.

קומפוננט תקנה את המורל טמפו במקום הJBL.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הייתי מציע לך בתור התחלה ללכת על רדיו דיסק מסוג קלריון CZ200 וסט קידמי מורל טמפו.

בהמשך תשלב מגבר וסאב איכותיים יותר.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

• תוכן חדש...