Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

ברשותי רנו מגאן קופה שנת 2000 אוטואמט

מידי פעם קורה שהגיר לא מצליח להעביר הילוך משלישי לרביעי האוטו מקבל מן מכה כזאת ונדלקת נורה, ההילוך נישאר על הילוך שלישי ורק על שלישי, אם אני מכבה את האוטו ומניע הנורה נעלמת והגיר חוזר לעצמו.

אמרו לי שכניראה זה הסולונואידים שצריך להחליף אותם, יצא לי בעבר להחליף 2 סולונואידים בסיטרואן סי5 2002.

רציתי לדעת האם התהליך פשוט ואם למישהו יש ניסיון בדבר שיכול להגיד לי מה השלבים לבצע את הטיפול.

החלפתי שמן לשמן מקורי הגיר התחיל לעבוד יותר טוב אבל גם כן הבעיה התחילה להיות יותר תקופתית, החלפתי שמן לפני 4-5 חודשים...

תודה מראש מקס.

פורסם

התהליך דורש כלים ספציפיים, סורק תקלות, עבודה בתנאים סטריליים וניסיון אחרת תגרום נזק בלתי הפיך לגיר..לשיקולך

פורסם

תודה רבה זה באמת מה שחיפשתי באמת תודה.

ניסיון יש.

אני יברר דברים אחרונים ויעשה שיקולים אם להחליף או לא.

עכשיו אמרו לי שיכול להיות שהבעיה לא בסולונואידים אלה לנסות קודם כל להחליף פילטר שמן גיר... שזה הרבה יותר קל ופשוט ואולי פה הבעיה. (לכלוך(

עכשיו יכול להיות שהקלאצ שחוק ואין הרבה מה לעשות.

מה אתם אומרים?

מקס...

פורסם

אני לא זוכר בוודאות אם זה רלוונטי לתיבה הזו אבל יש דגמים שמספקים עבורם סולנואידים משופרים, אשר מחייבים עדכון תוכנה במחשב, אחרת הסולנואיד המשופר שורף את דרגת המוצא במחשב, וזה נזק כבד. בדוק את הנושא.

פורסם

צודק אביב

אם ברכב יש את הסולנאיד מהסוג הישן יהיה צורך לבצע ריפרוג עם סורק מקורי שלי רנו אחרת יהיה קוד תקלה קבוע והגיר יהיה תקוע בהילוך 3

גם השמן גיר הוא יחודי

פורסם

כשהחלפתי בסיטרואן כן צריך לעשות עידכון תוכנה, בקשר לרנו אני יבדוק את זה לפני שאני יחליף אם אני יחליף.

תודה רבה יום טוב מקס...

• תוכן חדש...