Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5472 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי את הסרט אתמול בקולנוע ואני חייב להמליץ - קומדיה איכותית!

אחלה שחקנים, אחלה עלילה, ואחלה צחוקים.

שווה!

פורסם

הייתי לפני שבוע בסרט אחר וראיתי פרומו של הסרט הזה. היה שם קטע שקרע אותי מצחוק, כשהשוטר עצר את אחד החבר'ה ושאל אותו למה הוא נסע מהר. ההוא המציא לו תירוץ שהוא היה באמצע מירוץ דראג, ובתגובה השוטר פוער עיניים ושואל "עם טויוטה פריוס?!" :shock:

ענק!! :lol:

חייב לראות את הסרט הזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אפשר לרשום פה עוד המלצות? גם אם לא, חייב לציין - האיר פוטר (כן כן!) ואוצרות המוות 2, הסיום הדרמטי של סדרת הארי פוטר, פשוט סרט א-ד-י-ר לדעתי. כשהסרטים רק יצאו (מהראשון עד ל-6) בכלל לא פזלתי לכיוונם, רק מידי פעם כשהקרינו אותם בטלויזיה ראיתי. עד שלפני כחצי שנה צפיתי בחלק הראשון בקולנוע (אוצרות המוות 1), נדלקתי, ראיתי את כלל הסרטים עד האחרון (כדי לדעת מה קורה), ונהנתי מאוד מהסרט המסיים. אני ממליץ!

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

הקטע שהכי קרע אותי בסרט זה כשהם פגשו את ג'יימי פוקס (motherfucker ג'ונס), והוא הסביר להם איך קיבל את השם. מזמן לא צחקתי ככה.

פורסם
אפשר לרשום פה עוד המלצות? גם אם לא, חייב לציין - האיר פוטר (כן כן!) ואוצרות המוות 2, הסיום הדרמטי של סדרת הארי פוטר, פשוט סרט א-ד-י-ר לדעתי. כשהסרטים רק יצאו (מהראשון עד ל-6) בכלל לא פזלתי לכיוונם, רק מידי פעם כשהקרינו אותם בטלויזיה ראיתי. עד שלפני כחצי שנה צפיתי בחלק הראשון בקולנוע (אוצרות המוות 1), נדלקתי, ראיתי את כלל הסרטים עד האחרון (כדי לדעת מה קורה), ונהנתי מאוד מהסרט המסיים. אני ממליץ!

+1 על כל ההודעה.

גם אני עשיתי אותו מסלול - ראיתי תחילה את "אוצרות המוות 1" ואח"כ ראיתי הכל בסרט הכרונולוגי, ואתמול את הסרט האחרון בהחלט בסדרה.

מעולה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

אני לא אשכח שכאשר הסרט הקודם של הארי פוטר יצא היה חתיכת תור בקולנוע, ילדים לבושים כמוהו וכד', אני בא עוקף את התור מסתכל על הילדים ואומר לחבר שלי "שיט, שכחנו את הינשוף בבית", איך שהילדים הסתכלו עלינו, ואיך שההורים נקרעו מצחוק, מזל שנכנסתי לסרט אחר.

היום אני מקווה לראות את קפטן אמריקה, הייתי אמור ללכת אתמול אך לא יצא. למרות שאשמח לראות את "איך להפטר מהבוס" שוב.

haters will hate

פורסם

בעקבות ההמלצות החמות, ראיתי אתמול גם כן את "איך להיפטר מהבוס".

קומדיית קיץ מצוינת, נהניתי מאוד.

נחמד לראות את ג'ניפר אניסטון בתפקיד פחות "דודתי" וקיטשי ויותר "שובב". במיוחד עם גופה כזו :wink:

יאללה, שייצא כבר "הדרדסים" :lol:

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...