Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצה על רמקולים משומשים שמישהו פה מוכר, בתקציב של עד סביבות 200-300 ש"ח. ראיתי שיש הבדל די גדול בין לקנות חדשים אצל המתקין לבין משומשים, ולא איכפת לי לוותר על הקופסה המקורית בשביל משהו קצת יותר איכותי.

בעיקרון יש לי מקום מקדימה ל-5X7, אבל כבר הבנתי שאני אצטרך למצוא משהו בגודל סטנדרטי יותר ולשלם עוד קצת למתקין.

ובבקשה, אם אתם המוכרים או שזה החבר הכי טוב שלכם, תוותרו על תשובה או לפחות תכתבו שזה ככה.

פורסם

בסכום שציינת לא ניתן למצוא שום דבר איכותי (על אחת כמה וכמה בגודל 5X7), אולי מורל פולס \ טמפו שנחטפים מהר מאוד ונותנים את התמורה הטובה ביותר לכסף בתקציב הזה. אם תיגש למתקין או תייצר לבד מתאמים מ 5X7" ל 6.5" יהיה לך הרבה יותר מבחר.

לגבי הרמקולים שציינת, אני לא מחסידי פיוניר (בסדרות הזולות) ורמקול כזה לא היה מחזיק ברכב שלי 10 דקות, אבל מי שמחפש קצת מוזיקה ולא איכות סאונד עילאית הם בהחלט יעשו את העבודה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

באמת, גם משומשים בתקציב הזה לא איכותיים?

אוקיי, אם התקציב עולה לנניח 400 (+ עוד קצת למתקין שייצר מתאם), אתם רואים משהו מהמשומשים שנראה מתאים?

עריכה:

לא ציינתי שאין לי מגבר, ואין גם תכניות לכזה בזמן הקרוב.

פורסם

תלחץ "חיפוש" ,

"חיפוש מתקדם",

תקליד "רמקולים"

ותבחר בפורום " אודיו מכירה".

תחפש רמקולים של מורל טמפו 6.5.

דוגמה של מישהו שמוכר את הרמקולים האלה ב 250 ש"ח:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=382448&highlight=%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D+6.5

אפשרות נוספת, לקנות את אותו הדגם של מורל במידה 5X7 חדשים, ולא להשקיע בהתאמה:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=tempo5x7&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=408&aff=Zap&lang=HE

חיפשתי בשבילך משומשים במידה שלך 5X7 - פשוט המודעה האחרונה למכירה במידה הזאת היתה לפני 8 חודשים

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=338469&highlight=%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D+5X7

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תצטרך גם טוויטרים, בלעדיהם הסאונד ישמע מאוד עמום.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אין בעיה לשים קומפוננט ללא הגברה.

טמפו עולה חדש 500 ש"ח.

יד שניה הוא נמכר באזור ה- 200-300 ש"ח.

יש גם כמה סטים של ריינבו שנמכרים בזול מאוד ביד שניה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

• תוכן חדש...