Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הדרייב אין, קם לתחיה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא, לא ממש.

אתמול בערב, התכבדנו, כ30 חברי המועדון, על נשותיהם, לחזור לנעורינו ולחוות סרט בדרייב אין ה"מיתולוגי".

במסגרת תכנית הטלווזיה 24/7, עם הרווק, יצא הבחור לדייט ולשם כך הקימו מחדש, בכאילו, את הדרייב אין, במקומו המקורי.

היו מלצרים שהסתובבו בין המכוניות והציעו שתיה ופופקורן לכל אחד. מזג האויר הלך לקראתינו והמפגש החברתי עם החברים היה שווה ביותר.

כן, הוקרן גם סרט. הצעקה. אבל מי בדיוק צפה...:roll::wink:

IMAG0246.jpg

IMAG0247.jpg

IMAG0249.jpg

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

יפה דומה שנהנתם

הארוע היה אמור להיות ב28 ל6 יום הולדתי אך שדברתי עם המפיק הוא אמר לי שזה נדחה למועד לא ידוע,והוא יעודכן בהמשך האם המועד החדש פורסם ברבים?

עופר בן צבי

פורסם
יפה דומה שנהנתם

הארוע היה אמור להיות ב28 ל6 יום הולדתי אך שדברתי עם המפיק הוא אמר לי שזה נדחה למועד לא ידוע,והוא יעודכן בהמשך האם המועד החדש פורסם ברבים?

זה לא היה"ברבים" כלל וכלל. ההפקה ביקשה וקיבלה פניות מחברי המועדון המעונינים להגיע לסרט וחזרה במיילים ופניות טלפוניות אישיות, רק לאלו שמכוניותיהן התאימו להפקה.

תורת היחסות, מיוחסת לאלברט איינשטיין. ההסבר, שלי!

לפני שאתה עונה "חרא" לשאלה, מה שלומך, חשוב רגע מה זה "חרא", בשביל בן אדם שסובל מעצירות!

פורסם

היתה הודעה לחברי המועדון בלבד , (היתה כמות מצומצמת של רכבים שהיתה אמורה להכנס)

וההרשמה נסגרה מהר מאוד .... :lol:

תוך פחות מ 24 שעות....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

בכלל לא ידעתי...:roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

דבר נפלא או לא

בימיו האחרונים אני זוכר את הצגות חצות, ואת כל המשאיות שהיו נעצרות באילון , נהגי המשאית עולים על הקבינה ורואים "סרטים"

כמות האנשים שהגיעה ממש לא הצדיקה כלכלית את המקום.....

הרבה יותר נוח להתרווח באולם קולנוע עם כורסאות נוחות , והשמע הוא ממערכת טובה ולא מרמקול מצו'קמק שתולים על החלון ....

כאטרקציה מדי פעם זה נחמד ואולי יכולים למלא מגרש או שניים , יותר מזה זה ממש לא יחזיק כלכלית

פורסם

השורה התחתונה היא שהנושא יהיה בחוץ,שאנשים ירגישו בחוץ בתוך הרכב שלהם,היום יש מסכים ומערכות סאונד מאוד מתקדמות שיכולות לפעול גם בחוץ באיכות מצויינת,כמובן שבחורף המקום יהיה סגור,אבל תסכים איתי שזאת חוויה לא?

פורסם

חוויה או לא- אף אחד לא יעשה שום דבר ללא הצדקה הכלכלית, והיא כנראה שלא תהיה... :-( אני זוכר איך בתור הנערים ניסינו להבריח מישהו בתא המטען של סוברו ג'סטי, כדי לחסוך את הכרטיס!:lol::twisted::-D איילו ימים היו, ילדות...:roll:8):twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
למה ללא הצדקה?

אנשים משלמים בכניסה למתחם שכזה.

לא מספיק משלמים , לעסק כזה יש הוצאות מעבר לתשלום עבור הסרט, צריך לנקות את המקום לאחר כל סרט (ומדובר בשטח גדול)

לשלם שכירות , ארנונה ששתיהן נגזרות של השטח והמיקום (השטח ענק , המיקום בצפון ת"א ) תעשה את החשבון ותראה שזה לא יכסה את ההוצאות הקבועות (שכירות , ארנונה , חשמל , שכר עבודה לעובדים ) שלא לדבר על רווחים למפעיל

ואתה בעצמך אומר שזה יפעל רק לחצי שנה ,

בכל העולם הדרייב-אין נסגרו, גם במקומות בהם השכירות היא נמוכה כנראה שיש סיבה ....

• תוכן חדש...