Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי יש לי חבר צלם שרוצה לצלם קליפ ללהקה ידועה בארץ. הוא צריך רכב אמריקאי ישן בסגנון קדילק אלדורדו / ביואיק וכדומה, משהו בסגנון של התמונה שצירפתי. אין משמעות לשנה או למצב של הרכב, אלא רק שיהיה רחב מספיק ופתוח.

כמה רחב ? שישה אנשים צריכים להכנס לרכב והרכב משמש לרוב צילומי הקליפ, כך שמדובר במספר שעות צילום.

הכנתי אותו מראש שצריך לשלם על השכרה כזו, והוא מוכן להקציב לסיפור 1500 ש"ח

אז אם אתם בעל רכב כזה או מכירים מישהו שמוכן להשכיר את רכבו לכמה שעות צילומים תמורת סכום כזה,

אנא צרו קשר עם כפיר חרבי 054-7345245 או במייל [email protected]

תודה מראש

רביב

Cadillac3.jpg

פורסם
היי יש לי חבר צלם שרוצה לצלם קליפ ללהקה ידועה בארץ. הוא צריך רכב אמריקאי ישן בסגנון קדילק אלדורדו / ביואיק וכדומה, משהו בסגנון של התמונה שצירפתי. אין משמעות לשנה או למצב של הרכב, אלא רק שיהיה רחב מספיק ופתוח.

כמה רחב ? שישה אנשים צריכים להכנס לרכב והרכב משמש לרוב צילומי הקליפ, כך שמדובר במספר שעות צילום.

הכנתי אותו מראש שצריך לשלם על השכרה כזו, והוא מוכן להקציב לסיפור 1500 ש"ח

אז אם אתם בעל רכב כזה או מכירים מישהו שמוכן להשכיר את רכבו לכמה שעות צילומים תמורת סכום כזה,

אנא צרו קשר עם כפיר חרבי 054-7345245 או במייל [email protected]

תודה מראש

רביב

לא אמריקאית אבל שווה

004.jpg

002.jpg

006.jpg

פורסם

מסכים איתך לגמריי !! אפילו שווה ביותר (טוב אני משוחד) :-)

אם היו נכנסים במכונית הזו שישה אנשים, זה היה מושלם. זו הסיבה שהוא מחפש אמריקאית. יש 6 חברי להקה וכולם צריכים להצטלם בתוך האוטו. בכרמן אולי יכנסו 3 מאחור אחרי דיאטה

• תוכן חדש...