Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8070 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה איך היא תצליח בארץ, איך היא תהיה מאובזרת בגרסה הזולה...

כמובן שלאופל יש בעיית תדמית בארץ - היא ממותגת בתור רכב לזקנים.

לא משנה כמה טיגרות, וGSI נוסעות פה המותג עדיין נשמע זקן.

היא הרבה יותר מעודנת מהגולף ובעיניי הגולף החדשה איבדה כיוון, היא נראית מוגזמת מדי, כבדה מדי, שמנה מדי, מכוערת מדי , אבל המיתוג שלה בארץ מצויין.

haters will hate

פורסם
תזכרו איפה אנחנו חיים.

בארץ אנשים אף פעם לא ירוצו לקנות אופל,אולי המכירות של האסטרה הזאת

יהיו טובות יותר לעומת הקודמת,אבל רוב האנשים עדיין יעדיפו גולף (למרות המחיר המופקע :roll: )

אל תחשוב שהמחיר של האופל יהיה הרבה פחות מאשר הגולף.

פורסם
האם לדעתכם האסטרה החדשה תשאיר את הגולף מאחור ?

אין סיכוי.

מדינת ישראל לא פתוחה לדברים חדשים, גולף זה טוב וזהו.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

גם יפה וגם אופה!

:inlove:

מרכב חדש, מתלים בטכנולוגיה חדישה פרי פיתוחה של אופל! (מתתת כבר לנסות אותם!!!) וסדרת מנועים חדשים וחדישים כאשר הביריון מהחבורה מספק 200 כ"ס גרמניים ממנוע 2000 מוגדששששש............

יאמי !!!

:yum:

פורסם
תזכרו איפה אנחנו חיים.

יהיו טובות יותר לעומת הקודמת,אבל רוב האנשים עדיין יעדיפו גולף (למרות המחיר המופקע :roll: )

הגולף , לא מכונית רעה! היא מכונית טובה מאוד. חבל שצמוד לה , תג מחיר כ"כ גבוה - ואין תמורה.

לאופל , אף לא הייתה הצלחה מסחררת בארצנו וחבל.

המחירים היו ועודם די גבוהים וגם כאן התמורה שאתה מקבל סבירה.

שהאסטרה החדשה (הדור הקודם) הגיע ארצה , לא היה לה ABS ומשענות ראש מאחורה - זה די מזלזל.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תזכרו איפה אנחנו חיים.

הגולף , לא מכונית רעה! היא מכונית טובה מאוד. חבל שצמוד לה , תג מחיר כ"כ גבוה - ואין תמורה.

לאופל , אף לא הייתה הצלחה מסחררת בארצנו וחבל.

המחירים היו ועודם די גבוהים וגם כאן התמורה שאתה מקבל סבירה.

שהאסטרה החדשה (הדור הקודם) הגיע ארצה , לא היה לה ABS ומשענות ראש מאחורה - זה די מזלזל.

חלילה לא אמרתי שהגולף היא מכונית רעה! (שאני אומר מילה רעה על החמודה שלי? :lol: )

פשוט לאסטרה (ולאופל בכלל) יש בעית תדמית בארץ,וכמובן גם בעית תמחור גבוה.

לעומת זאת לגולף יש רק בעית תמחור של תמחור גבוה,והיא נהנת מתדמית מעולה.

אז כמו שאמרתי,נראה לי שימשיכו לקנות פה גולף למרות הכל,ולהתעלם מהאסטרה,טובה ככל שתהיה.

.All Imprezas are equal,some are more equal then others

פורסם

חלילה לא אמרתי שהגולף היא מכונית רעה! (שאני אומר מילה רעה על החמודה שלי? :lol: )

פשוט לאסטרה (ולאופל בכלל) יש בעית תדמית בארץ,וכמובן גם בעית תמחור גבוה.

לעומת זאת לגולף יש רק בעית תמחור של תמחור גבוה,והיא נהנת מתדמית מעולה.

אז כמו שאמרתי,נראה לי שימשיכו לקנות פה גולף למרות הכל,ולהתעלם מהאסטרה,טובה ככל שתהיה.

גולף , תמיד יקנו - למה? אל תשאל אותי. אני לא מבין את האנשים שרוכשים גולף חדשה - משלם 131K ומה אתה מקבל? איבזור סביר , שום דבר ייחודי - שלא נדבר על כך , שמדובר במנוע 1.6 הוותיק ובתיבה ידנית.

רק תמורת 155K , אתה מקבל איבזור מכובד מאוד.

כנראה , שהאנשים אוהבים לבזבז כ"כ הרבה כסף על סמל , על סטטוס.

היום , אנשים קונים רכבים חדשים ויקרים רק בשביל להרגיש עשירים (עזוב שהם ימכרו את אימא שלהם , רק בשביל לרכוש רכב) , רק בשביל להרגיש In.

לאופל, יש בעיה - תג מחיר גבוה (יחסית) ותדמית אנונימית. חבל.

מקווה , שאם נחיתת האסטרה החדשה , המצב ישתנה לטובה.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

בעיצוב אני מעדיף את האופל על פני הגולף.

בספסל האחורי שלה(לפי תמונות) היא לא ניראת כ"כ מרווחת.

אבל היא באמת מרשימה מבפנים.

פורסם

נראית ממש טוב..

אם אתם חושבים שהשינוי בתדמית אופל יתחיל עם שיווק האסטרה החדשה אז לא נראה ככה בכלל. אני חושב שהיבואן שלהם בעייתי מבחינת שיווק-כי לדעתי הווקטרה החדשה היתה צריכה לקחת נתח גדול בשוק ומשום מה נראה שאפילו הפאסט נמכרת יותר ממנה, וחבל מאוד כי לפי דעתי יש לאופל מכוניות מדהימות. ככה זה בארץ הקודש...

מדינה כושלת, מחשלת את אזרחיה. אז מי אמר שאין משהו טוב במדינה שלנו?

פורסם

אין סיכוי.

דניאל.

חבר'ה, למה לזרוק סתם שטויות ???

כתור אחד שיודע הרבה דברים על האסטרה החדשה ואפילו הולך לקבל נסיעת מבחן עם העיתונאים (לפני ההשקה בספטמבר), אני יכול להגיד שהאסטרה החדשה תעלה הרבה פחות מהגולף. המחיר שלה ישאר פחות או יותר כמו המחיר של האסטרה הנוכחית, כלומר יותר גבוה מקורולה, מאזדה 3 ורנו מגאן אבל יותר נמוך מהמחיר המטורף של הגולף החדשה שממשיך לעלות ולעלות ...

מצטער שאני לא יכול לפרסם מחיר מדויק, גם אני לא יודע מחיר מדויק אבל שמעתי ממקור אמין ב-UMI את הדברים שאמרתי הנ"ל. המחיר שלה יתפרסם אך ורק ביום ההשקה, כל מחיר שיפורסם מוקדם יותר (לא ע"י UMI) ישאר אך ורק בגדר השערה ...

פורסם

אין סיכוי.

דניאל.

חבר'ה, למה לזרוק סתם שטויות ???

כתור אחד שיודע הרבה דברים על האסטרה החדשה ואפילו הולך לקבל נסיעת מבחן עם העיתונאים (לפני ההשקה בספטמבר), אני יכול להגיד שהאסטרה החדשה תעלה הרבה פחות מהגולף. המחיר שלה ישאר פחות או יותר כמו המחיר של האסטרה הנוכחית, כלומר יותר גבוה מקורולה, מאזדה 3 ורנו מגאן אבל יותר נמוך מהמחיר המטורף של הגולף החדשה שממשיך לעלות ולעלות ...

מצטער שאני לא יכול לפרסם מחיר מדויק, גם אני לא יודע מחיר מדויק אבל שמעתי ממקור אמין ב-UMI את הדברים שאמרתי הנ"ל. המחיר שלה יתפרסם אך ורק ביום ההשקה, כל מחיר שיפורסם מוקדם יותר (לא ע"י UMI) ישאר אך ורק בגדר השערה ...

אני רשמתי את ההודעה האחרונה, עוד פעם שחכתי להחליף לשם משתמש שלי ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

האוטו נראה טוב מאוד , הקווים החיצוניים מאוד מושכים לדעתי וגם עיצוב הפנים יפה .

הקווים מבחוץ קרובים משהו למאזדה 3 אבל הפנסים הקידמיים נותנים לה מראה טוב יותר !

אני דיי אהבתי את הרכב ובמידה ומחיר הרכב יהיה שפוי אז אני חושב שהוא דווקא יצליח .

פאדי

Every man has his own destiny: the only imperative is to follow it, to accept it, no matter where it leads him

Henry Miller

• תוכן חדש...