Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי ואני רוצים ללכת להופעה של מטאליקה בשבדיה, בשילוב טיול במדינה.

למישהו יצא להיות בהופעה חיה בחו״ל? איך כדאי לקנות כרטיסים?

פורסם

בהופעה בשבדיה עוד לא הייתי, אבל במקומות אחרים בעולם כן

איך קונים כרטיסים?

בד"כ האתר הרשמי של הלהקה יהיו הפרטים של סיבוב ההופעות, ולינקים לקניית כרטיסים.

למשל:

http://www.metallica.com/tour/jul-03-2011-gothenburg.asp

ומשם ממשיכים ל:

http://www.ticnet.se/event/METALLICA-THE-BIG-4-biljetter/UL10703

קצת עבודה עם גוגל - ואתם מסודרים.

מנסיון עדיף לבקש שהכרטיסים יחכו באצטדיון אם יש אופציה כזאת, ולא לשלוח לישראל.

הם ההופעה בארה"ב / קנדה / אנגליה / אירלנד - אז בד"כ ticketmaster הם התשובה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תודה

למעשה התחלתי מהאתר של מטאליקה וכמובן משם לאתר השבדי. ניסיתי לתקשר איתם בטלפון אבל המזכירה האלק׳ מדברת רק שבדית...

אני מניח שלא יהיו בעיות אבל רציתי להיות בטוח שלא יקרה מצב שהכרטיסים לא יחכו לי מאיזושהי סיבה. בנוסף הבנתי שיש אתר בארץ שמתמחה ברכישת כרטיסים לאירועים בחו״ל. אז רציתי לדעת אם עדיף לסגור את זה מהארץ.

פורסם

אתה מתכוון ל-ontour מן הסתם.

עד היום מעולם לא הייתה לי בעיה עם כרטיסים שנרכשו בחו"ל. אפילו כשהדואר איבד לי זוג כרטיסים להופעה (וזה היה אתגר לגלות את זה) שלחתי מייל לאתר עם כל הפרטים והם הנפיקו לי כרטיסים חדשים שחיכו לי באצטדיון.

לכל מי שתוהה איך זה, אז על כל כרטיס מופיע ברקוד ספציפי, ככה שאפשר לבטל כרטיסים.

פורסם

למה עדיף שיחכו בקופות?

אני קניתי כרטיס להופעה בלונדון ב royal albert hall,ציפיתי שבגלל שאני לא מתגורר באנגליה הכרטיס יחכה לי ואני אצטרך לעבור בירור בקופות,להפתעתי הוא פשוט נשלח אלי הביתה. שום דבר לא היה מצוין בתהליך ההזמנה.

אני אשמח אם תאירו את עיני.

פורסם

כי כמו שאמרתי דואר ישראל פשוט איבדו לי כרטיסים. הפיצוי שהם הציעו היה עלות המשלוח ועוד קצת.

בהתחלה הם בכלל התכחשו לזה שהם איבדו את הכרטיסים, ורק אחרי שרשות הדואר של הולנד התערבה הם הודו בעניין.

עדיף כבר לאסוף בקופות לדעתי.

פורסם
אתה מתכוון ל-ontour מן הסתם.

לא, התכוונתי ל-Ticketim למעשה. לא הכרתי את ontour. אני אבדוק גם שם.

אגב, חזרו אלי מטיקטים עם מחיר שהוא פי שלוש מהמחיר באתר הרשמי של הכרטיסים (1000 ש"ח לעומת 350 ש"ח).

פורסם

גם הם צריכים להרוויח.

פורסם

כשהייתי בחו"ל לפני כשנה הזמנתי ספונטנית כרטיסים להופעה דרך TicketMaster כמדומני.

הכרטיס נשלח באימייל ופשוט הדפסתי אותו (יש ברקוד על הכרטיס), לא צריך לחכות בקופה ולא צריך להסתבך עם משלוח הביתה - תבדוק אם גם לך יש אופציה כזו

מחפש פיאט פנדה 4X4 דור ראשון (שנות השמונים)

כל היודע דבר או אף חצי דבר על אחת, אנא צור קשר בה"פ, תודה!

• תוכן חדש...