Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני חושב, שאחרי 35 שיעורים, אם היא נוהגת לא רע, כדאי להגיש אותה לטסט. לא כדאי להתמרח עם הטסט הראשון.

טסט זה התנסות חדשה, שכוללת התרגשות, התמודדות עם לחץ, אדם חדש ולפעמים לא נחמד במיוחד, שנותן הוראות לאן לנסוע, לאן לפנות (לפעמים בהתראה קצרה יותר ממה שהיא רגילה אצל המורה).

בקיצור, גם אם היא לא תעבור טסט ראשון, היא תדע מול מה היא תעמוד בפעם הבאה.

אני אישית אחרי 30 שיעורים חשבתי שאני ממש לא מוכנה והמורה שלי דחף אותי כבר לטסט. והייתי ממש לחוצה בטסט הראשון וגם בטסט השני ובסוף עברתי רק בשלישי שגם שם אם המורה לא היה מתערב בשבילי לא הייתי עוברת.

יש אנשים שזה לא מזיז להם ואני לדוגמא נלחצת מהעובדה שיושב ליד מישהו ומסתכל עליי בזכוכית מגדלת ולא נהגתי בטסטים כמו שאני נוהגת ברגיל או כמו שנהגתי בשיעורים.

אולי בגלל זה הוא מעדיף להכין אותה עוד קצת. 35 שיעורים זה ממש לא הרבה, הרי המינימום זה 28.

Peugeot 206 1.4 automatic '01

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא הרבה? זה מלא! 55 שיעורים זה כמעט כפול מהמינימום! לא חבל?

שני הבנים שלך למדו אצל אותו המורה? אם כן היית צריך להפיק לקחים מהבכור.

תאמין לי - ילמדו עוד 20-30 שיעורים, אני מביא בחשבון שאחרי הטסט הם יצטרכו לנהוג 60-70 שנה בין הפראים הישראליים, אז מה אכפת לי לשלם עוד 3,000 ש"ח כדי שיהיו מוכנים לנהיגה. מדובר בהשקעה של 50 ש"ח לשנה, ועדיף שיגיעו לנהיגה (והתכונתי לנהיגה אמיתית, לא לטסט) מוכנים.

אם שאלת על המורה - מדובר במורים שונים.

ולכל הצעירים שמדברים על 28 שיעורים - מדובר במינימום הנדרש על פי חוק, יש מי שיהיה מוכן לטסט עם נסיון זה (בודדים) רבים מאוד יעברו בטסט שני-שלישי-רביעי ויותר. נכון, בגיל 18 יש הרבה לחץ חברתי ותחרות בעניין, אבל במבט לטווח ארוך מדובר בעניין חסר חשיבות לחלוטין.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
תאמין לי - ילמדו עוד 20-30 שיעורים, אני מביא בחשבון שאחרי הטסט הם יצטרכו לנהוג 60-70 שנה בין הפראים הישראליים, אז מה אכפת לי לשלם עוד 3,000 ש"ח כדי שיהיו מוכנים לנהיגה. מדובר בהשקעה של 50 ש"ח לשנה, ועדיף שיגיעו לנהיגה (והתכונתי לנהיגה אמיתית, לא לטסט) מוכנים.

אם שאלת על המורה - מדובר במורים שונים.

ולכל הצעירים שמדברים על 28 שיעורים - מדובר במינימום הנדרש על פי חוק, יש מי שיהיה מוכן לטסט עם נסיון זה (בודדים) רבים מאוד יעברו בטסט שני-שלישי-רביעי ויותר. נכון, בגיל 18 יש הרבה לחץ חברתי ותחרות בעניין, אבל במבט לטווח ארוך מדובר בעניין חסר חשיבות לחלוטין.

לנהוג באמת לומדים עם המלווה/לבד. לגשת לטסט ראשון בשיעור 58 זה ממש מאוחר.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

יש אנשים שזה מאוחר בשבילם ויש אנשים שזה מוקדם בשבילם.

יש את הממוצע ויש את מתחת לממוצע (שיעור 28) ומעל הממוצע.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

אלה הימים שבהם היה ויליס על הכביש ובבית היה דגם מתוצרת "צעצועי גמדא".

או - דור אחד יותר מאוחר - הבוחנים שבתו שביתה איטלקית וההמתנה לטסט עמדה על כמה חודשים, כך שאפילו מי שלקח רק 1-2 שיעורים בשבוע כדי לשמור על כושר נהיגה מינימלי הגיע בקלות ל-80-100 שיעורים לפני טסט שני, שלא לדבר על שישי ומעלה(חוץ מבני מזל מעטים שעברו בטסט הראשון).

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הכל תלוי בתלמיד.

יש תלמידים שלמודים מהר מאוד ובעלי חוש טכני ומיומנות נהיגה.

ויש כאלו שצריכים לעבור כמות גדולה יותר של שיעורים על מנת לצלוח את מבחן השליטה.

אין כמות מדוייקת, לכל תלמיד כמות שיעורים לה הוא זקוק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
הכל תלוי בתלמיד.

יש תלמידים שלמודים מהר מאוד ובעלי חוש טכני ומיומנות נהיגה.

ויש כאלו שצריכים לעבור כמות גדולה יותר של שיעורים על מנת לצלוח את מבחן השליטה.

אין כמות מדוייקת, לכל תלמיד כמות שיעורים לה הוא זקוק.

ל'

לא הבנתם אותי. אני חושב ש58 שיעורים (שזה 38 שעות ו40 דקות של נהיגה טהורה) עד ההגשה לטסט ראשון זה ממש מריחה, בעיקר בגלל מה שvladclar אמר.

How many of us ever know what it is to become the perfect version of ourselves

פורסם

התגובות כאן נחלקות בין אנשים ריאלים ובוגרים, שמבינים מהי נהיגה לבין ילדים צעירים שיודעים הכל (משמועות).

35 שיעורי נהיגה לרוב התלמידים לא יספיקו על מנת להגיע לרמת נהיגה מינימאלית, שבה לא תידרש התערבות בנהיגה מצד המורה או הבוחן.

תנו למורה להחליט מתי התלמיד מוכן ( וזה לא שולל הצטרפות לשיעור על מנת להתרשם מהבן או הבת והתייעצות עם המורה).

פורסם
התגובות כאן נחלקות בין אנשים ריאלים ובוגרים, שמבינים מהי נהיגה לבין ילדים צעירים שיודעים הכל (משמועות).

35 שיעורי נהיגה לרוב התלמידים לא יספיקו על מנת להגיע לרמת נהיגה מינימאלית, שבה לא תידרש התערבות בנהיגה מצד המורה או הבוחן.

תנו למורה להחליט מתי התלמיד מוכן ( וזה לא שולל הצטרפות לשיעור על מנת להתרשם מהבן או הבת והתייעצות עם המורה).

ושוב, לנהג היומיומי אין מושג (!!!) מהם הסטנדרטים של טסט והדרישות בעוד שהמורה מתעסק עם זה יומיום, וכי 95% מהנהגים היומיומיים ייכשלו בטסט אם יעשו אותו היום.

פורסם
ושוב, לנהג היומיומי אין מושג (!!!) מהם הסטנדרטים של טסט והדרישות בעוד שהמורה מתעסק עם זה יומיום, וכי 95% מהנהגים היומיומיים ייכשלו בטסט אם יעשו אותו היום.

:mm_yeah:

Peugeot 206 1.4 automatic '01

פורסם
לפחות אף אחד לא ירה לאחותך ברכב.. :(

ירו לך ברכב ?

אטרקציות לאירועים

פאביה על כביש זה כמו צ'אק נוריס בקטטה בבר.

• תוכן חדש...