Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה בכותרת,

אני מרבה לעשות נסיעות קצרות בעיר (ראשלצ) ומדי פעם יוצא עם הרכב החוצה, לרוב הנסיעות הן אולי 10 ק"מ הלוך חזור.

בפעמים קודמות ששאלתי נאמר לי שלפעמים זה יכול לגרום להתבלות עקב אי חימום של המנוע..אבל עכשיו ימים חמים ואני לא נוסע מעבר ל 2K סל"ד עד שהמנוע מתחמם, ככה או ככה אני משתדל לא לנהוג כמו חמור, גם צריכת הדלק לא ממש "חמימה" במיצובישי לנסר 97, או בכל המיצובישי שהיו לי במשפחה עד עכשיו :p

בכל מקרה יש לכם עצות על איך כמה ולמה לשמור ומה לעשות?

תודה רבה..!

Opel Adam S 2017

פורסם

עזוב "לא בריא לרכב". השתמש ברכב לפי צרכיך - בשביל זה הוא קיים.

הרעיון הוא שמה שישחק הוא הרכב ולא הברכיים שלך, אתה זקוק להן לעוד כמה עשרות שנים. את הרכב תחליף בשלב זה או אחר בלי יותר מדי כאבים.

ממה להזהר? מעבירות תנועה ומעברייני דרך בסביבתך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אין בעיה כלל לנסוע כדרך קבע עם רכב בדרך העירונית רק מה שכן מומלץ ואף חשוב לצאת עם הרכב לפחות פעם בשבוע לדרכים הבין עירוניות ולעלות מעט במעלה הסל"ד דרך כל ההילוכים. זה תורם מאוד לטעינה תקינה של המצבר, שורף הייטב את הפיח המצטבר על המצתים ברכב ועל מערכת הפליטה, משמר ומאריך את חייו של הממיר הקטליטי וחשוב לא פחות מערכת הקירור שבעיר אינה מספיקה להגיע לטמפרטורת עבודה אידיאלית.

:)
  • תוכן חדש...