Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5539 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברכב הנ"ל המצבר פרק והיה צורך להניע את הרכב עם כבלים.

מאז האזעקה עובדת לבד.

כל כמה שעות. ולפעמים אחרי 15 דקות מרגע סגירת הרכב.

יש רעיון מה לעשות? האם צתריך לאפס האזעקה?

אזעקה של קוברה עד כמה שידוע לי,מחוברת למפתח הרכב.

מצבר הוחלף.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

חבר'ה תנו כיוון לפני שנכניס את הרכב למתקינים שלא יודעים כלום מהחיים שלהם והם סתם יתעסקו עם הרכב.

זה רכב בעייתי מאוד מבחינת חשמל וכל פגיעה בחשמל תיגרום לבעיות שלא נדע מצרות.

15472-2002-bmw-m3.jpg

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

בהחלט, ניתוק המצבר כנראה איפס כוונוני גלאים (אני מנחש שגלאי הנפח משתגעים) וצריך לכווונן מחדש.

איך? שאלה מצויינת.

לפני המון שנים, כשעוד עסקתי בהתקנות, היה אצלנו "מומחה לקוברה" והוא היה היחיד שהיה לו אישור מהבע"ב לגעת במערכות האלו.

זו מערכת עם קריזות יותר גרועות משל שרה נתניהו, ועדיף לטפל בה רק בחברה (בקוברה, לא בב.מ.וו).

כמה שאני זוכר יש שלושה פוטנציומטרים על המוח וצריך לכוונן אותם, ויש גם כפתור "ריסט" שלפעמים עוזר במקום לגעת בכוונונים הנ"ל.

ממליץ לך בחום לא לגעת בזה לבד, אלא דווקא לגשת לקוברה, עם כל הצער שבדבר (ואני מבין אותך היטב, בתור אחד שראה כמה "יצירות" של מתקינים בחייו).

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם
זו מערכת עם קריזות יותר גרועות משל שרה נתניהו, ועדיף לטפל בה רק בחברה (בקוברה, לא בב.מ.וו).

תודה נתקו.

תענוג!

זה ציטוט שצריך להעתיק,לגבי שרה.

BMW E36 M40 year of 1992

• תוכן חדש...