Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים,

הבעיה הזו מועלית על גבי דפי הפורום מדי פעם לפעם.

טנדרים חד-קבינה.

רכבי סופר מיני (ראו ערך איתמר) ורכבים ננסיים נוסח אלטו נתקלים בבעיה הזו חדשות לבקרים.

אני רוצה להציג בפניכם מוצר חדש של חברת HAT שנראה מאוד מבטיח

מדובר בסאב וופר 6.6 אינטש שדורש תיבה פורטד 9 ליטר סה"כ ולטענת HAT טווח התדרים הוא מ32 הרץ עד 800 כאשר הם בכלל ממליצים לשים לו רק HPF או יותר נכון סאבסוניק של 22 הרץ בסדר רביעי

הפתרון בכלל תוכנן במקור לאופנועים אבל נראה שהוא מתאים גם לכל אפליקציית רכב צרת מיקום ולרמקולים ביתיים גם כן.

http://www.hybrid-audio.com/Imagine%20I6SW.pdf

תהנו 8)

בקרוב גם מתוכננים לצאת 8 אינטש ו10 אינטש (מדובר על סאבוופרים לסדרת האימג'ן אבל ככל הנראה, בשביל סאב וופרים אין להם שום צורך לעשות יותר מסדרה אחת בכדי לקבל ביצועים מירביים - זה מה שאני מבין לפחות נכון לעכשיו).

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נראה כמו סוג של מיד באס לא מיד באס, מתחת ל 50HZ ההתנגדות מאוד גדולה, והוא גם לא עולה גבוהה.

עוף מוזר, אולי לתיבות בדלת פורטד :?

פורסם

יש גם משהו דומה לearthquake אבל אני בספק מה הטיב שלהם, הDLS לדעתי יהיה טוב אבל הוא דורש תיבה של 15 ליטר וגודל הפורט נראה שם תמוה בשביל תיבה כל כך קטנה.

אני נוטה להאמין שHAT עשו המון חשיבה מקדימה על המוצר הזה לפני שהם שחררו אותו והם גם מסבירים את ההגיון בPDF

אחד הדברים הכי טובים באלמנטים שלהם זה הסראונד ההפוך - זו הסיבה היחידה שבגללה יוסי הצליח לדחוף לדלתות של האוונסיס שלי אלמנט שהוא בפועל 7 אינטש מתחת לדיפון של הדלת...

סאב של 6.6 אינטש - אני באופן אישי הייתי נותן לו לנגן מ35 עד 40 הרץ ומעלה ולא מתחת לזה אבל מהיכרות שלי עם וופרים של אילייט ושל HAT הם בהחלט יכולים לרדת לאזור ה30 ועדיין להשמע טוב. האילייט בפרט.

יש גם מוצר דומה ועוד יותר קטן לפוקל אבל כמה מהם באמת נגישים לנו?

ושאלת השאלות מה יהיה תג המחיר שלהם?

יש לי הרגשה שהDLS יהיה יקר בהרבה ברגע שנדע את מחירו של הHAT אבל לצערי עדיין אין לי מידע מוסגר לגבי המחיר, אבל לפי מה שאני רואה עד היום על מוצרי המותג הזה הם יהיו הגיוניים מאוד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אם כבר מדברים על סאבים קטנים, האם זוג של L8 (הייבריד אודיו) יכולים לתפקד כסאבים לכל דבר( בבאגז, בתיבה מתאימה, בתדרים 35 הרץ ומעלה ) ולמשל כמו 10 אינץ עוצמתי או 12 אינץ סביר?

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

בעקרון כן, למען האמת הם מסוגלים לרדת ל30 הרץ בצורה מלאה ולכן הם יתפקדו היטב - השאלה כמה עוצמה יהיה אפשר להפיק מהם לעומת הסאבים החדשים של סדרת אימג'ן

אני די בטוח שה8 אינטש החדשים מסדרת אימג'ן יתפקדו טוב יותר בתחום הנמוך.

הL8 גם הV1 וגם הV2 וגם הSE נועדו להיות מידבאסים\וופרים שנותנים יותר דגש על התחום התחתון אבל כמו שזה נשמע לי ברכב של אליקו אני לא ממש הייתי זקוק לסאב אם כי - העובדה שהם מנגנים בדלת ולא בתיבות מונעת מהם מלרדת מאוד נמוך מבלי לפרק אותן לגורמים.

אבל בתיבות - אני בטוח שהם יספקו את הסחורה גם כן בצורה מספקת.

גם צריך לקחת בחשבון שהסאבים של סדרת האימג'ן מתוכננים לעבוד בתיבות פורטד בלבד עם נפחים קטנים - אני מתאר לעצמי שיהיה להם יתרון אדיר בשל כך על הL8 בכל זאת.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...