Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5580 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני חדש בפורום אז סליחה אם יש בעיות ניסוח.

אני בן 18 ואני רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי! יש לי תקציב של כ30K. האוטו שאני מחפש זה אוטו חסכוני בדלק בטיפולים וגם שיהיה אמין!.

לאחר בירור מצאתי דגם של רכב ששמו פיאט פונטו ספייס 2005 דגם 60 כוח סוס. אני מתלבט בין אוטומט לידני. יש לי אפשרות לאוטומט שעשה 60 אלף לקילומטר או ידני שעשה 80 אלף לקילומטר.

האוטו אמרו לשמש אותי ללימודים ועבודה כך שזה יוצא 40 קילומטר כל יום.

איזה דגם יהיה לי יותר זול להחזיק. מבחינת דלק (ברור שידני השאלה כמה חוסך) מבחינת תקלות אני לא יודע מה יותר זול לתקן איפה יש יותר תקלות וכו...

חשוב לציין שאין לי שום בעיה לנהוג בידני לכן השיקול הוא רק איזה דגם יוצא בסופו של דבר יותר אמין ויותר זול.

תודה מראש!

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

הדגם האוטומטי של הפונטו 60 כ"ס הגיע רק עם גיר רובוטי ולא עם גיר אוטומטי. הדגם האוטומטי זה עם מנוע יותר חזק, 80 כ"ס.

אם אין לך בעיה עם נהיגה על רכב ידני אז זה עדיף מבחינת דלק ועלויות אחזקה, למרות שבמקרה של הפונטו ההפרש בין האוטומטי לידני באמת לא גדול במיוחד.

פורסם

תודה!

יש לי עוד שאלה הבנתי שיש בפיאט פונטו ספייס בדגם של ה60 כוח סוס כמה רמות אבזור שבנמוכה שבהם אין אפילו סיבובי מנוע ומד חום מנוע. אפשר את השם של הדגם עם רמת האבזור הגבוהה ביותר. או לפחות את הדגם עם סיבובי המנוע!

תודה.

מגניב המכשיר הזה, תגיד לי משהו, בניתוח, הרדימו לך את הבולבול? כי זאת תחושה מה זה כייפית
פורסם

S (או Young או Actual) - הדגם הבסיסי, 60 כ"ס בלי מד חום או מד סל"ד.

SX (או Fun או Active) - דגם ביניים, 60 כ"ס, עם מד חום ומד סל"ד.

ELX (או Club או Dynamic) - הדגם המאובזר, 80 כ"ס, עם מד חום ומד סל"ד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה!!!

פורסם
הדגם האוטומטי של הפונטו 60 כ"ס הגיע רק עם גיר רובוטי ולא עם גיר אוטומטי. הדגם האוטומטי זה עם מנוע יותר חזק, 80 כ"ס.

רק נחדד,

בגרסת הELX שהגיעה עם 80 כ"ס, יש גיר רציף.

שניהם (רציף או רובוטי) נחשבים לסוגים שונים של גיר אוטומטי.

!AWDSOME

פורסם

שמעו יש בעיה אין הרבה תדגם Active (שאני אומר אין הרבה זה שתיים בכל הרשימה של יד 2) וגם הם עשו מעל 150 אלף.

זה ממש בעיה! יש למישהו רעיון לאוטו כמו הפונטו בדגם Active שיהיה בו מד חום וסיבובי מנוע, וגם שיהיה בתקציב שלי 30K רק משנת 2004. חשוב שהמנוע יהיה עד 1400 וחסכוני בדלק ותיקונים זולים כמו בפיאט! ??

פורסם

מה אתה צריך מד סל"ד?

יש לי רכבים כבר 10 שנים ובאף אחד מהם לא היה מד סל"ד ואיכשהוא הגעתי תמיד ליעד:

ליאונה 1300 שנת 86.

קסארה דיזל שנת 98.

פונטו ספייס שנת 2006.

בכולם לא היה מד סל"ד...מסתדרים.

בדגמים של אחרי מתיחת הפנים של הפונטו יש מד חום, ככה שאין מה לדאוג יותר מדי.

בתקציב שלך נכנסים גם דגמי 2006 בלי לחשוב בכלל. חבל להסתכל על שנת 2004.

פורסם

[

בכולם לא היה מד סל"ד...מסתדרים.

לא יודע לי זה נשמע מוזר לנהוג באוטו ידני בלי מד סל"ד.

אבל תודה בכל זאת אם לא תהיה בררה נקנה תדגם הפשוט

• תוכן חדש...