Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל העוזרים

ברשותי טיוטה אוונסיס 2000שעברה לפני חצי שנה ראש מנוע הרכב נסע 180000 ק"מ

הבעייה שלי שבסרק המנוע רועד וטורים לא יציבים צינורות ווקום תקינים האם משהוא

נתקל בתופעה זו

כמו כן אשמך לקבל המלצה למוסך טוב שיפתור לי את הבעייה המעצבנת הזאת

כמו כן האם צריכת דלק משולבת 1ל9 ליטר לקילומטר תקין

תודה לכל העוזרים

פורסם
בתור התחלה מומלץ לבצע ניקוי בית מצערת וחיישן מנוע צעדים ומשם להיתקדם. האם זו בעיה שצצה רק עכשיו?

הרכב נקנה בשבוע שעבר עם הבעייה הזאת הרכב נבדק במחשב ולא נמצאו תקלות מחשב המצערת ויזואלית נראת נקייה

פתחתי את הצינור הראשי שבא עם פילטר האוויר ובמבט לתוך בית המצערת היא נראת נקייה

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

ברשותי אוונסיס 2002 עם 130K, אני לא בטוח אם זה תקף לשנת 2000 אך אנא בדוק באם לאחרונה בוצע תיקון RECALL של החלפת צינורית דלק, אצלי היו הרעידות לפני כ 60K ונוקה בית מצערת, מה שפתר את הבעיה (תקלה ידועה באוונסיס), לאחר הRECALL (לפני כחודש) חזרו הרעידות וניקוי חוזר של בית מצערת לא עזר!! (טרם נפתרה לי הבעיה ) חבל לך על 400 ש"ח, תנסה להתייעץ בעוד גורמים ואם יש לך פתרון אשמח אם תעדכן גם אותי. לגבי תצרוכת דלק: ב 2002 זו הזרקה ישירה עם תזמון שסתומים משתנה שנותן צריכה יפה של 1/11 . לגבי שנת 2000 אני לא בטוח אך זה נראה סביר.

פורסם

במבט מכיוון הכניסה המצערת ברוב הפעמים נקייה, הבעייה היא מהצד השני.

צריך לפרק אותה ולנקות את כל המעברים, במיוחד למנוע צעדים.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היי

השבוע הייתי בטויוטה עודד רייכמן בבני ברק

וביצעתי מה שנקרה "אניפוזיה" שזה ניקוי בית מצערת וניקוי של כל המערכת

זה עזר קצת עם הקפיצות בסל"ד והרכב נוסע יותר חלק

זה אפילו שיפר קצת את צריכת הדלק

יש שם בחור בשם ארז תתקשרי ותתייעצי איתו הוא יסביר לך בטלפון

ממומחים אמיתיים לטויוטה= שווה לנסות

בהצלחה

• תוכן חדש...